Zdravim vsechny sberatele karet,
pripojim mensi info o sobě. Karty jsem začal sbírat zhruba v roce 1995 ,kdy mne tata zacal brat na hokej na Slavii. S přestávkami jsem sbíral v podstatě všechny druhy karet. Priblizne v roce 2006 jsem s tim prestal. Az pred rokem jsem se nejak nahodou hlavne diky aukru a zjisteni kam se kvalita OFS karet posunula vratil ke sbirani. Ale dnes uz sbiram jen karty HC Slavia Praha a Vladimira Ruzicky st. . Stale mi vsak doma zbylo celkem dost karet Extraligy a NHL ,ze ktere si obcas koupim nejakou jersey card. Mam take sve sberatelske stranky www.karty-slavia.wbs.cz .
Nakonec nejake osobni informace . Jsem z Prahy je mi 23 let a aktivne sportuji.
karty-slavia
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
- karty-slavia
- Opora
- Kontaktovat uživatele:
karty-slavia
HC Slavia Praha ....991/x
Vladimir Růžička st. v NHL 39 z 52
Vladimír Sobotka v NHL 14 z 51
Jan Hejda v NHL 15 ze 46
Vladimir Růžička st. v NHL 39 z 52
Vladimír Sobotka v NHL 14 z 51
Jan Hejda v NHL 15 ze 46