Zdravím přátelé,
jmenuji se Vena, mám 25 let a pocházím z Ostravy.
K sbírání jsem se náhodou vrátil před necelým rokem, jako malý jsem byl posedlý Hašanem. V současnosti si začínám tvořit sbírku Claudea Girouxe, což je podle mě jeden z nejméně doceněných hráču v NHL a velký kamarád našeho Kuby Voráčka. Ale primárním cílem mého koníčku je spíš sbírat boxy a karty z co možná nejširšího okruhu různých výrobců a sérií. Mám rád všechny šikovné a technicky vybavené hráče, Malkina, Pastrňáka a mnoho dalších. Hodně sleduji statistiky NHL i zámořských juniorských soutěží. Když je příležitost, snažím se koukat na NHL o víkendech, za což doma zrovna neslýchávám chválu Těším se na spoustu podnětných diskuzí
venajedi
Pravidla fóra
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
1, Jako nově registrovaný uživatel na tomto fóru získáváte status Nový člen fóra. Tento status je dočasný a máte stejné benefity, jaké má (neregistrovaný) návštěvník.
Vidíte sekce Novinky, Breaky balíčků a boxů, Burzy, Přehled sérií a pochopitelně sekci Úvod, představení a kompletní pravidla), a navíc máte možnost přispívat do subtématu Chci se představit!.
V něm si můžete založit vlastní téma (doporučujeme s názvem našeho uživatelského jména zde na fóru), kde se můžete všem ostatním představit - např. na co se specializujete, jaké karty sbíráte, jak dlouho patříte mezi sběratele apod.
2, Jakmile se jako Nový člen fóra představíte, to znamená - odešlete jeden příspěvek do výše uvedeného tématu, stáváte se plnohodnotným Registrovaným uživatelem fóra.
Odkryje se Vám kompletní obsah diskuzního fóra se všemi sekcemi a tématy, do nichž budete moci podle libosti psát své příspěvky.
V případě potíží, dotazů a nebo nejasností neváhejte kontaktovat Vedení fóra.
- SteveRogers92
- Legenda
Re: venajedi
Vítej mezi náma, hurá další Chachar do party. Ať se ti sbírka rozrůstá.
MVP 14-15 Base set. 9 ze 300
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
UD AHL 14-15 Base Set. 53 ze 150
Supr představení a ještě k tomu fanoušek SW? Soudě podle nicku jinak s Girouxem souhlasím, je to výbornej hokejista a řekl bych, že i supr sběratelská volba ostatně, nejsi první jeho sběratel tady na fóru
MOST WANTED:
2014-15 UD OPC Platinum Golden Treasures #36 Ryan Nugent-Hopkins 1 of 1
2013-14 Panini Titanium Retail Gold #85 Ryan Nugent-Hopkins /10
ACC admin team - https://www.absolutecardcollector.cz/home
Collector since January 6, 2014.
- tomas78
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj vítej mezi náma a s tím Girouxem máš pravdu...
Wantlist G X Black Letterman Rookie
http://www.giroux.estranky.cz/
https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 321f40f7ea
přesně tak, S Claudem je spjata veliká síla, ostatně jako s Nugetkoudeiv14 píše:Supr představení a ještě k tomu fanoušek SW? Soudě podle nicku jinak s Girouxem souhlasím, je to výbornej hokejista a řekl bych, že i supr sběratelská volba ostatně, nejsi první jeho sběratel tady na fóru
Díky za přivítání, a tlačme ho společně k té 100 bodové metě, má 3 zápasy na 5 kb, já tomu věřím, pak už to bude nezpochybnitelná stár, tím spíše jestli letos Phillka uspěje ve Stanley Cupu, což si myslím, že by mohla, pokud se Mrázek "zblázní" a zavře bránutomas78 píše:Ahoj vítej mezi náma a s tím Girouxem máš pravdu...