retro break
retro break
Ahoj, zdravím všechny původně jsem chtěl otevřít nějaky nový produkt nakonec to dopadlo úplně jinak , a zvolil takovou větší trhačku balíčků.
1997-98 Pacific Omega Hockey Inaugural Series Box 48balíčků po 8 kartách takže opravdu nálož karet
ukázka řadovek ty se mi moc líbí base set se povedl zkompletovat
Dark grey parallel jedna v každém balíčku takže jen ukázka jsou skoro stejné jak řadovky jen maličko tmavší okraje
dvojičky krásné karty se super jmény
insert no skoring zone zajímavé zpracování docela pobavili
Team lenders krásné karty
Game face Die-cut cut-fusions nádherná karta a velmi dobré jméno jen se hůř fotí
Silks 1:73 nejdřív sem vůbec nevěděl co to je no zajímavý kousek jen nevím jak ten ubrousek dobře uskladnit
Ice blue parallel 1:73
no a nakonec
Stick Handle Laser-Cuts 1:145 nádherná karta a v našich končinách i hodně zajímavé jméno
No za mě skvělá otvíračka vybral jsem vlastně všechny lepší karty i kapesník co šli a opravdu si tu dlouhou otvíračku užil.
Mějte se a někdy příště třeba i u nějakého nového produktu Ahoj
1997-98 Pacific Omega Hockey Inaugural Series Box 48balíčků po 8 kartách takže opravdu nálož karet
ukázka řadovek ty se mi moc líbí base set se povedl zkompletovat
Dark grey parallel jedna v každém balíčku takže jen ukázka jsou skoro stejné jak řadovky jen maličko tmavší okraje
dvojičky krásné karty se super jmény
insert no skoring zone zajímavé zpracování docela pobavili
Team lenders krásné karty
Game face Die-cut cut-fusions nádherná karta a velmi dobré jméno jen se hůř fotí
Silks 1:73 nejdřív sem vůbec nevěděl co to je no zajímavý kousek jen nevím jak ten ubrousek dobře uskladnit
Ice blue parallel 1:73
no a nakonec
Stick Handle Laser-Cuts 1:145 nádherná karta a v našich končinách i hodně zajímavé jméno
No za mě skvělá otvíračka vybral jsem vlastně všechny lepší karty i kapesník co šli a opravdu si tu dlouhou otvíračku užil.
Mějte se a někdy příště třeba i u nějakého nového produktu Ahoj
Re: retro break
Krásnota veliká, kapesník vidím poprvé v životě
- DaveBrownsound
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ten šnuptychl taky vidím prvně
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Wantlist | Tradelist
- hokejcards
- Hvězda
oMEGA hezký karty!
- SteveRogers92
- Legenda
Palffy a Lidström parádní karty, a Silk vidím taky prvně, a popravdě taky nevím jak bych jej uskladnil. Super break !
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to byl našlápnutej box, ani jedna z těch posledních třech karet tam být nemusela
Ta Silk je normální "dvojkarta" ne, tak by měla stačit fólie na 4 karty.
Je to tak, ale u Pacificu to bývá docela pravidlo, že tam jsou 2, 3 karty, kde je plnění vyšší než 1 ks na box. Fakt suprový box, gratuluji. Vůbec se nedivím, že lidi chtějí retro breaky...valento3 píše:Tak to byl našlápnutej box, ani jedna z těch posledních třech karet tam být nemusela
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Je to tak, ale u Pacificu to bývá docela pravidlo, že tam jsou 2, 3 karty, kde je plnění vyšší než 1 ks na box. Fakt suprový box, gratuluji. Vůbec se nedivím, že lidi chtějí retro breaky...valento3 píše:Tak to byl našlápnutej box, ani jedna z těch posledních třech karet tam být nemusela
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Nn Silk je prostě takovej kapesník ubrousek není to vůbec karta práve takže asi nějakej rámeček sehnat nebo něco na ten spůsobvalento3 píše:Tak to byl našlápnutej box, ani jedna z těch posledních třech karet tam být nemusela
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že to je látková "karta". Šlo mi o tu velikost ... Může to být ve fólii s ostatními kartami.