2x Panini ZENITH 2010/11
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2x Panini ZENITH 2010/11
Ty bláho koukám že ty oversize karty se vyplatí ripnout , ta podpisovka Fowlera je super i ten Johny T
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Líbí se mi JSY Clutterbucka, kde je výřez ve tvaru znaku týmu Nechápu však, proč si sběratelé nedají větší praci při "rozdělávání" těch oversized karet a naprosto jí zničí. Nic proti tobě, je to myšleno obecně proti všem, kteří to na CZ/SK fórech prezentovali. Jak předvedl DzEjDy, je to možné.
Zdá se mi to, nebo tady už někomu stejný JT z oversized karty vylezl?
Sbírám karty Ricka DiPietra
DiPietro: 302/XXX
Islanders: 834?/XXX
Zajímavé obsahové složení. Ale nevím, nějak se nemůžu zbavit pocitu že týhle sérii něco chybí. Ani ten nufex (nebo jak to teď nazývají) na mě neudělal takový dojem jaký jsem očekával. Myslím že se dají od Panini pořídit lepší produkty než tohle...
A s těma oversize kartama je to celkem jedno. Stejně je už ta karta sběratelsky zničená, maximálně si ji může člověk nechat "na památku". I já jsem se do ni pustil trochu bez rozmyšlení, i když dopadla třeba mnohem líp než tyhle dvě, tak ale teď už bych to udělal zase trochu jinak a poznat by to bylo naprosto minimálně. Pořád by už ale byla sběratelsky nezajímavá...
A s těma oversize kartama je to celkem jedno. Stejně je už ta karta sběratelsky zničená, maximálně si ji může člověk nechat "na památku". I já jsem se do ni pustil trochu bez rozmyšlení, i když dopadla třeba mnohem líp než tyhle dvě, tak ale teď už bych to udělal zase trochu jinak a poznat by to bylo naprosto minimálně. Pořád by už ale byla sběratelsky nezajímavá...
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ale ten Crosby je perlorodka toho když člověk otevře tak najde vždycky nějakou perlu co jsem zatim viděl .
Souhlas s Dzejdym, nápadů je v sérii dobrých dost, ale obsahově mě to nikdy nenadchlo. Hlavně ne za ty peníze...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
No upřímně řečeno já fakt nevím, co si mám o Zenith myslet. Mám doma 8 boxíků. Takhle konsternovanej z nějakého produktu jsem dlouho nebyl. Nápady opravdu dobré, ale já opět dojedu na plnění boxů. Zatím jsem otevřel dva a měl tam 3 podpisovky. 2x no name nováček St. Louis Blues a Nathan Gerbe na Yours Truly. Takže zatím můžu toho Fowlera nebo Getzlafa jenom tiše závidět. Inserty se mi třeba docela líbí, ale myslel jsem, že se to bude třpytit trošku víc.
U tebe myslím, že se boxy povedli.
U tebe myslím, že se boxy povedli.
Pri vsi ucte k obema hracum, tak nedokazu pochopit proc Fotiu ci Pang jsou na kartach legend?!
Hans: Souhlas s tím třpytivým efektem. Ony se podle mě totiž netřpytí vůbec, akorát jsou "zneprůhledněný" takovým divným efektem. Myslel jsem si původně že jak tady jsou různý obrázky těch karet, tak že to akorát neumí skener zachytit, ale ony ve skutečnosti vypadají vlastně úplně stejně. Je to divný...
zette: Úplný megalegendy to asi nejsou, ale nebyla by to nuda aby takový karty opět pokryli hráči co jsou všude jinde? Aspoň nějaká malá obměna. Název Legenda je stejně jenom pouhý marketing...
zette: Úplný megalegendy to asi nejsou, ale nebyla by to nuda aby takový karty opět pokryli hráči co jsou všude jinde? Aspoň nějaká malá obměna. Název Legenda je stejně jenom pouhý marketing...
Jo no. Ono se dá říct, že na tom skenu ty karty vypadají přehledněji než ve skutečnosti. Fakt nevím jak to nazvat. Je to takovej matnej lesk. Z těch insertů se mi libí nejvíc Chasing The Cup.
Dzejdy- tak asi je lepsi dat nove tvare na karty nez porad Gretzkeho a Orra. Pang a Fotiu se ale na Pinnacle kartach neobjevili poprve. V historii NHL je 285 brankaru, co odchytali vice zapasu nez Pang a jsou to uz i golmani davno zapomenuti. Nevim, zda je nejaky problem s licenci nebo necim jinym. Myslim si vsak, ze by se nasly nejake fotky brankaru i ze 30. - 70. let, ktere by se daly na karty pouzit. Stejne u hracu, Fotiu jako utocnik nenasbiral ani 150 bodu... Jasne, ze kdyby vysly misto teto dvojice jine karty dvou hracu, tak se mozna zeptam stejne. Ale postradam v tom nejakou logiku ci navaznost.
-
- Hvězda
Karty se mi celkem líbý, ale ta cena...
Tak už je koukej loupnout a šup se skenama na fórumHans píše:No upřímně řečeno já fakt nevím, co si mám o Zenith myslet. Mám doma 8 boxíků.
Výměna/Prodej: http://mira095.rajce.idnes.cz/Tradelist/