Sezona 1999-00 je pro mě speciální v tom, že tento rok jsem končil se sbíráním karet. Tuto sezonu jsem si zakoupil pár balíčků karet Victory a na téměř 20 let na tento koníček zapomněl. A po dvaceti letech otevřel tento box.
Co se týče očekávání, tak ta spočívala hlavně v tom, aby karty nebyly slepené a zničené. 24 balíčků po deseti kartách a 165 karet v setu. Hlavní cíl byl tedy vysbírat všechny řadovky. To předesílám, že se splnilo. Na většinu jmen jsem si ještě pamatoval. Parádní vzpomínky. A plnění boxu? Uvidíme níže.
Řadové karty.
Spousta českých hráčů a brankáři jako Potvin a Fuhr. Byla to radost sledovat, co se všechno hrne z balíčků.
Prospects 2000
Zde velká radost z Pavla Brendla, kterého jsem si, jak jsem zjistil, až při kontrole příspěvku, nepochopitelně nenaskenoval
Krásné inserty Sixth Sense
S Jardou Jágrem v Pittsburghu, kde jsem jeho fanoušek rozhodně nebyl.
Inserty Ultimate Defense. Parádní karty, hlavně naživo...
NHL Scrapbook. Další skvělé karty s jmény, které byly v té době nejvíc.
Trochu přibrzdíme kartou Ice Gallery, kde mohlo být lepší jméno.
Headed for the Hall s hráčem, kterého jsem nikdy moc nemusel, ale střílet branky uměl.
All-Star Class naopak s hráčem, který byl v té době jeden z mých nejoblíbenějších.
Většina karet na skenech nevypadá tak dobře jako ve skutečnosti. A to platí i o katu, která se stala hitem boxu.
Hitem boxu se totiž stala karta:
Sixth Sense Quantum Silver v limitu do 100 ks. Podle popisu by měla být exkluzivně pro retail boxy.
A jméno je více než povedené.
Posuďte sami.
Trochu škoda, že limit nebyl 68/100, ale i tak jsem obsahem boxu naprosto nadšený. Karty nebyly ani slepené, ani poškozené, takže se těším až se opět vrátím do dětských let třeba s ještě starším boxem a kartami, které jsou pro mě srdcovkami.
1999-00 Series 2 Retail - retro jak má být
Re: 1999-00 Series 2 Retail - retro jak má být
No krása nesmírná celý break nejenom ten Jágr, ale i řadovky a inserty mě vrací o těch 20 let zpět. Ovšem Quantum /100 je fakt pecka a ještě s Jágrem.
-
- Opora
Tohle se tak krásně prohlíží. Tenkrát jsem s kartami začínal a začínal hrát i na play stationu NHLko, tak tohle je pěkná vzpomínka.
Gratuluji k úlovkům.
Gratuluji k úlovkům.
Toto je krásný break. Všechny ty karty jsou nádherné a vytáhnout z devadesátkového boxu paralelku Jágra v limitu 100 je skvělý úspěch.
Joe Sakic: 744/948
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
No a já si vždycky říkám kde ty limitky z 90tek jsou, a ono ještě nejsou ani rozbalený
sbírám: Doughty, Getzlaf, Lundqvist, Dopita, Jagr ...
sháním karty J.Dopity ze série OFS Classic 2019 80 let Vsetínského hokeje
sháním karty J.Dopity ze série OFS Classic 2019 80 let Vsetínského hokeje
Všem díky za gratulace. Pro mě jsou dvě karty boxu jednoznačně Teemu a Grant Fuhr v Calgary
Ze starých sérií mě nejvíc láká otevřít moje v dětství nejoblíbenější série Score 1995/96, 1996/97 a 1997/98. Ty karty mají pro mě svoje kouzlo...
Ze starých sérií mě nejvíc láká otevřít moje v dětství nejoblíbenější série Score 1995/96, 1996/97 a 1997/98. Ty karty mají pro mě svoje kouzlo...