Parkhurst 06-07 Retail Box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2012.
Odpovědět
Reimer
Zkušený
Zkušený

Parkhurst 06-07 Retail Box

Příspěvek od Reimer »

Dnes mi došiel,ako inak box kurierom od Pavla.Tentokrát som sa pokusil trošku vrátiť do histórie NHL,skrz retailový box Parkhurst 06-07.Box som objednal na základe toho,že sa mi páčia radovky.Nepočítal som so žiadným extra Hitom,čo sa aj potvrdilo,ale každopádne obsah boxu potešil.Jedna priemerna podpisovka na box sa mi vytahovala naozaj tažko a nakoniec som ju vytiahol pri posledných troch balíčkov z boxu.57/58 to je rok,ktorý som videl ako prvé pri pomalom vytahovaný podpisovky z pod radoviek.Prvé čo ma napadlo,že to bude HIT podľa toho roku,no nakoniec podľa Beckettu nie.Každopádne pekná čiernobiela podpisovka a to myslím doslovne.Posúďte sami:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ku boxu dodám len,toľko.Pokiaľ by bol,ešte dostupní u Pavla,tak si ho určite,ešte objednám a aj v Hobby verzii.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Parkhurst 06-07 Retail Box

Příspěvek od DzEjDy »

Podle mě je ta podpisovka teda super HIT a nějakej Beckett se může jít bodnout. První černoch v NHL, to jsou prostě věci který utvářely dějiny hokeje a mít podpis od takového člověka je super záležitost. :thumbup:
Obrázek

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

DzEjDy : Ámen....
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

superman66
Legenda
Legenda

Příspěvek od superman66 »

Becket nebecket.. jde o sběratelskou hodnotu. A tohle je moc pěkný kousek.. :thumbup:
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).

Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98

Amundsen
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Amundsen »

Reimerovi se nedivím, že z O'Reeho není nadšený, protože ve statistikách NHL nezanechal v podstatě žádnou stopu a odehrál v ní v podstatě jedinou sezónu...podle toho se i odvíjí jeho atraktivita pro sběratele a tudíž i cena karet. Podpisovek O'Reeho se navíc objevuje poměrně hodně.

Na druhou stranu, karty jsou to celkově vydařené, jméno na podpisovce mohlo být i "slabší" a BV $25 není zase tak málo, takže z mého pohledu podařený retailový box ;-)
Sbírám Wayne Gretzky, Tie Domi (memorabilia), podpisy legend Oilers
2008-09 UD Masterpieces Brushstrokes a Canvas Clippings
2010-11 ITG Decades 1980s Autograph
Tradelist ZDE

sabres911
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od sabres911 »

super podpisovka, jak psal Dzejdy... *gp* ... Beckett ti u spousty karet píše 40 usd a prodáš ji za 2 usd... on se sice taky hodně podepisuje, ale rozhodně je to hráč, který se zapsal do historie...

zajímavá postava byl i Herb Carnegie, jeho podpisovka by stála za ty ... , akorát je ITG podle mě moc nepoužily a nebo se nedostaly na trh... http://www.theblackiceproject.com/black ... EWS_ID=511

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

Nevim, kolik ty retaily stoji, ale urcite povedeny box. Ja myslim, ze i O"Reeho nekdy stve, ze si ho kazdy spojuje s barvou jeho kuze a ne dovednostmi na lede. Predloni na ESPN v kazde prestavce mezi tretinami o nem byl takovy shot, ktery zacinal: " the first negro..."

Reimer
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Reimer »

Samozrejme chápem,že Willie O'Ree má veľkú cenu pre zberateľov.Beckett je len premňa prvou informatívnou častou a klúčom k približnej hodnote karty.Pamätám si,keď sa ešte vysielal v TV magazín NHL PowerWeek v 90tých rokoch a práve O'Ree v jednom zných rozpával o svojom (nie)len hokejovom živote.Čital som oňom,ešte keď nefrčal ani net.Jednoducho viem o koho ide.Pokiaľ ide o moje nadšenie s tejto konkrétnej karty,beriem to asi tak,že v boxe mohla byť aj lepšia,alebo aj horšia podpisovka.Preto som napísal,že to nieje HIT.Určite si tuto kartu vážim viac ako keby tam mal byť napr. Peter Štastny alebo trebarz nejaký Marc Tardiff.Naopak mám rád hráčov,ktorý hrávali napr. ešte v Original Six alebo s predvojnového obdobia...kto by nechcel mať doma aspoň jednu kartu Howieho Morenza alebo Aurela Joliata,ktorá vyšla v tom onom období,keď hrávali.Tento box som si objednal od Pavla Bartka,to som už písal...takžiež som ho žiadal o viac gradovaných kariet ITG na ktorých sú po mimo aj takéto legendy ako Willie O'Ree s kúskom historie.Možno moje prvé nadšenie neviznelo tak priamo. :angel:

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2012“