2011-12 Between The Pipes case break (Box 10)
2011-12 Between The Pipes case break (Box 10)
Tak zase jednou nastal čas, kdy jsem si chtěl rozšířit sbírku memorabilií, podpisů a různý insertů brankářů. Musím se přiznat, že hodně lidí mě od letošních Between The Pipes odrazovalo, ale tak nakonec jsem je chytnul v akci a i kdybych je asi nechytnul, tak bych do toho šel stejně. Je to prostě moje srdcová záležitost. Už vím, že u Pipes je největší problém ve složení podpisovek, protože těch velkých jmen se v kejsu moc neobjevuje, ale game-used karty stojí většinou za to. Nuž tak pojďme do prvního boxu.
Box 1
10) Semyon Varlamov 10th Anniversary
9) Evgeni Nabokov 10th Anniversary
8) Martin Biron M4sked Men
7) Marc-Andre Fleury M4sked Men
6) Jimmy Howard M4sked Men
5) Anthony Terenzio Game-Used Jersey /140
4) Tyson Sexsmith Future Stars Goaliegraph
3) Mark Dekanich Future Stars Goaliegraph
2) Denis DeJordy Decades 1960s Goaliegraph
1) Antti Niemi/Cristobal Huet Cup Tandems /50
No musím se přiznat, že kdybych si tenhle box koupil single, otevřel ho, tak už si asi žádný další nekoupím. Ale jelikož už je celý case otevřený, tak můžu říct, že tohle byl asi nejhorší box z celé otvíračky. Určitě Cup Tandems je zajímavá karta, ale trošku mě zklamalo, že se týká Blackhawks a kousek dresu u Niemiho je z farmy a kousek u Hueta je z dresu Montrealu Canadiens, což trošku popírá smysl té karty. Jinak fajn, že byly v boxu 3 podpisovky.
PROSÍM NEPIŠTE SI O JEDNOTLIVÉ KARTY. VŠECHNY PŮJDOU DO SBÍRKY. DÍKY ZA POCHOPENÍ.
Box 1
10) Semyon Varlamov 10th Anniversary
9) Evgeni Nabokov 10th Anniversary
8) Martin Biron M4sked Men
7) Marc-Andre Fleury M4sked Men
6) Jimmy Howard M4sked Men
5) Anthony Terenzio Game-Used Jersey /140
4) Tyson Sexsmith Future Stars Goaliegraph
3) Mark Dekanich Future Stars Goaliegraph
2) Denis DeJordy Decades 1960s Goaliegraph
1) Antti Niemi/Cristobal Huet Cup Tandems /50
No musím se přiznat, že kdybych si tenhle box koupil single, otevřel ho, tak už si asi žádný další nekoupím. Ale jelikož už je celý case otevřený, tak můžu říct, že tohle byl asi nejhorší box z celé otvíračky. Určitě Cup Tandems je zajímavá karta, ale trošku mě zklamalo, že se týká Blackhawks a kousek dresu u Niemiho je z farmy a kousek u Hueta je z dresu Montrealu Canadiens, což trošku popírá smysl té karty. Jinak fajn, že byly v boxu 3 podpisovky.
PROSÍM NEPIŠTE SI O JEDNOTLIVÉ KARTY. VŠECHNY PŮJDOU DO SBÍRKY. DÍKY ZA POCHOPENÍ.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2011-12 Between The Pipes case break (Box 1)
Hansi další kejs BTP jo ? Ty jsi blázen já to myslim v dobrym . Podisovky nic moc no .
Hlavně Tyson Sexsmith už je Future Star od ročníku 2006-07.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To bude asi jenom proto že má takový sexy jméno , future star až do třiceti let ...
Zajimave, ze ten DeJordy neodchytal jediny zapas v NHL... No, pokud je toto nejhorsi box ze vsech, tak se tesim na dalsi!
Jak celý case otevřený? Kam se poděl styl otvírání "na Hanse", pěkně každej den jedna krabice? Že tobě se zalíbily ty group breaky a roztrhat všechno naráz pěkně za sebou co?Hans píše:Ale jelikož už je celý case otevřený...
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
Nene, bylo to otvíráno Hansovým stylem, ale bohužel nebyl v poslední době vůbec čas na skenování.
Doufám, že si vytáhl aspoň Shooting Gallery.... Aby to stálo za to.
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
zette píše:Zajimave, ze ten DeJordy neodchytal jediny zapas v NHL... No, pokud je toto nejhorsi box ze vsech, tak se tesim na dalsi!
Denis DeJordy odchytal v letech 1959 až 1974 v nhl 316 zápasů za Chicago, Los Angeles, Montreal a Detroit !!!! V roce 1967 získal spolu s G. Hallem Vezina Trophy a v roce 1962 Stanley Cup s Chicagem!!!! Takže žádný nazdárek to není, naopak!!!! Gratulace k pěknému podpisu legendy !!!!! MR
www.marty99.estranky.cz
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Box 2
10) Carey Price 10th Anniversary
9) Georges Vezina 10th Anniversary
8) Pelle Lindbergh 10th Anniversary
7) Jack Campbell M4sked Men
6) Ed Giacomin M4sked Men
5) Jimmy Howard M4sked Men silver version /90
4) Corey Crawford Stars of the Game Goaliegraph
3) Christopher Gibson/Jonathan Quick Aspire silver /140
2) Patrick Roy Game-Used Patch silver /19
1) Jonathan Quick Stars and Stripes Goaliegraph SP
Tak tento boxík pro mě hodně vydařený. Všechny podpisy a dresovky naprosto super. Jenom mě trošku mrzí, že jsou na podpisovkách brankáři bez masky. Jak jí má Quick na hlavě, tak to je ještě v pohodě. Ale brankář bez masky je jako ryba bez vody. Jasně chápu, že jsou všude loga, ale nějak by to jít mohlo. Samozřejmě, že u legend, které chytaly bez masek se to ani jinak nedá. Quick vyhrál před Sv. Patrickem jenom o kousek, protože mám rád podpisovky a nejvíc ty SP. I když je to vlasntě jenom obyčejná jersey s limitem /140, tak se mi hodně líbí ty karty Aspire. Objevili se už v ročníku 06-07, ale tenhle design je fakt povedený a stálo by z úvahu si ten setík sesbírat. Jo a Eda Giacomina bych věru nechtěl potkat v nějakém zapadlém nočním zákoutí.
10) Carey Price 10th Anniversary
9) Georges Vezina 10th Anniversary
8) Pelle Lindbergh 10th Anniversary
7) Jack Campbell M4sked Men
6) Ed Giacomin M4sked Men
5) Jimmy Howard M4sked Men silver version /90
4) Corey Crawford Stars of the Game Goaliegraph
3) Christopher Gibson/Jonathan Quick Aspire silver /140
2) Patrick Roy Game-Used Patch silver /19
1) Jonathan Quick Stars and Stripes Goaliegraph SP
Tak tento boxík pro mě hodně vydařený. Všechny podpisy a dresovky naprosto super. Jenom mě trošku mrzí, že jsou na podpisovkách brankáři bez masky. Jak jí má Quick na hlavě, tak to je ještě v pohodě. Ale brankář bez masky je jako ryba bez vody. Jasně chápu, že jsou všude loga, ale nějak by to jít mohlo. Samozřejmě, že u legend, které chytaly bez masek se to ani jinak nedá. Quick vyhrál před Sv. Patrickem jenom o kousek, protože mám rád podpisovky a nejvíc ty SP. I když je to vlasntě jenom obyčejná jersey s limitem /140, tak se mi hodně líbí ty karty Aspire. Objevili se už v ročníku 06-07, ale tenhle design je fakt povedený a stálo by z úvahu si ten setík sesbírat. Jo a Eda Giacomina bych věru nechtěl potkat v nějakém zapadlém nočním zákoutí.
Re: 2011-12 Between The Pipes case break (Box 2)
tento box fakt super!
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Moc pěkný druhý box, u mě by to celkem s přehledem vyhrál Royův patch, ale podpisovka Quicka taky není k zahození
Joe Sakic: 744/948
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Ten Roy patch je mega šupa! Gratulace!
tiež by som toho Roya okamžite dal na prvú priečku ale keď máš rád podpisovky, tak hold tam je Quick
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Roy - zatim nejlepší karta z obou boxů
Maurice Richard píše:zette píše:Zajimave, ze ten DeJordy neodchytal jediny zapas v NHL... No, pokud je toto nejhorsi box ze vsech, tak se tesim na dalsi!
Denis DeJordy odchytal v letech 1959 až 1974 v nhl 316 zápasů za Chicago, Los Angeles, Montreal a Detroit !!!! V roce 1967 získal spolu s G. Hallem Vezina Trophy a v roce 1962 Stanley Cup s Chicagem!!!! Takže žádný nazdárek to není, naopak!!!! Gratulace k pěknému podpisu legendy !!!!! MR
Jsem blbec, jsem se dival na nejakeho utocnika a vubec mi to nedoslo, i presto je druhy box o parnik lepsi...
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
zette píše:Maurice Richard píše:zette píše:Zajimave, ze ten DeJordy neodchytal jediny zapas v NHL... No, pokud je toto nejhorsi box ze vsech, tak se tesim na dalsi!
Jsem blbec, jsem se dival na nejakeho utocnika a vubec mi to nedoslo, i presto je druhy box o parnik lepsi...
Taková sebekritika není třeba !!!! Nikdo není dokonalý! MR
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
Box 3
11) Kari Lehtonen 10th Anniversary
10) Henrik Lundqvist 10th Anniversary
9) Mathieu Garon M4sked Men
8) Ray Emery M4sked Men
7) Sergei Bobrovsky M4sked Men
6) Matt Hackett Future Stars Goaliegraph
5) Anton Khudobin Future Stars Goaliegraph
4) Dan Cloutier Decades 2000s Goaliegraph
3) Ed Belfour Game-Used Jersey silver /140
2) Tim Thomas Game-Used Patch silver /19
A
J
A
K
O
B
Y
T
O
N
E
B
Y
L
O
U
Ź
D
O
S
T
1) Tomáš Vokoun Glove and Auto /5
No troufnu si tvrdit, že jsme viděli asi nejvíce nařachanej boxík. Dresy legend vždycky potěší, navíc ten Thomas hezkej trojbarevnej patch. No a Vokoun je naprostá paráda. Takovou kartu jsem si přál vytáhnout. Na Future Stars podpisovkách tentokrát hráči, o kterých ještě určitě uslyšíme. V dalších boxech bylo ještě několik hodně fajn karet, ale tenhle byl asi nejvíc nášláplej.
11) Kari Lehtonen 10th Anniversary
10) Henrik Lundqvist 10th Anniversary
9) Mathieu Garon M4sked Men
8) Ray Emery M4sked Men
7) Sergei Bobrovsky M4sked Men
6) Matt Hackett Future Stars Goaliegraph
5) Anton Khudobin Future Stars Goaliegraph
4) Dan Cloutier Decades 2000s Goaliegraph
3) Ed Belfour Game-Used Jersey silver /140
2) Tim Thomas Game-Used Patch silver /19
A
J
A
K
O
B
Y
T
O
N
E
B
Y
L
O
U
Ź
D
O
S
T
1) Tomáš Vokoun Glove and Auto /5
No troufnu si tvrdit, že jsme viděli asi nejvíce nařachanej boxík. Dresy legend vždycky potěší, navíc ten Thomas hezkej trojbarevnej patch. No a Vokoun je naprostá paráda. Takovou kartu jsem si přál vytáhnout. Na Future Stars podpisovkách tentokrát hráči, o kterých ještě určitě uslyšíme. V dalších boxech bylo ještě několik hodně fajn karet, ale tenhle byl asi nejvíc nášláplej.
- gonzzzales
- Legenda
Re: 2011-12 Between The Pipes case break (Box 3)
On už by stačil ten Thomas a byl by to parádní box.
Sbírám - Sean Couturier
Contenders, Certified, Artifacts, Limited
prodej, výměna - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2731
wantlist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 682#p43682
Contenders, Certified, Artifacts, Limited
prodej, výměna - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=2731
wantlist - http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.p ... 682#p43682
Re: 2011-12 Between The Pipes case break (Box 3)
No, už když jsem viděl že podpisovky jsou od 6. do 4. místa, tak bylo jasný že tenhle box byl přeplněnej Paráda, přeju ti to.
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen