taky už jsem jednoho nakazilVasil píše:Tak Kamile jestli to vážně myslíš vážně tak počítej s mou účastí. A možná budu i +1 (nemyslím ženskou, ale trochu jsem nakazil kamaráda).

taky už jsem jednoho nakazilVasil píše:Tak Kamile jestli to vážně myslíš vážně tak počítej s mou účastí. A možná budu i +1 (nemyslím ženskou, ale trochu jsem nakazil kamaráda).
Já jednoho kamaráda nakazil částečně takže možná taky dojedem dva ale to by musel být zázrak s ním.zpuklina píše:taky už jsem jednoho nakazilVasil píše:Tak Kamile jestli to vážně myslíš vážně tak počítej s mou účastí. A možná budu i +1 (nemyslím ženskou, ale trochu jsem nakazil kamaráda).
Dobrý den , zájem o zkontaktování lidí , kteří na burzu jezdily , by určitě byl .LEMMY píše:Pokud ale ten kdo ji bude pořádat má zájem, mohu oslovit staré sběratele, se kterými jsem pořád v kontaktu a oni rádi přijdou protože jim to také chybí. Stejně tak jako pár lidí ze slovenska a i mimobrněnských. Rád to pro Vás udělám.
Felipe píše:Nepojede někdo na burzu z Prahy nebo přes Prahu??? Možná bych i jel. Podpořit Brňáky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů