PTH Burza V. : The Fabulous Comeback

Informace o pořádaných burzách v České republice i na Slovensku
Odpovědět
rmiller
Legenda
Legenda

Re: PTH Burza V. : The Fabulous Comeback

Příspěvek od rmiller »

já říkal, že jsme na tebe nezapomněli.. ;)
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Já musím říct, že burza naprosto super. Už se těším na další. Sice mi trvalo tak hodku a půl než jsem se rozkoukal, ale potom už to byla pohodička. Hlavně jsem rád, že jsem konečně (u některých i po několika letech) dokázal přiřadit nicky k jednotlivým obličejům.

Takže zdravím:
šoumena a organizátora Tie (příště žádný rajčata nebo bude mít žemli celou burzu zkaženou)
spolucestujícího a šoféra Kiddera
inspektora Felipeho
kuřáky ve zbrani Žemliho a Staala
nejdřív nervozního a poté vyřízeného Matěje Twenty Two
Trio opeřenců Mapka, Supermana a Irbeho
nešťastného Millera, který nejdřív přišel o kartu a potom málem nedostal ani pizzu (fakt smůla)
Rangery Procheyho a icheiuse
marduk family
valenta (toho jsem poznal hned, protože jako jediný avizoval přítelkyni a taky pořád brousil kolem Between The Pipes)
standishe (toho jsem chudáka zblbnul a jako jediný nakonec dorazil s vizitkou - respekt!)
joffreyho, míšu a další.

Fakt to bylo na mě moc nových tvaří najednou, takže se omlouvám, jestli jsem někoho vynechal. Snad další burzy ještě prohloubí mojí pamět a zapamatuju si i další účastníky :D

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Vizitku měl ještě Bianconero :-)

mira095
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od mira095 »

Hernajz kde jsou ty fotky? Nebejt Míši, která dala nějáký na Fb tak sem žádný neviděl. Chtěl bych na fotkách vidět kdo je to vlastně Hanz a Standish. :D

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

jo na Pizzu se zapomnělo :D my tam s Pavlem hladovíme a potom to donesou Pavlovi a za 5 minut on si to vzal někdo jiný... vydržíte ?? :D to uz bylo moc :D
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

Irbe
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irbe »

Jestli to nebyla ta panchetta *rfl*
tradelist: http://irbe.rajce.idnes.cz/
Penguins 8097/?????
Tom Barrasso 563/???

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Přesně! Miller věděl prd, co si objednal a pak dělal chudinku. *lgh*

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

tss Capriciosu bez žampionů... :D a oni furt nic :D

Sevik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sevik »

Takže, můj první příspěvek příspěvek tady,nemůže směřovat nikam jinam, než k této burze! Takový den jsem v životě nezažil. Dařilo se vše na co jsem šáhl.
Burza naprosto neskutečná, pro mě akce jako z jiného světa :)) jinak někteří tu chtěli fotky tak tady jich pár přidávám :) boužel jsem začal fotit pozdě, ale tak snad se budou líbit...
http://rawer.rajce.net/Burza_karet_v_Pr ... _ze_Sparty

Díky všem za to, jak jste mě tam příjmuli *thks* a už ted se těším na další akci, na které doufám chybět nebudu a tentokrát i s tím fotbálkem a pokrem

mapko
Legenda
Legenda

Příspěvek od mapko »

tak s ahlavne daj dokopy a supni nam sem brejk ;)
jarosenko píše:Nevím kam to napsat, ale vzhledem že se to tejká burzy tak asi sem.
Kluci nevim jak to popsat, ale měl jsem co dělat abych nepustil slzu. Právě odjel z návštěvy Matěj (TwentyTwo) a nechal mi tu od vás box. Chci jen říct že jsem byl fakt dojatý a docela sem teda čuměl. Asi nejlíp by to popsal Matěj :-)
Všem strašně moc děkuju jak za box, ale hlavně že jste si na mě vzpoměli a toho si cením fakt neskutečně.
Je vidět že mám super kamarády ;) Ještě jednou děkuji *thks*

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Díky za fotky, Rossi :D Moc bych rád všem poděkoval za pěkný den, moc jsem si to užil a věřím, že jste byli také spokojení a do budoucna na PTH burzu nezanevřete. Jsem moc rád za nové tváře - standish, Hans, Bianconero (moc děkuju za super vlaječky) Rossi, Tony Lapacka... díky, že jste přišli chlapi *thks* Pochopitelně stálice potěšily, burzu bez Felipeho, Mapka nebo Kiddera si neumím moc dobře představit. Trochu mě mrzí oběd, slíbili celý salónek a ono ejhle nakonec jsme tři seděli sami, každopádně jsme si mohli dobře pokecat a jsem si jistý, že sranda byla i v salónku. Jako již tradičně jsem se urval a breakoval, co mi síly stačily. A rozhodně jsem nebyl sám, tradičně podlehli brejkovací vášni i Žemli nebo Felipe. kolik boxů padlo by dokázal povědět snad jen Pavel. Doufám, že vás to bavilo tolik jako mě a že se uvidíme za půl roku na šestém vydání PTH Burzy.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ten počet dám dohromady. Jedna statistika je ale jasná - nejhorší box celého dne - moje Heroes and Prospects 11-12 :D
V autě jsme loupli 98-99 UD Ser. 2 a taky nic moc...ale aspoň perfektní řadovky.
Burza byla fajn, je to takový rodinný. Spíš je to takový setkání než burza. Škoda, že jsem nemohl zůstat déle, ale dorazil jsem domů cca v 18:15. A ve 20:00 nám začínala akce - zapíjení malého...zúčastnily se některé zajímavé tváře, třeba Libor Bouček, nebo Kuba Petružálek. Toho jsme tak vyhecovali, že si s náma šel zahrát hokej v neděli od 10:30 hokej (!!), přestože dorazil v 7 ráno!!!!
BTW - Bouček tam nebyl, jen jeho dvojník... ;) Ale Kuba jo:-)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

TwentyTwo
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TwentyTwo »

Já musím říct, že jsem z burzy úplně nadšenej. Neskutečně mě to bavilo a jsem rád, že jsem spoustu lidí poznal osobně. Celý víkend byl úplně dokonalej. V pátek jsem dorazil za Tiem a koukali jsem do rána přes projektor na hokej. Oilers navíc parádními góly přejeli Flames. No a 2 hod na to už superman bušil na dveře :D Ráno jsem byl takovej, píše Hans, nervózní. Protože jsem moc lidí neznal a pak jsem měl obavy z toho jak bude probíhat prezentace. Vtipný bylo jak jsme s Corfixem oba poznali, že jsme na burze poprvé. Oba jsme postávali a koukali jak se ostatní baví :)

Vysvobodil mě až mega break Justina Biebera, který natáčel Hans a na video stále čekám :) Pak přišla prezentace a už to ze mně opadlo trochu. Konečně jsem dostal hlad, ale když jsem se sháněl po chlebíčcích co jsem s Tomem večer chystali, tak jsem našel jen 2 kolečka okurky. U fotbálku jsem se super pobavil. A pak byla super atmosféra u supermanových Certified. Mně se navíc celkem zadařilo v balíčcích. Vůbec se mi nechtělo odjíždět. Cestou zpátky jsem byl plnej emocí a zážitků. No super už se těším na příště. Bude někdo z PTH i na burze v Brně teď 31.3.?

Jinak co se týče prezentace, tak jsem byl moc spokojenej s tím, jak to proběhlo. Ne teda se svým mluveným projevem :D, ale s reakcemi a s krátkou diskuzí. Čekal jsem, že to bude horší. Včera jsem s velkým zájmem projíždel dotazníky a mám z toho dobrej pocit. Po prezentaci v Brně přidám další informace k celému projektu. Díky za podporu

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Videa už jsou v počítači, dokonce jsem si už udělal i profil na youtube. Teď jenom potřebuju poradit nějakej free video converter program. Vůbec se v těhle věcech nevyznám, takže nevím, co je dobrý. Dále bych potřeboval poradit do jakého formátu je to nejlepší hodit. Protože třeba ten Matějův brejk má asi 5 minut ale zároveň 160 mega.

Poradí někdo please?

Joffrey_15
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joffrey_15 »

Podle mě by na to měl stačit třeba Any Video Converter Free, nebo nějaký podobný free prográmek. Na stahuj.cz jich určitě najdeš dost. ;)

Jinak teda mě mrzí, že jsem na burze strávil jen chvíli a navíc musel na rychlo odejít během Tieho rozbalování, snad příště bude pro mě lepší datum. *iwm* ... i tak ale burza určitě fajn a těším se na případnou další.
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Pět minut na 160MB podle mě není nic nestadartního, takže bych to tak nechal a nic nesnižoval. Na youtube jdou nahrát videa asi až do 2GB, takže pokud to vezme, tak kvalitu nechat co nejlepší. A je to i bez další práce.
Obrázek

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Takže první video. Sorry za špatnou práci z kamerou a špatný úhel na karty. Všechno se leskne. Netočil jsem asi 3 roky. Ale vlastně nejdůležitější u všech videí budou stejně hlášky. :D

PROCHEY
Legenda
Legenda

Příspěvek od PROCHEY »

Hlavně bych chtěl vidět ty Tieho brejky :-) Dofám, že také budou.

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

jj všechno bude. Tady jsou ty korunky.

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

Jééééé Crosby Decoy :D to je moc

Odpovědět

Zpět na „Burzy“