Bohemians 1905 - Legendy CS
-
- Legenda
Bohemians 1905 - Legendy CS
Dobrý večer všem sběratelům,
vím že toto forum je určeno hlavně pro sběratele hokejových karet,ale dovoluji si za tým Legendy CS představit náš nový projekt který se věnuje sběratelským kartám které jsou specialně vydávány pro fanoušky Bohemians 1905.
V české republice fotbalové karty zatím nemají velkou tradici,tak jsme se rozhodli s tím něco udělat
Dnes Vám představuji tzv.řadové karty a podpisovky , zítra přibudou i memorabilia karty a následovat bude i nabídka boxů a balíčků tohoto produktu.
děkuji za Vaše názory a doufám že se Vám bude náš nový projekt líbit
Ferdinand Hrbek
vím že toto forum je určeno hlavně pro sběratele hokejových karet,ale dovoluji si za tým Legendy CS představit náš nový projekt který se věnuje sběratelským kartám které jsou specialně vydávány pro fanoušky Bohemians 1905.
V české republice fotbalové karty zatím nemají velkou tradici,tak jsme se rozhodli s tím něco udělat
Dnes Vám představuji tzv.řadové karty a podpisovky , zítra přibudou i memorabilia karty a následovat bude i nabídka boxů a balíčků tohoto produktu.
děkuji za Vaše názory a doufám že se Vám bude náš nový projekt líbit
Ferdinand Hrbek
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Bohemians 1905 - Legendy CS
To je moc pěkné, pane Hrbku.
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
-
- Legenda
Díky Míšo,zítra pokračováníMisa015 píše:To je moc pěkné, pane Hrbku.
No opět krása. Mám kolegu v práci a ten má celkou kancelář zelenobílou (velký fanda Bohemky). Zajímá mě kolik těch kartiček bude mít.
Móc pěkný, jako kluk jsem Bohemce fandil, ale to už je dááávno, ale i dnes je mi ten klub pořád sympatický ... a musím říct, že té podpisovce Tondy Panenky bych se teda ale vůbec, ale vůbec nebránil
jj přesně tak, kvůli té podpisovce p. Panenky asi do boxu půjduDampa17 píše:Móc pěkný, jako kluk jsem Bohemce fandil, ale to už je dááávno, ale i dnes je mi ten klub pořád sympatický ... a musím říct, že té podpisovce Tondy Panenky bych se teda ale vůbec, ale vůbec nebránil
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mám nekolik kamaradu, kteri jsou velci srdcari ohledne B 1905... nebude mozne zakoupeni jen setu? A cena boxu???
-
- Legenda
Zdravím Lembi,Lembi píše:Zdravím, mám nekolik kamaradu, kteri jsou velci srdcari ohledne B 1905... nebude mozne zakoupeni jen setu? A cena boxu???
v prodeji budou boxy i 2 druhy balíčků
balíček (1) 6x řadová karta,1x podpisovka,1x silver nebo gold paralel 95,-kč
balíček (2) 7x řadová karta,1x podpisovka,1x silver nebo gold paralel,1x Game Used Memorabilia 250,-kč
box 16 x řadová karta,2x podpisovka,1x Fan karta "Ďolíček,1x fan karta 80-té výročí,2x silver paralel,1x gold paralel,1x Game Used Jersey,1x Game Used Jersey Auto,1x Leather Sun Auto,1x This is My Number,1x Game Used Net,1x Pressplate
This is My Number Auto 1:2 boxům , Game Used Net Auto 1:4 boxům
1390,-kč
produkt bude v prodeji již na pražské burze U Zábránských
mějte se Hrbek
Naposledy upravil(a) Veteran fans hcs dne sob 03. pro 2011 22:53:58, celkem upraveno 1 x.
-
- Legenda
dobrý večer,slíbil jsem další karty
- superman66
- Legenda
Wow, this is my number je skvělý nápad a parádní karta. V Bohemce hraje můj spolužák, Vláďa Bálek.. tak že bych si pořídil jeho podpisovku??? Btw je nějaký checklist?
Jinak palec nahoru, další parádní produkt
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
-
- Legenda
Ještě přidám další dvě karty
-
- Legenda
Vláďa už je tadysuperman66 píše:Wow, this is my number je skvělý nápad a parádní karta. V Bohemce hraje můj spolužák, Vláďa Bálek.. tak že bych si pořídil jeho podpisovku??? Btw je nějaký checklist?
- superman66
- Legenda
Koukám na to, díkyVeteran fans hcs píše:Vláďa už je tady
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
-
- Legenda
Checklist bude zítra
Český fotbal jsem okomentoval jinde, ale tohle je pecka. Síť je perfektní. Je uzel na každé kartě? Předpokládám, že ne. A this is my Number je taky perfekt.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
- Legenda
Uzel je na každé kartě,správce Ďolíčku nám dal cca 5 metrů brankové sítěpavelbart píše:Český fotbal jsem okomentoval jinde, ale tohle je pecka. Síť je perfektní. Je uzel na každé kartě? Předpokládám, že ne. A this is my Number je taky perfekt.
Parádní karty! Sice jsem slávista, ale tohle mě nadchlo.
Pane Hrbku, chtěl bych se zeptat, jak je to s licencí na vydávání fotbalových kartiček? Je to stejné jako u hokeje nebo to nikdo neřeší? Poslední fotbalové karty se u nás vydávaly v roce 1998, pokud se nepletu.
Pane Hrbku, chtěl bych se zeptat, jak je to s licencí na vydávání fotbalových kartiček? Je to stejné jako u hokeje nebo to nikdo neřeší? Poslední fotbalové karty se u nás vydávaly v roce 1998, pokud se nepletu.
Ty memorabilia karty jsou jedním slovem parádní ... a tak mě tak napadá, když to nejde u hokeje, co takhle licence na fotbal
-
- Legenda
Pro slávistu mám dobrou zprávu,jak na Slávii viděli karty Bohemky tak si je objednali také,vyjdou pravděpodobně po Novém roceRichi27 píše:Parádní karty! Sice jsem slávista, ale tohle mě nadchlo.
Co se týká licence tak my jsme podepsali smlouvu přímo s vedením Bohemians 1905,pokud vím tak karty napříč fotbalovou ligou nikdo nechce dělat.Je to tak že každý klub v této oblasti propagace pracuje sám
-
- Legenda
Myslím že lepší bude spolupráce s každým klubem zvlášť,každopádně ty karty to chce vidět naživo,mám mizerný scanerDampa17 píše:Ty memorabilia karty jsou jedním slovem parádní ... a tak mě tak napadá, když to nejde u hokeje, co takhle licence na fotbal