Zdravím, nějak mi tato sekce předtím utekla, tak to napravím a přdstavím se dodatečně i já
Takže jsem Lukáš Otruba, je mi 23 a jsem z Brna. Baví mě fotbal, hokej a sporty obecně a závodně provozuji futsal. Fandím samozřejmě brněnským klubům Kometa, Zbrojovka, Tango, Žabiny, Buldogs atd. Kartičky sbírám už asi 16 let moje první kartička byla odrbaná ProSetka Billa Houldera a mám ji pořád schovanou. dříve jsem sbíral všecky druhy karet. Prostě takové to dětské sbírání. Pokaždé když byla možnost a peníze jsem si skočil do stánku pro balíček, nebo pro nějaké kusovky do některého z brněnských obchodů, kterých tady bývalo požehnaně. Kéž by se ty časy vrátily .. Až asi od roku 2002 jsem se zaměřil na Radka Dvořáka. Bylo to z jednoduchého důvodu. S tímto hráčem jsem se osobně setkal v Prostějově na tenisové exhibici a naprosto mi učaroval. Zatímco většina hráčů z NHL se chovala jak primadony, tak Dvořka byl božskej, příjemnej, ochotnej. Úplně si mě získal a já se rozhodl, že jej budu sbírat. O necelých deset let později mám cca 230 jeho karet a troufám si říct, že se jedná asi o největší sbírku Dvořkových karet, protože zatím nevím o nikom, kdo by byl nějak víc zaměřený na jeho karty. Krom Dvořky se ještě čas od času zaměřím na nějakou sérii, která se mi zalíbí a tu sesbírám. A díky tomu že kometa je v exralize a hraje se v Brně EHT, tak jsem začal sbírat i podpisy. Toť asi vše
Lukyn55
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.