SP Authentic 20 / 21 Nadupanej box
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
SP Authentic 20 / 21 Nadupanej box
Vzal jsem box jenom z nějaký setrvačnosti , vůbec nic jsem nečekal , stihnul jsem objednat v tý první várce ještě koncem června , ale tentokrát jsem fakt maximálně spokojenej , ty karty jsou nádherný a navíc jsem chytil tři podpisy což jsem si všimnul že někdy bývá když je tam update podpis tak jsou místo dvou tři v boxu , retro jsou taky moc pěkný , navíc ty jména Crosby atd. paráda , nejsme si jistej ale asi case hit - Future Icons Steel / Comtois , Aho SPectrum FX , podpisy Saku , Aho pro mě uplně super karty a aktuální FWA Robertson , já jsem nadšenej z těch karet a z toho boxu
Měl jsem tři růžový paralelky :
spa1 by Ladislav Suchy, on Flickr
spa2 by Ladislav Suchy, on Flickr
spa3 by Ladislav Suchy, on Flickr
spa4 by Ladislav Suchy, on Flickr
spa5 by Ladislav Suchy, on Flickr
Měl jsem tři růžový paralelky :
spa1 by Ladislav Suchy, on Flickr
spa2 by Ladislav Suchy, on Flickr
spa3 by Ladislav Suchy, on Flickr
spa4 by Ladislav Suchy, on Flickr
spa5 by Ladislav Suchy, on Flickr
Re: SP Authentic 20 / 21 Nadupanej box
Veliká gratulace!!! Na tento produkt úžasnej box!!! Myslím, že na podpisech výborná jména a hlavně 3ks na box, občas se to stává, paráda!!!
Držím palce do dalšího otevírání!!!
Držím palce do dalšího otevírání!!!
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný box! Koivu je krasnej....
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.
-
- Hvězda
Hezký box, s takovým bych byl taky spokojený !!! Gratulace.
Já teda obdivuju ty, kteří do tohoto produktu šli, neb výsledky rozbalování v zámoří byla pouze šeď a bída. Takže i já se přidávám k již zveřejněným komentářům s tím, že tohle je určitě lepší standard.
Celkově ale SPA 2020-21 = .
Celkově ale SPA 2020-21 = .
Krása... už jen, kdyby na podpisu byl Robertsonův věhlasnější brácha a byl by to megakoncert
Jinak se mi docela zamlouvá, jak UD pracuje s retrem, je to zpravidla milé osvěžení v těch boxech.
Jinak se mi docela zamlouvá, jak UD pracuje s retrem, je to zpravidla milé osvěžení v těch boxech.
Také jsem si pořídil dva boxy SP Authentic v očekávání slušných podpisů nováčků, které jsou z této série jedny z nejcennějších. Mohl jsem dopadnout hůře, Ty Smith a Tyler Benson patří mezi novici k lehkému nadprůměru a potenciál rozhodně mají. Na Sign of the Times jsem chytil jedno z nejslabších jmen (Mark Scheifele) a jednoho slušného veterána (Mike Gartner). Celkově však musí souhlasit, že plnění je žalostné. Boxy jsou neskutečně naředěné, UD jich muselo naplnit ohromná kvanta. Abych ze dvou boxů dostal tři nepodepsané future watch, to je opravdu velká bída. Na druhou stranu dva brankáři jsou vždycky fajn, Jake Oettinger zvláště, neurazil ani Stuart Skinner v limitu 999, který chodí překvapivě za vysoké částky (cca litr). Zklamala mě kvalita karet Sign of the Times (hlavně Gartner) s odrbanými rožky.
Zdar Šugy, myslím, že krásnej box, super podpisy, samozřejmě, že brácha za Dallasu by to poslal ještě mnohem výš, ale snad má i tento nějaký ten potenciál, takže super karta no a Koivu a Aho, to je taky parádní. Navíc Future Icons, takovej nenápadnej insert, ale hodnotu to může mít velmi slušnou.
Já nad SPA taky uvažoval, ale nakonec padlo několik UDS2 a taky se celkem urodilo, tak to sem pak třeba dám.
Já nad SPA taky uvažoval, ale nakonec padlo několik UDS2 a taky se celkem urodilo, tak to sem pak třeba dám.
Těch nepodepsaných Future Watch je v boxech méně, než podepsaných. Neříkám, že to je super, ale není jich zdaleka tolik jako dříve, už asi rok dva zpět. I proto se některé prodávají poměrně draze, protože jich zdaleka není tolik, jak jsme bývali zvyklí.pf2000 píše: ↑stř 13. črc 2022 10:06:16Také jsem si pořídil dva boxy SP Authentic v očekávání slušných podpisů nováčků, které jsou z této série jedny z nejcennějších. Mohl jsem dopadnout hůře, Ty Smith a Tyler Benson patří mezi novici k lehkému nadprůměru a potenciál rozhodně mají. Na Sign of the Times jsem chytil jedno z nejslabších jmen (Mark Scheifele) a jednoho slušného veterána (Mike Gartner). Celkově však musí souhlasit, že plnění je žalostné. Boxy jsou neskutečně naředěné, UD jich muselo naplnit ohromná kvanta. Abych ze dvou boxů dostal tři nepodepsané future watch, to je opravdu velká bída. Na druhou stranu dva brankáři jsou vždycky fajn, Jake Oettinger zvláště, neurazil ani Stuart Skinner v limitu 999, který chodí překvapivě za vysoké částky (cca litr). Zklamala mě kvalita karet Sign of the Times (hlavně Gartner) s odrbanými rožky.
Jinak obecně k plnění - já myslím, že to je už léta podobné... Neřekl bych, že tento ročník vybočuje - ani jedním směrem. Máme spoustu reakcí od zákazníků, trofunu si tvrdit, tak 200 boxů minimálně a bylo tam hodně slabých boxů, stejně jako hodně skvělých.
Osobně jsem hlavně ale rád, že Sugy je spokojen, to se nestalo 25 let:-))).
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
- Veterán
Pavle,jsem rád za tebe,že jste vybrali dobrý box. Jinak by to tady bylo palení čarodějnic