NBA - 2020-21 Panini Court Kings Basketball International Blaster Box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci lednu 2022.
Odpovědět
Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

NBA - 2020-21 Panini Court Kings Basketball International Blaster Box

Příspěvek od Omerta »

Ahoj lidi,

to jsem zase já....

S novým rokem a s mým "návratem" ke kartám, jsem se rozhodl, že otevírat hokejový boxy je pro mně absolutně mimo mísu... alespoň zatím. Sice jsem nikdy nebyl zastáncem přepočítávání ceny boxu na karty a koukání na "návratnost", ale vzhledem k tomu, že ceny všech boxů (celosvětově) vyletěly do výšin, musí na to člověk alespoň trochu brát ohled. Prostě čeho je moc, toho je příliš....

Ceny boxů šly nahoru, ale u hokejových karet se nějaký markantní nárůst cen (kromě vyhajpovanejch nonamerookiesraček) nekonal a tak poměr cena boxu/cena hokejových karet se rozevírá stejně jako nohy lehké děvy v Dubí, při otevírání peněženky Germánského důchodce.

V jiných sportech to ale (zatím) takový průser není a tak se při otevírání budu spíš soustředit na další 3 sporty "velké čtyřky", protože hodit do chřtánu UD 5k za průměrný produkt, kde je sice nějaká (velmi často přeceňovaná) rádobyhvězdička, ale na trhu za ní dostanete stejně velký kulový, tak to se mi fakt nechce. Navíc, já jsem byl vždycky spíš na hráče, kteří už něco dokázali, a jelikož těch se do takových produktů dostává čím dál méně, není co řešit.

No, ale abych tu jenom nebrečel *cry-a* , koukneme se na můj oficiálně první nehokejový brejk.

2020-21 Panini Court Kings Basketball International Blaster Box

Za "čtyřku" mě čekalo 7 balíčků / 5 karet

Garantovaný plnění:
- 2 acetate RC
- 4 inserty
- 1 limitovaná paralelka
- K tomu byly v každém balíčku ještě 2 "normální" RC-čka
- Lze najít i náhodně vložený podpisovky

Největší rookie "bomby" jsou v tomto ročníku: LaMelo Ball, Anthony Edwards, Tyrese Haliburton, James Wiseman, Deni Avdija, Obi Toppin a další

LaMelo Ball byl za svoje výkony loni oceněn "Nováčkem roku".

Všechny karty jsou povrchově canvasky, včetně bejsek, takže v ruce nemáte žádný papírový lámavý a ohebný "odpad".
Design je trochu takovej divočejší / hodně barevnej, ale mě to zase tak moc nevadí...prostě Panini

A nyní již samotný brejk....

Base karty

Obrázek
Obrázek

Roookie

Jména OK, Cole Anthony, R.J. Hampton, Immanuel Quickley nebo Patrick Williams.

Obrázek
Obrázek

První 2 inserty - Artistry in Motion (Harden) a Modern Strokes (Gilgeous-Alexander)

Obrázek

Následují 2 inserty Contemporaries, kde u jmen není co dodávat LeBron a předloňský "Nováček roku" Ja Morant

Obrázek

Jedna paralelka Amethyst #40 Jayson Tatum /99 - spokojenost, když jde o oblíbený Boston

Obrázek

No a nakonec Acetate Rookie...

Co víc si přát, že.... lejdýs end džentlmen Rookie of the Year - LaMelo Ball

Obrázek

Co říct závěrem... produkt hodnotím 7,5/10.
Daleko více karet než v Hobby boxu (co stojí cca 8.000,- na Dacardu), kde je ale jenom 1 paklík/10 karet. Ano jsou tam 2 podpisovky (NEBO) memo, ale jinak 1 RC, 2 inserty, 1 paralelka a 2 inserty. Takže alespoň jedna podpisovka musí bejt "slušná".

Jo, je to sice "jenom" blástr, ale v porovnání s těma hokejovejma (blástrama), to je prostě nebe a dudy.... cenu zde mají i inserty (Morant cca 700,-), což je v hokeji kromě McD nebo Waynea (v ČR možná i Pasty) prakticky nemyslitelný za nelimitovaný insert.

Jasně, "začátečnický" štěstí *cl* , ale nějak v tom vyhazování peněz za brejky (nehokejových) boxů vidím trochu větší smysl...

Pokud by někdo něco chtěl, dejte vědět, možná něco "pustím" ;)

Tak zase někdy nazdar, D.
Naposledy upravil(a) Omerta dne sob 15. led 2022 17:00:34, celkem upraveno 1 x.
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip

Bianconero
Legenda
Legenda

Re: NBA - 2020-21 Panini Court Kings Basketball International Blaster Box

Příspěvek od Bianconero »

Nááááádhera, tohle mě baví. *cheer*

K obligátně provařeným jménům asi netřeba cokoliv dodávat, jen potlesk. :clap: :clap: :clap:
Každopádně ohromně krásná karta je Modern Strokes a na ní Shai z OKC. :thumbup:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Robino
Legenda
Legenda

Příspěvek od Robino »

Tieto Court Kings su paradne, pre mna jedna z naj basketbalovych serii. Mam na takej par kariet, podarilo sa mi zohnat aj Doncica takze naozaj su krasne :thumbup:

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Bianconero píše:
sob 15. led 2022 8:46:30
Nááááádhera, tohle mě baví. *cheer*

K obligátně provařeným jménům asi netřeba cokoliv dodávat, jen potlesk. :clap: :clap:
Každopádně ohromně krásná karta je Modern Strokes a na ní Shai z OKC. :thumbup:
Nějak jsem ji doteď přehlížel, ale když se na ní podívám blíž, tak je fakt super. O dost "pohlednější" než Artistry in Motion :thumbup:

Chce si to všechny karty prohlídnout opravdu důkladně...
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist

Tie
Legenda
Legenda

Příspěvek od Tie »

Famózní série... ukázka, že moderní grafika je ohromně široké pole, kde si jde s citem vyhrát s čímkoliv. Pecka! Díky za brejk a gratulace k parádnímu jménu na Acetate Rookie.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

Rád se podívám na takový break. Basket super....! Ale když vidím jméno Sabonis zavladne těžká nortalgie na dobu kdy hrál jeho otec... Tam v té době mě basket bral asi nejvíc. Každopádně díky za ukázku.
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Vasil
Legenda
Legenda

Příspěvek od Vasil »

Docela čumím, jak se vám to líbí. Proti inzertům nic, ty musí být "vidět", ale ty řadovky, vždyť to je strašnej devadesátkovej kolotoč :D I po těch víc než deseti letech mě dokážete překvapit :)
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

Omerta
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Omerta »

Vasil píše:
pon 17. led 2022 18:00:42
Docela čumím, jak se vám to líbí. Proti inzertům nic, ty musí být "vidět", ale ty řadovky, vždyť to je strašnej devadesátkovej kolotoč :D I po těch víc než deseti letech mě dokážete překvapit :)
Ono je něco jinýho, když to vidíš tady na skenu a pak když je máš v ruce. Já jsem se toho taky docela bál, když jsem to viděl na obrázkách, ale ten canvas "potah" z toho dělá úplně jinou kartu, než kdyby to bylo jenom čistě lesklý.
Ale je jasný, že ne každýmu se to bude líbit :)
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
OFS - Immortals - 49/75
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist

Odpovědět

Zpět na „Leden/January 2022“