spurnymartin
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
-
- Nováček
spurnymartin
Ahoj, moje jméno viz. můj nick, karty sbírám zhruba 17 let . Jelikož karty sbírám hodně dlouho, nalil jsem do toho tolik peněz, že v podstatě cokoliv získám, je na prodej. Kolik se mi v tom protočilo peněz??? Bez přehánění už tak 700 000,-Kč. A jak funguje koloběh života...uvidím někde něco hezkého a jdu do toho...následuje radost...pak zděšení, že jsem utratil takovou hromadu peněz...a karta je ve sbírce, ale zároveň i na prodej(když se prodá, tak mám aspoň radost, že jsem ji chvíli vlastnil). Čím rychleji dokážete sehnat něco, co jiní nedokáží, tím rychleji to zase zmizí. Co jsem měl a co jsem pak prodal a rval si vlasy? 1996-97 Black Diamond Run For the Cup kompletní set/100. 1997-98 Black Diamond Quadruple Diamond Horizontal kompletní set (Gretzky a Roy 1:35000 balíčkům). 1997-98 SPx Grand Finale Gretzky a Roy(Print Run 50). Sbírám spíš starší karty. Nové karty moc nemusím, protože jsou nic moc. Kdybych měl tu moc a mohl navrhnout karty, tak myslím, že mé skvělé nápady by vás přímo nadchly. Tak snad tady mezi vámi najdu něco, co by mě mohlo zajímat.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Úvod a přivítání
spurnymartin tak takovej styl "sbírání" je pro mě osobně nejpodivnější s jakym jsem se kdy setkal , pak už snad jenom když některý šílenci sbíraj jednu kartu v co největšim množství , řiká se tomu myslim hording nebo tak nějak , viděl jsem Ice Premiers /99 limit myslim a měl jich asi 40, ta samá karta to jsou takový věci mezi nebem a zemí , je to tvoje věc nic ve zlym .
Všechny samozřejmě vítam .
Všechny samozřejmě vítam .