11-12 EBEL Playercards
11-12 EBEL Playercards
Speciál po Míšu:-)
Takový boxy mám rád, jakoby "RARE".
Hodnocení - těžké. Podle mě za tu cenu dostane uživatel trochu málo. Myslím, že mají stejný problém, jako my - reklamy na dresech.
Řadovky na slušné úrovni, není to UD Ser. 1, ale jde to. Srovnal bych s SHL Eliteset. Prakticky stejné. V čem ale EBEL vede jsou inserty, resp. provedení. Super, nápaditý, kvalitní. Ale málo. Na box 5.
V boxu 14 balíčků po 6ti kartách. Zákazníka si to asi najde, protože to je výjimečný produkt, a naleznete tam zajímavá jména. Já bych ale za tu cenu volil raději nové Score.
Řadovky zajímavější jména:
Golmani (2 se nevešli) a komplet Znojmo.
Inserty:
Youngster Hundertpfund 1/30 - asi hit poměr nalezení neuváděn, takže asi fakt něco lepšího.
Youngster Schweda 1:19
Zřejmě obdoba Young Guns.
Hot Blades 1:7 - přesně 2 ks v boxu.
Glove Artist - Josh Trodjman - zajímavé jméno. Nádherná karta. 1:17
Kdyby byla na box garantovaná podpisovka, cenu bych hodnotil jako slušnou.
Každopádně, produkt je to zajímavý, výjimečný.
Co se týče ceny a debaty na téma, že musí být cena garantovaná všude, to mě pobavilo. Koupili jsme box tak, že balíček se má prodávat za 2,5EUR a my ho máme v nákupce za 2,60EUR . Jestli chtějí, aby se to prodávalo za stejnou cenu, tak tomu musí uzpůsobit obchodní politiku. Ceny ještě nevím, ale asi 990,- Kč za box a balíček 75,- Kč.
Takový boxy mám rád, jakoby "RARE".
Hodnocení - těžké. Podle mě za tu cenu dostane uživatel trochu málo. Myslím, že mají stejný problém, jako my - reklamy na dresech.
Řadovky na slušné úrovni, není to UD Ser. 1, ale jde to. Srovnal bych s SHL Eliteset. Prakticky stejné. V čem ale EBEL vede jsou inserty, resp. provedení. Super, nápaditý, kvalitní. Ale málo. Na box 5.
V boxu 14 balíčků po 6ti kartách. Zákazníka si to asi najde, protože to je výjimečný produkt, a naleznete tam zajímavá jména. Já bych ale za tu cenu volil raději nové Score.
Řadovky zajímavější jména:
Golmani (2 se nevešli) a komplet Znojmo.
Inserty:
Youngster Hundertpfund 1/30 - asi hit poměr nalezení neuváděn, takže asi fakt něco lepšího.
Youngster Schweda 1:19
Zřejmě obdoba Young Guns.
Hot Blades 1:7 - přesně 2 ks v boxu.
Glove Artist - Josh Trodjman - zajímavé jméno. Nádherná karta. 1:17
Kdyby byla na box garantovaná podpisovka, cenu bych hodnotil jako slušnou.
Každopádně, produkt je to zajímavý, výjimečný.
Co se týče ceny a debaty na téma, že musí být cena garantovaná všude, to mě pobavilo. Koupili jsme box tak, že balíček se má prodávat za 2,5EUR a my ho máme v nákupce za 2,60EUR . Jestli chtějí, aby se to prodávalo za stejnou cenu, tak tomu musí uzpůsobit obchodní politiku. Ceny ještě nevím, ale asi 990,- Kč za box a balíček 75,- Kč.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Gustavsson50
- Hvězda
Re: 11-12 EBEL Playercards
Nejen pro Míšu.pavelbart píše:Speciál po Míšu:-)
Tak tenhle break jsem si opravdu moc přál vidět i já.Super.Je možný že až se zlepší finanční situace tak si ho asi koupím.Protože taky úplně miluju takový netradiční karty.
Jonas Gustavsson - 40/XXX
Tomáš Kubalík - 3/XX
Tomáš Kubalík - 3/XX
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Jj, na EBEL se mi nejvíc líbí inserty. Loni jsem si koupila 4 balíčky a měla jsem v nich jeden insert, který byl moc pěkný.
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Je pravda, že insertů by mohlo být trochu více, respektve celkově balíčků v boxu, ale pořád je těch insertů asi tak 5x více než v boxech OFS, protože OFS nemá skoro nic, o čem by se dalo alespoň s nadsázkou tvrdit, že je to insert. Jinak provedení se mi celkem líbí.
Co říkáš na materiál Pájo?
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
V loňské sezóně byl poměr insertů takový:
- Showstoppers 10 cards 1:14
- Home Grown 10 cards 1:16
- Game Breakers 10 cards 1:23
- 3D series 20 cards 1:24
- Blueliners 10 cards 1:26
- Scoring Kings 10 cards 1:28
- Showstoppers parallels limited to 45
- Home Grown parallels limited to 45
- Game Breakers parallels limited to 45
- 1/1 Press Plates front side, color: black
I loni byl box se 14 balíčky.
- Showstoppers 10 cards 1:14
- Home Grown 10 cards 1:16
- Game Breakers 10 cards 1:23
- 3D series 20 cards 1:24
- Blueliners 10 cards 1:26
- Scoring Kings 10 cards 1:28
- Showstoppers parallels limited to 45
- Home Grown parallels limited to 45
- Game Breakers parallels limited to 45
- 1/1 Press Plates front side, color: black
I loni byl box se 14 balíčky.
Sbírám Tomáše Kaberleho: 268/?, Lukáše Mensatora: 31/?, Anže Kopitara 5/? a Václava Nedomanského 6/?
Ty Moldo, slušný. Inserty bych si dovolil říct super.Molda píše:Je pravda, že insertů by mohlo být trochu více, respektve celkově balíčků v boxu, ale pořád je těch insertů asi tak 5x více než v boxech OFS, protože OFS nemá skoro nic, o čem by se dalo alespoň s nadsázkou tvrdit, že je to insert. Jinak provedení se mi celkem líbí.
Jen jsem se zapomněl zmínit, že v jednom balíčku byly ohnutý karty, asi 4...naštěstí řadovky. Ale ne za sebou, takže to muselo být poškozené už předtím.
Ale MTR mi přijde solidní.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Radovky hezke, hlavne zadni strana, ktera byla ukazana jinde. Ty inserty me ale strasi .
Celkem pěkné karty, beru sponzory na dresech, ale reklama na přední straně karty?
Řadovky typem srovnatelné s loňskými a předloňskými OFS, inserty mě moc nebaví a ten brankářský je kopie něčeho, co už někdo vydal (Pacific ?, Fleer ?)... já jsem ale hroznej kritik
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
Proč straší? Nechápu Jakože blbý, nebo dobrý?zette píše:Radovky hezke, hlavne zadni strana, ktera byla ukazana jinde. Ty inserty me ale strasi .
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Měl by sis uvědomit, že EBEL liga vyšla na kartičkách teprve podruhý. OFS mají ještě horší inserty, tohle proti tomu krásný... Každopádně jediný co mi u téhle série vadí je absence podpisovek. To, že v boxech nejsou jersey, mi nevadí, zvlášť když si vzpomenu na pseudojersey z OFS.zette píše:Radovky hezke, hlavne zadni strana, ktera byla ukazana jinde. Ty inserty me ale strasi .
Karty ligy ano, ale ta firma to určitě nedělá druhým rokemMisa015 píše: Měl by sis uvědomit, že EBEL liga vyšla na kartičkách teprve podruhý.
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
No, oni začali s kartičkami v sezóně 2008-09. To vyšly dvě série pro DEL. Dokonce tam v jedné udělali kartičky maskotům.ma-me píše:Karty ligy ano, ale ta firma to určitě nedělá druhým rokemMisa015 píše: Měl by sis uvědomit, že EBEL liga vyšla na kartičkách teprve podruhý.
Jak je ten insert glove artist, tak podobne veci jsem kreslil v peti letech, pak jsem po papire nechal sklouzavat tuzku a daval brankari goly... Tak asi tak.
Holt v zettem se bojovník za dobré jméno OFS nezapře
Zette, ale naživo jsou fakt parádní. Inserty. Fakt jo. Chceš jeden poslat?
už jen tím, že jsou jak Pavel psal na velmi kvalitním materiálu jsou na hony lepší než cokoliv co vzešlo od OFS. Nemluvě o raženém stříbrném efektu nebo i jiných. Plus fakt, že to jsou skutečné inserty a rozhodně tak vypadají, než ty rádoby inserty od OFS, které mají od insertů stejně daleko jako Viťaz Čechov od ceny za nejslušnější tým KHL
-
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Řekl jsi to naprosto přesně.Molda píše:už jen tím, že jsou jak Pavel psal na velmi kvalitním materiálu jsou na hony lepší než cokoliv co vzešlo od OFS. Nemluvě o raženém stříbrném efektu nebo i jiných. Plus fakt, že to jsou skutečné inserty a rozhodně tak vypadají, než ty rádoby inserty od OFS, které mají od insertů stejně daleko jako Viťaz Čechov od ceny za nejslušnější tým KHL
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct takhle podle skenů ale jasný je jedno , ty karty nejsou tak višisovaný jako ty OFS , blbý je že tam je na přední straně reklama hned vedle loga týmu ale ty karty vypadaj jinak dobře , inserty nic moc tim designem ale pořád ten výrobce ví co to znamená insert to je dobře )) .
Tak OFS je to posledni, za co bych chtel bojovat. Krome par podpisovek me vubec nezajimaji. Ale i Ty Moldo bys udelal hezci inserty ( jak jsme meli moznost videt ) nez toto a to co se vkusu tyce se s Tebou rozchazim asi nejvic.Molda píše:Holt v zettem se bojovník za dobré jméno OFS nezapře