Nový UD a Hortoni

Odpovědět
Vasil
Legenda
Legenda

Nový UD a Hortoni

Příspěvek od Vasil »

Podle počtu příspěvků tady je sběratelství v brutální krizi. Nikomu nechodí pošta, nikdo nic neotvírá a podle diskuze ten hokej vlastně nikdo ani nesleduje. U mě to teda dost platí. Nikdy jsem neměl moc peněz "navíc" a co zdražuje pivo už nikdy mít asi ani nebudu, takže pošta chodí výjimečně :lol: Hokej nesleduju skoro vůbec, na to existuje moc filmů a seriálů. Ale nevěřím že to máte všichni stejně. Vyfotil jsem těch pár balíčků co jsem si včera otevřel. Řadovky UD mi přijdou takový nijaký, nudný. Hortonky jsou nádherně blejskavý jako každej rok, to já rád. Kdyby se někomu něco hodilo, pište SZ. McAvoy potěšil, karta je krásná.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový UD a Hortoni

Příspěvek od Maurice Richard »

Ty Hortons jsou moc pěkný karty! Pár jich mám na cestě taky....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Balíčky“