2011-12 Panini Dominion Tin Break

Boxy otevřené sběrateli v měsíci listopadu 2012.
Odpovědět
Hans
Administrátor
Administrátor

2011-12 Panini Dominion Tin Break

Příspěvek od Hans »

Ahoj,

tak Dominion jsem dal už dneska. Dejte vědět, co si o tom myslíte. Já si musím ještě hodnocení nechat uležet v hlavě. Na ty řeči při brejku neberte moc ohled. Zatím díky!

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Re: 2011-12 Panini Dominion Tin Break

Příspěvek od freddy-NJD26 »

tetko rict...ale podpisu docela dost "!! a ten orlov je dobraaa karta - tuhle sem este nevidel (paradne 4 okynka :thumbup:
Patrik Eliáš - 1 275ks

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

karty jsou to pěkný, ten Hagelin je supr podle mě i Orlov, ale je škoda, že si tam měl vlastně skoro samý nováčky, kdyby tam tak byla taková lepší karta nějaké hvězdy.. třeba ten patch.. ale jinak myslím, že co jsem se díval,tak to mohlo být mnohem mnohem horší ;)
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

AVAYA
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AVAYA »

No - tak já myslím, že tam mohly bejt větší pecky, to je pravda, ale ten patch /25 NYR a Orlov z Wash /25, to je náhodou slušný - nepochopila jsem v poště, jak si to myslel, ale pokud si to ještě ke všemu dostal k narozkám - tak to je paráda !!! Jestli si to mysle, že sis to koupil ty sám, k narozkám, tak to už je slabší - viděla jsem na youtube otvíračky těhlech boxíků a musím říct, že nemám nejmenší představu, co je u těhlech boxů "průměr" , nicméně mám pocit, že tohle je jeden z těch lehounce pod ;) Můj názor !!!! Jinak gratulace, těším se na cupky a ty řeči u videa byly náhodou dobrý :thumbup:
Sbírám karty Patricka Roye, Manon Rheaume

moje sbírka : http://avaya78.rajce.idnes.cz/

Lukyn55
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukyn55 »

jj komentář kvalitní :thumbup: .. a vsadím se, že v Cupkách bude nějaká pecka, mám tušáka :D
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Hm, hm... No těch RC tam bylo teda opravdu moc, alespoň jeden dlouhodobější hráč NHL tam být mohl. Na druhou stranu, do výměny nebo na prodej jsou RC ideální. Hagelin krásná karta a i Orlov pěknej kousek. Je to opravdu takový neutrální. Nedá se říct že by to bylo něco extra, ale zase úplný propadák taky ne. Celkem si mně dal červíčka do hlavy :D ...
Obrázek

AVAYA
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AVAYA »

Lukyn55 píše:jj komentář kvalitní :thumbup: .. a vsadím se, že v Cupkách bude nějaká pecka, mám tušáka :D

:thumbup: jj, taky myslím ;)
Sbírám karty Patricka Roye, Manon Rheaume

moje sbírka : http://avaya78.rajce.idnes.cz/

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Tak musím říct s odstupem několika desítek minut to beru v pohodě a vidím to na mírně nadprůměrnou plechovku. Mohlo to být podle mě o dost horší.

Jako velké plus vidím to, že se mi na těch nováčkovských kartách podařilo chytnout zajímavé hráče. Eddie Lack brankář ze Švédska. Další Švéd na rookie patch kartě Hagelin. Ta karta je opravdu nádherná. Rozhodně potěšil i další Evropan, tentokrát ruský obránce Dmitry Orlov. Mohla tam být mnohem méně pro mě zajímavá jména. Tady vládne spokojenost. Cena je podle mě taky přijatelná. I když se na těch 300 usd + pošta/clo asi těžko dostaneme, tak pořád myslím, že to ještě jde.

No ten zbytek těžko hodnotit, protože je to většinou několika dolarová záležitost. Osobně si myslím, že takový produkt by si měl zakládat na své různorodosti a přijde mi blbý trefit 2 stejné jersey. Vyšlo by úplně na stejno, kdyby v téhle plechovce bylo o jednu base a jednu base jersey míň. Místo nich tam třeba mohla být jedna podpisovečka Private Signings bez ohledu na jméno na kartě. Nejvíc mě ale zklamala absence současný hráčů a legend. Je to zase o té různorodosti, ale jsem a byl jsem si vědom toho, že tady se opravdu jedná o produkt cílený hlavně na nováčky.

Suma sumárum jsem s brejkem spokojen, i když to mohlo být samozřejmě lepší, ale nutno podotknout že i mnohem horší.

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Ty karty jsou nadherne a jmena novacku jsi trefil vice nez slusne. Nemuzes byt nespokojeny, i kdyz jsi urcite doufal ve vetsi pecku, tak dobry.

Tkachuk007
Veterán
Veterán

Příspěvek od Tkachuk007 »

Z mého pohledu hodně povedený box, hlavně můj oblíbenec Hagelin je parádní a Orlov je také moc pěkný kousek. Na druhou stranu je fakt, že tam měl být nějaký hráč, co v té lize už má něco odehráno. Celkově dávám palec nahoru :thumbup:

gonzzzales
Legenda
Legenda

Příspěvek od gonzzzales »

Těžko se to hodnotí, na můj vkus moc nováčků, ale zase jména solidní. Jedna legenda místo jednoho nováčka a bylo by to lepší.
Sbírám - Sean Couturier
Contenders, Certified, Artifacts, Limited

prodej, výměna - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2731
wantlist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 682#p43682

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Myslím Hansi, že slušný break. :thumbup: Díky za super video.
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

bejt tam místo jedný jsy , nějaká lepší karta současný hvězdy NHL , nějak patch etc. tak uplně super plechovka , já jsem jí chtěl taky ale když to člověka vyjde skoro na desítku tak jsem se připosrazil , stříknul do textilu a vycouval , viděl jsem hodně super brejků ale na to fakt nemám .
Je to stejně krutý , díky tomu clu a danim je pro nás tohle hodně neférová soutěž , v zámoří jsou ještě pořád v pohodě , těm se ty pazoury u těch brejků tak klepat nemusí .
Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Tak ode mě nejdřív vše nejlepší k té třicítce *h-s*
... no a co se Dominionů týče, tak in natura jsou to asi krásný karty, hlavně ten Orlov ... je taky fajn, že jsi chytil něco do sbírky ... ale na druhou stranu všichni předpisatelé mají pravdu v tom, že tam mohl být na lepší kartě někdo, kdo už má něco za sebou, když už ne přímo nějaká legenda ... ono vůbec je podle mě na delší povídání téma high end RC nováčků, po kterých za rok za dva ani pes neštěkne, ale na druhou stranu když se někdo z nich fakt chytne, tak taková karta může dostat úplně jiný rozměr ... ale už zase moc plácám - podtrženo sečteno, důležitý je, že seš spokojenej Ty a nebyla to úplná minela, tyhle boxíky jsou asi dost risk :thumbup:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Asi budu jediný, ale pro mě to je přesně to, co jsem od Dominion čekal. A kdybych to rozbalil, budu řvát jako tygr.
Hans zrovna není ten, kdo by z karet chtěl vytáhnout něco na prodej, takže si nemyslím, že ho takový box mohl nadchnout, ano. Když se na to podívá s odstupem hodiny, řekl že dobrý, protože to je celkem asi dobře prodejný. Ale nevěřím, že tě to nadchlo po breaku.
Pro mě to je jasný signál, že to je box, který bych si rozbalil tak max. za 150, možná 200USD. To si radši 2x připlatím za Cup.
Panini u mě v tomhle nebodují a když se podívám na ceny Cup a Dominion, tak je to celkem veliký rozdíl. Ano, být tam Logan Couture s Brendanem Morrowem, budeme nadávat všichni, ale tohle je trapný. Tak ať se to jmenuje Rookie Dominion...pak to beru.
Teď jsem vytáhl Certified 4 boxy a to samý. Krásný karty, byl jsem z nich nadšenej, ale na podpisech jen nováčci a loňský nováčci. Pro mě to je nechutná komerce, protože nováčci jsou to, co momentálně jediný jde za veliký peníze. Jenže ne všichni nováčci...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

freddy-NJD26
Legenda
Legenda

Příspěvek od freddy-NJD26 »

ja se prave taky divim...vsichni dycky kecali o novaccich a ted vsichni rikaj ze je tam novacku az dost a jak by bylo lepsi mit tam nakou legendu...tak ja uz nevim co ti nasi sberatele chteji :)
Patrik Eliáš - 1 275ks

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Tak jako psal jsem, že je to poprvé a nejspíš naposledy, co takový box otvírám. Každopádně já jsem hodně na ty legendy a tohle mě trošku zarazilo. Kdybych chtěl něco, co mi bude sedět víc sběratelsky, tak bych si vzal určitě Superlative. Vím, že spousta z Vás ohrne nos, ale tam bych se já osobně sběratelsky nejvíc vyžil. Ale jak jsem psal, tak s plechovkou jsem spokojenej a fakt to není tak, že bych byl po nebo při brejku nasranej. Šel jsem do toho a raději s ničím nepočítal. To je vždycky lepší než aby byl člověk potom zklamanej. Myslím, že jsem měl fakt kliku na jména na těch nejlepších kartách, ale jak už jsem psal, tak jako velké mínus u Dominion vidím, že ty karty nejsou různorodé a s trochou nadsázky by se tohle mohlo jmenovat Rookie Anthology upgrade.

Už teď se těším na ty Kapky, protože co jsem viděl brejky, tak karty jsou hodně různorodé. Tedy nováčci se střídají s legendami a současnými hráči.

Ale ještě se musím přiznat. To otvírání jsem nějak moc nežral. Myslel jsem, že to budu prožívat víc. Mě fakt nejvíc baví to nakopírovaný hnusný ITGéčko. :lol: Tam jsem vždycky napnutej jakou legendu vytáhnu na podpisovce či Game-Used. :D

icheius
Veterán
Veterán

Příspěvek od icheius »

Já myslím,že docela povedený break...Patche pěkně vyvedené,jména celkem fajn,Hagelin by mě udělal mega radost,nehledě na to ,že zrovna jeho karty chodí za solidní peníze .
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130

Tukans
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tukans »

Super break a myslím, že je to parádní zážitek rozbalovat něco takového.

Odpovědět

Zpět na „Listopad/November 2012“