2020-21 Artifacts - karty na facku

Boxy otevřené sběrateli v měsíci lednu 2021.
klajda
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Re: 2020-21 Artifacts - karty na facku

Příspěvek od klajda »

Po asi půlhodince čtení bych asi jen přidal, že se jedná stále primárně o prodej zboží. Oba na to dle mě koukáte trochu z jiné stránky.

Prodávající zkrátka ručí za kvalitu produktu dodaného zákazníkovi a je úplně jedno, jak a proč ta kvalita nebyla naplněna. Z pohledu zákazníka vás tohle nezajímá, vy jen utratíte peníze za něco, kde očekáváte nějakou kvalitu (v tomto případě nepoškozený produkt) a to je vše. Pokud si koupíte například bezdrátová sluchátka a ty vám nehrají, nezajímá vás, který drátek tam je třeba špatně připojený a proč to tak je. Rozhodně asi taky nikdo nemávne rukou a sluchátka vyhodí do koše a dělá, jakože nic.

Konkrétně u UD zkrátka ta kvalita dobrá nebyla, v podstatě vše od Series 1 bylo velmi poškozené. A to nemyslím jen zmíněné rohy, hrany či sloupnuté folie, ale také naprosto šílené řezy převážně na Exclusives paralelkách. Jako zákazníka vás nezajímá proč to tak je, ale to, že jste si za vaše peníze koupili něco, co prostě neodpovídá deklarované kvalitě. A UD by to měl řešit.

Někdo, kdo se v tom pohybuje a koho to zajímá, může samozřejmě spekulovat o důvodu proč a jak firma nedodala produkt v kvalitě, v jaké by měla, ale stále by firma měla dodat zákazníkovi to, co si koupil. A to se netýká jen karet, ale všeobecně. Ale pokud firma vidí, že kvalita produktu je špatná, měla by zjistit proč a opravit to, namísto mávnutí ruky a doufat, že alespoň polovina zákazníků to nebude chtít řešit. Pokud by za to opravdu byla zodpovědná nová balící linka (což je čistě spekulace pro všechny), museli ji přeci otestovat, zabalit několik set balíčků a podívat se pak na ty karty, v jakém jsou stavu, speciálně, pokud dojde k nějaké změně ve velikostech kartonů k ochraně a podobně.
Obrázek

flynander
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od flynander »

Rozumím pohledům Bianca a pvonva. Celý problém prostě spočívá v tom, že UD postupovalo netradičně oproti předchozí výrobě a teď sklízí co zasel (velká kritika jde na ně ze všech stran).

Já osobně kdybych nějakým způsobem zásadněji měnil výrobní proces (např. balící techniku/nabral levnější nové brigádníky), tak si dám sakra záležet a budu dohlížet na každou pozměněnou část o to více, aby výsledek dosahoval tradiční kvality (nějaký ten šotek se objeví všude). Já znám kontrolu kvality v takové podobě, že nejdříve se zkontrolují jednotlivé části a poté otestuji hotový celek. V našem případě tedy vyrobil x testovacích boxů, rozbalil, zhodnotil a podle toho reagoval. Což se tady očividně nestalo, ale nevím jak přesně to v UD funguje. :)

Aspoň by se těm reklamacím mohli postavit čelem, uznat chyby a poslat nějakou adekvátní náhradu, případně slib do budoucna, že už se podobný exces opakovat nebude. Ale je to jenom takové zbožné přání, já radši vždycky očekávám to nejhorší, abych byl kdyžtak příjemně překvapen. :D

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Bianconero píše:Nikde jsem nenapsal, že je to zaručeně horší. Ten produkt není zničený. Má vady, výrazné, ale není zničený. Vady nese proto, protože někdo snížil kvalitu produkce. Méně kvalitní neznamená zničený.
Docela mě tvoje názory zaráží, kor když vím, jak ty a obecně kluci z Absolutu, hrotite kazdickou kokosakovinu na 30let staré radovce.

Artifacts jsou mid-end produkt, mnozstvi karet i hitů pořád klesá - to beru jako šetření. Jestli mají šetřit tím, že budeš tahat zničené karty (ano Bianco, karty jsou zničené, je to sběratelský produkt, a jde v něm mimo jiné o celkový stav, proto máš grading, a proto je rozdil mezi kartou PSA3 a nebo PSA10), tak ať jdou do ***

Sbírám NFL jako ty. Promiň, ale když si koupím Donrussky, tak ano, super efekty ani tlusté karty nečekám, ale nejsou zničené, ani když box nestojí 1000$.

Tady se pořád srovnávají jabka s hruskama. NFL a NBA mají úplně jinou základnu fanoušků, sběratelů, úplně jiný dopad, a hlavne uplne jina jmena a smlouvy. Průměrný hráč NFL má životnost 5 let, a tak chce vytriskat co nejvic (viz smlouvy s kluby, u nas ale hlavne smlouvy s Panini). Tohle je v NHL ,,lehčí" a ,,levnější", takže to za mě určitě není argument.
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Michal: Absolute do toho laskavě netahej. Já tu mluvím sám za sebe. A když už se někomu, kdo na Absolutu kontroluje karty, kvalita nezdá, tak se uvede v poznámce, že karta nějak poškozená. Je to ochrana pro nakupujícího, aby si byl vědom, že karta nese známky porušení. Sám mám ve sbírce celou řadu poškozených karet, u Zadiny je to každá třetí memo, to při nejmenším. A osobně bych si rád časem pořídil pár karet z 50. a 60. let, legend Hawks a Red Wings, gradované karty kolem gradu 4,5, když vyjdou peníze tak i třeba 6. Ty karty mají velmi vysokou hodnotu, a to u přesto, že jsou poškozené. Pro mě poškození karty není smrtelná vada. Kupoval jsem Vladimíra Martince ze Síně slávy, podpisovku v limitu /6. Kamarád mě upozorňoval, že je poškozená, má malou prohloubeninu vpředu, tečku, ale já se nerozmýšlel a vzal ji. Za poškozenou kartu jsem dal 1200 Kč bez mrknutí. Takže toliko, jak já beru poškozené karty. Když o tom nic nevíš, tak to nekomentuj.

Se zbytek ti dávám za pravdu a uznávám, že jsem ustřelil a mýlil se.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jirzik-ACS »

Bianconero píše: A osobně bych si rád časem pořídil pár karet z 50. a 60. let, legend Hawks a Red Wings, gradované karty kolem gradu 4,5, když vyjdou peníze tak i třeba 6. Ty karty mají velmi vysokou hodnotu, a to u přesto, že jsou poškozené.

Se zbytek ti dávám za pravdu a uznávám, že jsem ustřelil a mýlil se.

tak je trošku rozdíl srovnávat karty co jsou 60let starý a karty co vylezou z novýho boxu. pak tam předpokládám bude rozdíl v ceně. netušim kolik stály ty karty v 60. letech, ale předpokládám(možná milně) že to byl nějakej shit přibalenej ke žvejkačce, takže tam se asi dalo čekat, že už se ta karta získala v ne top kvalitě... a i kdyby tak p otěch letech už má nárok na nějaký opotřebení. 4k za box neberu jako levnej box, kterej má nárok na to aby byl plnej nekvalitních karet. Taky řekl, že největší náklady má upperdeck na právech a ne na výrobě karty. je to přece jen "kousek papíru"... takže když to zkurvěj, tak má kontrola kvality říct stop, tisknem znova, případně balíme znova, nebo prostě opakujem ten krok, kde došlo k chybě...

jinak já proti ud nic nemám, s nostalgií nevzpomínám a kdyby podobnej shit vypustil kdokoliv, tak by mi to vadilo...

sice vím, že nedáváš za pravdu mě, ale i tak se cení, že jsoi uznal svojí chybu, to se dneska málokdy vidí
Mike Modano!!!

Bianconero
Legenda
Legenda

Jirzik-ACS: Proto jsem taky uvedl Zadinovy karty (Upper Deck) a i kartu ze Síně slávy (OFS). I když jsou ty karty poškozené, koupil jsem je, protože jsem je chtěl mít stůj co stůj. V obojím případě jde o karty rok staré. Co se týče těch starých karet, jen jsem reagoval na Michalův komentář ke gradingu. Dneska má smysl gradovat poškozené karty jen ty staré, nestane se, že bys potkal rok, dva, pět starou kartu, kterou by si někdo nechal gradovat ve špatném stavu, aby měl třeba McDavida při gradu 4 nebo 5. Nic víc v tom není třeba hledat. :)

Uvidíme, co nám připraví Upper Deck v nových The Cup. Pokud bych narazil tam na poškození, tak bych se rozčiloval, a to ani ne tak z důvodu ceny, jako z důvodu počtu karet a balení. Ale s balením prémiových produktů mám problém i na české scéně, špatně to dělá OFS i Moje Kartičky. Myslím si, že dát si tu práci a zvednout cenu jednoho boxu o 50 Kč, aby karty byly v pěkné plastové krabičce, není zase takový randál.

Miropp1
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miropp1 »

Chlapi pridam sa k dbrate trosku tiez som otvoril box a rovanky vysledok ako tento autum hroza base karty kvalitou niekde tsm ako ked sme boli mali a hrali sme s tymi kartami hadzanu o stenu...suhlasim s nazorom pokial si clovek zaplatil za produkt mal by ho dostat v 100 percent kvalite.A ze to nie je premiovy produkt?stoji dost vela nepride mi ako lacny samozrejme su boxy drahsie ale tie su iba o hitoch v tychto je len par hitov cize rozdiel je v plneni hlavne inak by holi a cenach rovnako...proste toto by sa nemalo absolutne stavat ak menili nieco nemali to vydavat kym si neboli isti ze mozu ludom garantovat kvalitu...ale inak toot nie je podla mna problem len artifacts ud clekovo ide dole vodou ultimatky boli tiez dost dobre poskodene co som otvaracky pozeral....a na zaver minuly rok som si kupil box a mal som tam tiez poskodene karty cize to mozno nebude zacinajuci problem len skor prehlubujuci sa problem minuly rok nebola kriza ani covid a prisla mi aurum draisaitl total spuceny roh rovno do kosa som ju hodil a base karty kde tu poskodene....hit pettersson auto /5 cierne rohy prebielene atd...

zbynekf7
Opora
Opora

Příspěvek od zbynekf7 »

Je to opravdu hrůza. Pokud je těch vad tolik, kolik se o tom na webu mluví a ukazuje, myslím si, že už by platilo, co psal Bianco o tom řešení ve smyslu přestat to kupovat.
Sbírky:
OFS Síň slávy HCNT-Cooper 56/56; Rainbow paralel 138/138; Black Authentic Signature White 42/61; PMCH 43/45.

UD Mistrovství světa juniorů do 20 let 1991/1992 česko-anglicky 100/100.

Nabídka:
Textově na fóru, s obrázky na ACC.

Poptávka:
http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=45&t=17013

radek850
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od radek850 »

Totálně zničený produkt. Karty jsou velmi často ve velmi špatném stavu. Poničené rohy , špatně vyražené limitace, tragické centrování... ale taky chybné plnění boxů! Na internetu je spoustu boxů, kde bylo vytaženo více, než 3 hity.. a pak boxy, kde ani jeden.
UD už fakt jen zkouší, co sběratelé jsou schopni tolerovat a vydržet, už by se mělo fakt začít nějak bojovat... uměle zvedají ceny, ale kvalita jen a jen upadá.
Buď svůj.

dzarin2
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od dzarin2 »

Dá se s tím vůbec něco dělat? Reklamace nebo tak? Ja si na hokej-karty v patek objednal box. Teď mám strach to otevřít po tom, co tady čtu *cry-a* . Neni to zrovna nejlevnější box.
Roberto Luongo 600/xxxx

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Samozřejmě, píši SZ.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

humajz
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od humajz »

Bianconero píše:
Martin_CZ píše:To je prostě jeden z následků skutečnostem že pašáci z UD mají monopol a tudíž se nemusí snažit. Jak obsahově, tak cenově, tak kvalitou. Prostě ničím...

A pak to tak vypadá. A ty výmluvy na Covid už jsou dosti trapné. Všichni mají problémy s Covidem, ale nemůžou říkat, že karty jsou hrozné kvůli Covidu.

*hammer*
Monopol má i Panini a sice kvalita super, ale ceny jsou úplně mimo mísu. Teď co je lepší? Upper Deck se zhoršenou kvalitou za ještě přívětivé peníze? Nebo parádní kvalita Panini s naprosto šílenými cenami? Upper Deck mě štve kvalitou, ale Panini mě u NBA a NFL úplně stejně štve cenami. Ty firmy si nemají co vyčítat, ve výsledku ojebávají zákazníky stejnou měrou.

No hele, není to spíš popularitou sportu (am. fotbal, basket a baseball jsou jinde než hokej) a momentální poptávkou po sběratelství obecně? A jako sorry pokud něco prodávám a chci za to od zákazníka nějaké peníze, tak jako mohu prodávat poškozenou věc ..vážně? to je fakt super ... :D Jako vím jak jsi to asi myslel, ale je to blbost to takhle brát, že když je to levnější, tak můžou srát na kvalitu... ty ceny panini jsou čistě o sportu, který dělají a poptávce po něm... poptávka po hokeji je násobně menší...
San Jose Sharks Hertl
Češi

humajz
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od humajz »

Bianconero píše:Nikde jsem nenapsal, že je to zaručeně horší. Ten produkt není zničený. Má vady, výrazné, ale není zničený. Vady nese proto, protože někdo snížil kvalitu produkce. Méně kvalitní neznamená zničený.
toto můžeš tolerovat za předpokladu, když toto prodejce výrobku avizuje zákazníkovi před koupí - tedy řekne hele kvalita je nižší, výrobek může vykazovat vady, proto je cena nižší... v tomto případě se takto nestalo, UD nic neřeklo, že karty budou dojebane, a proto dává cenu nižší (btw cena je furt jako u ostatních ročnících artifacts) .. čili pokud výrobek vykazuje vady, je poškozen, v právu je zákazník... pokud by toto nefungovalo, je to jednoznačné poškození práv kupujícího/spotřebitele, což je v USA pěknej průser.. bohužel my jsme v Evropě a s námi jako s jednotlivci si v podstatě můžou vytřít zadel (ono kdo se sám s nima jako bude dohadovat případně soudit že?), proto se musí ohradit hlavně prodejce/distributor v Evropě...
Naposledy upravil(a) humajz dne pon 08. úno 2021 9:10:00, celkem upraveno 1 x.
San Jose Sharks Hertl
Češi

humajz
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od humajz »

Bianconero píše:Lukyne, netuším, co se snažíš dokázat. Já osobně jen nepůjdu ruku v ruce s tou kupou českého sběratelského hnoje, co za každou cenu vidí všechno špatně na straně Upper Decku a na Panini vzpomíná s nostalgií a ideály a bere je jako spasitele, který by vyřešil přešlapy Upper Decku. Upper Deck pochybil. Proč? Protože změnil výrobu. Proč ji změnil? To se můžeme dohadovat, ale buď kvůli ušetření penězna výrobě nebo chtěli věci urychlit. V obou případech šlo o špatně promyšlený úmysl. Nezajímá mě výsledek, zajímá mě, co k tomu vedlo. A ty se tu pořad točíš na tom, do jaké míry je něco zničené. A ta karta není zničená, je poškozená. Že karta není ve 100% stavu neznamená, že je zničená. To je jen další z českých folklórů točících se zejména na Facebooku.
lol to fakt myslíš vážně?? Proč mě má jako zákazníka zajímat, že změnili výrobu? Prodávají to za normální cenu, prodávají, upozornili zákazníka na něco, neupozornili... Ta karta je v pr... protože si jí tak maximálně může nechat a nikdo ji nebude chtít a i to, že jí má ho bude štvát pokaždý když se na ní podívá. Ta karta je prostě zabitá a když ji spálí, tak ho to ani nebude bolet, protože je naprosto useless. Jestli je tvůj názor, že prodávat takto poničené věci je OK, tak to sorry, to jseš fakt mimo .. pointa celé věci je prostě to, že ti za klasickou cenu produktu UD prodalo poničený obsah a ty je tu obhajuješ a ještě nám předkládáš, že je to v pořádku, to fakt není normální... a že tě nezajímá jako koncového zákazníka výsledek? TO je co za brainwash? Jako zákazníka tě snad zajímá hlavně ten výsledek co jsi si koupil ne?? *what*
Naposledy upravil(a) humajz dne pon 08. úno 2021 9:10:57, celkem upraveno 1 x.
San Jose Sharks Hertl
Češi

humajz
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od humajz »

Jirzik-ACS píše:bianco ty meleš strašný kraviny, to se nedá číst... takže oni zabalej karty a už je nemůžou nijak zkontrolovat? to jako koupili baličku a nezkontrolovali co jim to dělá s kartama??? navíc to neni jejich chyba?
nezajímá tě výsledek, ale příčina???? to je extrasračka cos vypustil... to má zajímat upperdeck a né tebe jako kupujícího... boha tvl mlčeti zlato
Přesně tak, my jsme zákazníci a kupující co vynakládají peníze (a ne malé na naše poměry v ČR) ... a máme tolerovat tyto excesy jen proto, že UD něco měnilo a ještě je litovat :D To je fakt bizzar názor ... šlo by to pouze za předpokladu, kdyby toto UD nějak veřejně směrem k zákazníkům deklarovalo a s tím by také upravilo cenu daného produktu... toto s evšak nestalo.. dle Bianca se máme spokoojit s poškozením, lol
San Jose Sharks Hertl
Češi

Bianconero
Legenda
Legenda

humajz: Pardon, že nesplňuju úzus českého myšlení. Jsem holt jinej. :) Mě osobně zajímá sběrateltví jako odvětví. Proto jsem psal, to co jsem psal. A omlouvám se, že jsem natolik velký mimoň, že jsem solidární s výrobci, a nemusím se bavit jen o kartách ale v obecném měřítku. Jak jsem psal a jak psal Pavel, který k tomu dost blízko, v Americe omezili provozovny, fabriky jedou "na půl plynu" a všechno se zpomalilo. Zatímco ve světe s ohledem na covid lidi posílají domů, aby nemakali ve velkých počtech, neshlukovali se, tady v Česku to nikoho nezajímá. Výrobny, fabriky, jedou si hezky tu svou, všem narvou respirátory a jedeme dál, jakoby nic, musíme přece plnit normy. Hlavně že se zničilo gastro a ničí se budoucnost země v podobě nedostatečné výchovy dalších generací, už takto dost pohnutá záležitost, kdy se desítky let neučí, ale memoruje. Pak proč tu přemýšlíme, jak přemýšlíme. Úsměvné a k pláči zároveň. Že ale někde chybí lidé, termíny hoří a šlape se do toho, jen aby to bylo hotové a meziročně nevznikly vysoké ztráty a neodnesli to další lidé? Kašlat na to, netýká se mě to, proč bych se staral, můj problém to není. Ale fajn, hlavně že máme ty kartičky. Jako koncové zákazníky nás nemusí nic zajímat. Důležité je dostat za ty těžce vydřené peníze to, co mi bylo slíbeno. To je fér. Zajímám se, až když se mě to nějak dotkne, jinak mi je to volné. I tak se to dá dělat, v pořádku. Rozumím vašemu většinovému názoru, ačkoliv ho nesdílím a sdílet nechci. Tak zase někdy a díky za diskusi, pro mě opět velmi přínosná. ;) :thumbup:

humajz
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od humajz »

Bianconero píše:humajz: Pardon, že nesplňuju úzus českého myšlení. Jsem holt jinej. :) Mě osobně zajímá sběrateltví jako odvětví. Proto jsem psal, to co jsem psal. A omlouvám se, že jsem natolik velký mimoň, že jsem solidární s výrobci, a nemusím se bavit jen o kartách ale v obecném měřítku. Jak jsem psal a jak psal Pavel, který k tomu dost blízko, v Americe omezili provozovny, fabriky jedou "na půl plynu" a všechno se zpomalilo. Zatímco ve světe s ohledem na covid lidi posílají domů, aby nemakali ve velkých počtech, neshlukovali se, tady v Česku to nikoho nezajímá. Výrobny, fabriky, jedou si hezky tu svou, všem narvou respirátory a jedeme dál, jakoby nic, musíme přece plnit normy. Hlavně že se zničilo gastro a ničí se budoucnost země v podobě nedostatečné výchovy dalších generací, už takto dost pohnutá záležitost, kdy se desítky let neučí, ale memoruje. Pak proč tu přemýšlíme, jak přemýšlíme. Úsměvné a k pláči zároveň. Že ale někde chybí lidé, termíny hoří a šlape se do toho, jen aby to bylo hotové a meziročně nevznikly vysoké ztráty a neodnesli to další lidé? Kašlat na to, netýká se mě to, proč bych se staral, můj problém to není. Ale fajn, hlavně že máme ty kartičky. Jako koncové zákazníky nás nemusí nic zajímat. Důležité je dostat za ty těžce vydřené peníze to, co mi bylo slíbeno. To je fér. Zajímám se, až když se mě to nějak dotkne, jinak mi je to volné. I tak se to dá dělat, v pořádku. Rozumím vašemu většinovému názoru, ačkoliv ho nesdílím a sdílet nechci. Tak zase někdy a díky za diskusi, pro mě opět velmi přínosná. ;) :thumbup:
Jakého českého myšlení ?? To je myšlení normálního kupujícího spotřebitele, dostat nepoškozený produkt, za který jsem zaplatil plnou cenu... dle tebe (tvého myšlení) je v pořádku vydat poškozený produkt (dle vad co to má - viz např. vyražené čísla mimo) a nechat si ho zaplatit a držet hubu ... je to pojeb zákazníka jak vyšitej... pokud mají natolik omezenou výrobu, nemají vydávat tolik produktů... furt je lepší nevydat nic (nebo jen stěžejní produkty), než mít několikrát poškozený výrobek a být za idioty... s tím co se děje v ČR souhlas.. taky nesouhlasím s omezením prodejen a zejména s tím, že se tu děti vzaly jako rukojmí celého státu/vlády místo ochrany ohrožených skupin a důchodců.. je to hnus... ale to co udělalo UD je prostě špatně a neomlouvá je žádný covid.. řešení měli, jak píši produkt nevydat, či uvést na pravou míru, jak to je s kvalitou a proč a od toho navázat cenu produktu...
San Jose Sharks Hertl
Češi

Jirzik-ACS
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Jirzik-ACS »

tak já sice asi myslim česky, ale furt beru rozdělení celkem jednoduše... jsem kupující,tak mě zajímá výsledek. průser, tak požaduješ řešení od výrobce

jseš výrobce, nepovede se něco, tak pak zjištuj co se kde nepovedlo a pak to naprav...
Mike Modano!!!

KRALzLA
Opora
Opora

Příspěvek od KRALzLA »

Takže až si po otevření obchodů (kéž by) půjdeme koupit třeba boty, u kterých za dva tři dny zjistíme, že jsou závadné, tak je nepůjdeme reklamovat, protože co když výrobce jel na padesát procent? Karty nejsou spotřební zboží, ale princip je stejný.
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones

Bianconero
Legenda
Legenda

Možná by stálo za to přestat řešit principy, přestat se držet toho, že tady jde o zákazníka. Řekl jsem, že váš pohled zákazníka chápu. Ale nikdo z vás se nezamyslel nad tím, jaké problémy musí mít druhá strana a že se snažím, abychom pochopili prodejce. Chtěl jsem, abyste to pochopili z druhé strany. Někdy musíš vydat i to, co muže mít vady, abys získal čas a peníze. A nepředpokládám, že Upper Deck si řekl, že cíleně vydá zničené karty. Kdyby karty nevydali, čelili by daleko větším finančním problémům, měli by ztráty a neposílali by lidi domů a netočili je v omezeném provozu na směny, ale rovnou by začali propouštět. Chápu, že vás to nezajímá, možná se vás ta situace kolem covidu tolik nedotkla a tak jste v suchu, chcete jen za své peníze odpovídající produkt. Jen mluvím o solidaritě a pochopení. Vidím, že si trváte na svém a beru to, nemám s tím nejmenší problém, což ale pořad opakuju a stejně dostávám nepochopitelně sodu.

Nevím, jak si kdo vybíráte třeba boxy, ale já nikdy nekupuji něco, u čeho jsem neviděl XY breaků. První věc, když si vytipiju něco, co chci otevírat, tak si projedu recenze na YouTube. Nikdy nekupuji novinku. Proč? Abych předešel případnému zklamání a frustraci, že to nebude OK. U karet to jde. Od prvních breaků byla špatná kvalita. Ten vzorec byl evidentní. Kdo i tak chtěl podstoupit to riziko, byla to jeho volba a jeho vlastní riziko. Viděl jsem těch breaků hodně, nejen ze zámoří, ale u Pavla a v několika skupinách na Facebooku a měl jsem karty v ruce při breaku Absolutu. Je toho všude hromada. Sám jsem věděl, že si ten box Artifacts kvůli kvalitě nekoupím, i když mě to láká. Stejně tak jsem odpískal Series 1, kvůli kvalitě, přestože z Retailu jde obsahově vytáhnout super obsah v poměru cena/výkon, ale zase ta kvalita. Vzal jsem si jen plechovku, a to ne kvůli kartám, ale kvůli plechovce. Když jsem ji viděl naživo, musel jsem ji mít, krásná. Nevěřil jsem, že karty budou v pořádku, jak bych si představoval, byť zrovna z plechovek byla kvalita napříč všemi variacemi balení nejlepší. Než něco koupím, dělám si průzkum. A je jedno, jestli jde o boxy karet, boty, spotřebiče nebo cokoliv jiného, snad s výjimkou jídla, protože že je to hnusný, i když se to tváří skvěle, zjistím, až když to pozřu. :D

Jsem na straně zákazníka, ale pokud si zákazník neudělá před koupí rešerši, tak ho plácat po zádech nebudu. Ale dodávám, že nijak neobhajuju to, co se Upper Decku "povedlo".

Odpovědět

Zpět na „Leden/January 2021“