Ahoj všem!
Od mého návratu ke sbírání, jsem si prvně zakoupil balíčky z 90. let. Nostalgie se dostavila a vlastně mi vůbec nevadilo, že se v těch šesti balíčcích mnoho karet opakovalo. Přijde mi, že staré plnění více motivovalo k výměně řadových karet mezi sběrateli. Toto tvrzení se ale bortí v současné situaci kdy se namísto balíčků kupují především boxy. Současné situaci a plnění tedy zcela rozumím a nijak jej nehaním.
http://karty.nice-web.cz/12_2020_01.html
Řadovky jsou velká nostalgie (mimo jiné jsem měl štěstí na řadovku Maria Lemieuxe, kterého jsem vytáhl hned dvakrát), brankáři na nich vypadají skvěle, osobně se mi ale nejvíce líbí karty Marquee Men. Navíc chytit v šesti balíčcích Marquee Men Power Boosters (1:36) a Roye na ProFiles (1:12) bylo opravdu štěstí. Dominika jsem si dovolil vyjmout z ostatních MM a dát ho na konec.
Děkuji za pozornost.
1995-96 Topps Series 1 (6x)
1995-96 Topps Series 1 (6x)
Naposledy upravil(a) Svejky dne pon 18. led 2021 14:53:47, celkem upraveno 2 x.
Re: 1995-96 Topps Series 1 (6x)
To je taková nádhera!!! Fakt super brejk... tuhle sérii mám mezi těma absolutně nejoblíbenějšíma. Krásnej Lemieux na řadovce, suprový subsety/inserty včetně toho Turgeona a Roye. Kdyby bylo něco volné, rád se přihlásím
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle karty jsem miloval. Marquee Men Jágra byla tehdy jeho jedna z prvních karet v mé sbírce
Ozvu se ti jako prvnímu, kdybych některé chtěl poslat dál.Kdyby bylo něco volné, rád se přihlásím