honzam

Já vás neznám, vy mě neznáte, ale právě nyní se poznáme
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.

V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.

2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.

V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
Odpovědět
honzam
Zkušený
Zkušený

honzam

Příspěvek od honzam »

Tak je načase abych se taky krátce představil. Jmenuji se Jan Macháček je mi 28 let a jsem z Prahy. Jako asi většina lidí jsem začal se sbíráním kartiček na základce myslím někdy kolem roku 1994. V NHL fandím Montrealu Canadiens, u nás v hokeji i ve fotbale Slavii a tak jsem začal logicky sbírat karty těchto 3 týmů. Během tak 3 let ale kartičkářská mánie opadla. Ne že bych se jako spousta jiných sběratelů na karty úplně vykašlal, ale protože v mém okolí už nikdo karty nesbíral a obchody s kartami, kam jsem chodil nakupovat zavřeli, tak moje sběratelská aktivita na téměř 10 let znatelně opadla. V tomhle období jsem si vlastně jenom jednou ročně koupil na zimáku v Edenu kompletní set hokejové Slavie za daný ročník a občas nějakou tu kartičku Montrealu. Někdy v roce 2005 jsem ale náhodou narazil na internetu na nějaký eshop s kartičkami, což znamenalo nový sběratelský impuls. Postupně jsem začal doplňovat sbírku Montrealu z let 1997-2005, na Beckettu jsem koupil karty zejména ze 70. a 80. let a během pár let se mi podařilo splnit si svůj cíl mít od každého hráče Montrealu aspoň 1 kartu (ve skutečnosti to platí zhruba za období 1970-2010, ale i tak se jedná o pár stovek karet). Podařilo se mi dosbírat (až na 1 insert) i komletní set Parkhurst Original 6 Montreal a UD Montreal Canadiens Centennial set. Ze začátku jsem měl i ideu, že bych od každého hráče měl i min. 1 podpisovku a 1 jersey. Asi po 3 letech a hromady investovaných peněz mi došlo, co to je za blbost. Vzhledem k množství hráčů to vedlo jen k tomu, že místo aby mi do sbírky přibyli nějaké pěkné jersey, kupoval jsem spíš ty nejlevnější kousky. Ještě jsem si nerozmyslel jestli svou sbírku AU a jersey Montrealu rozprodám, anebo si je nechám. Každopádně se v budoucnu zaměřím na 1 konkrétního hráče Habs. Akorát zatím nevím kterého, takže v současnosti prožívám takovou svoji druhou sběratelskou krizi. Jak už jsem ale zmiňoval sbírám i karty HC a SK Slavie. U hokejové Slavie mám sbírku na 99% kompletní (schází jen pár vysoce limitovaných karet), u fotbalové Slavie mi chybí ještě asi 20 řadovek, které se ale strašně blbě shánějí, takže kdyby někdo nějaké měl, tak dejte určitě vědět. *thks*
Sbírám: SK Slavia Praha, HC Slavia Praha, Montreal Canadiens, Guy Carbonneau (pouze za MTL)

AVAYA
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od AVAYA »

Ahoj Honzo !!! Dobrá volba - Montreal mám taky už léta hodně ráda :thumbup: asi od slavného finále SC proti L.A.Kings tuším v 93 ;) S fotbalovými kartami ti já osobně nepomůžu, i tak tě tu ale vítám a přeju hodně štěstí ;)

Martina
Sbírám karty Patricka Roye, Manon Rheaume

moje sbírka : http://avaya78.rajce.idnes.cz/

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Úvod a přivítání

Příspěvek od jarosenko »

No konečně nějaký sběratel žabožroutů *rfl* Vítám tě tu a ať se ti tu líbí ;)
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Odpovědět

Zpět na „Chci se představit!“