S breakom druhej série UD som si počkal na plechovku, keďže som zhodnotil že vlastne tam ani nie je nejaký potenciál vytiahnuť niečo extra, okrem dvoch výnimočných YG a pre mňa ešte YG hráča preds ktorý odohral v nhl jeden zápas a ďalší zrejme ani nepridá (divný výber). Pri tomto boxe je fajn, že už len samotná plechovka je super, aj keď znova len s hráčom Maple Leafs, ale tak to sa asi dá pochopiť.
Obsah nakoniec nezaujal, aj keď pre mňa to dopadlo fajn aspoň vďaka dvom identickým fotkám Ingrama na iných kartách (ten pre zmenu neodchytal zápas ani jeden). Alexis z OPC glossy tiež trochu potešil, ale inak teda žiadna výhra
K boxu som ešte skúsil 4 hobby balíky, s nádejou že to môže zachrániť break. Tu to žiaľ bolo bez Young Guns ale už v prvom balíku potešil Forsberg a potom ešte aj môj skoro-menovec na Dazzlers Nakoniec teda spokojnosť
Ak by sa náhodou niekomu niečo hodilo tak píšte. Predátori samozrejme na výmenu nie sú, zbytok podľa dohody.
2020-21 UD Series 2 Tin
- SteveRogers92
- Legenda
Re: 2020-21 UD Series 2 Tin
Super obsah 3 karty Preds, naštěstí u Ingrama to není stejná karta ale 2 jiné. Teravainen taky dobrý stejně jako Horvat. Tvůj skoro jmenovec na Dazzlers Bo alebo Horvat?
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
Re: 2020-21 UD Series 2 Tin
Horvat, akurát ja tam mám ešte H na konci