(Nebo někoho, kdo by od nich odkoupil licenci a měli bychom doufejme po starostech

Máte naprostou pravdu,dobré nápady ale také spoustu času které strávíte s grafikem nad realizací.Molda píše:No myslím, že by to spíše než grafika momentálně chtělo někoho, kdo bude trochu naslouchat sběratelům nebo někoho kdo bude mít dobré nápady, protože ty inserty, respektive jejich absence, to je bída.
(Nebo někoho, kdo by od nich odkoupil licenci a měli bychom doufejme po starostech)
To by byla paráda, kdybyste se domluvili na spolupráci. To se mnou tady bude souhlasit asi každýVeteran fans hcs píše:Máte naprostou pravdu,dobré nápady ale také spoustu času které strávíte s grafikem nad realizací.Molda píše:No myslím, že by to spíše než grafika momentálně chtělo někoho, kdo bude trochu naslouchat sběratelům nebo někoho kdo bude mít dobré nápady, protože ty inserty, respektive jejich absence, to je bída.
(Nebo někoho, kdo by od nich odkoupil licenci a měli bychom doufejme po starostech)
s licencí to nevidím,naopak si myslím že si ji OFS pevně podrží, protože letošní "collectorky"budou prodejně a finančně velmi úspěšné.docela rád bych s inzerty a memorabilia kartami pomohl tak uvidíme jestli by byla nějaká dohoda možná
Mě to jen napadlo,chtěl bych pomoci protože mě osud karet české extraligy není lhostejný,ale neznamená to nic konkrétního,Dampa17 píše:Vzhledem k tomu, že se mi celkem líbili loňské OFS Premium, tak tuhle sérii považuju víceméně za krok zpět. Samozřejmě se mi líbí Legendy, které si již několik let drží svoji linii a jsou jednoznačně tím nejlepším, co série od OFS nabízí. No a zbytek jakž takž ujde a samozřejmě proti loňské základní sérii je to zlepšení je ...
... no a představa spolupráce pana Hrbka a OFS - jediné, co mě k tomu napadá je, že montovat motor z bavoráku do felicie nemá cenu a kontrukčně by muselo dojít z jedné strany (motoru) k velkým kompromisům a z druhé strany kastle by se asi musela dost vystužit a výsledek si dost neumím představit ... ale samozřejmě se můžu mýlit a určitě neznám všechny důvody a souvislosti. Takže se prostě nechám překvapit ...
Jen aby dodání takové redemption netrvalo déle než z UD nebo Panini17.11.2011
JERSEY budou! do balíčků budou vkládány karty REDEMPTION které se budou zasílat zpět výrobci a za ně výrobce zašle jersey!
Balení bude stejné jako každý rok 36 balíčků po 10 kartách.
No vida konečně někdo pochopil jak se má chovat výrobce hokejových karet,pak se mi nestane že v první várce boxů se neustále opakují ty samé karty,jako to bylo v minulých letechHeJ32 píše:Na webu Jana Roučka zajímavé info k letošním Ofskám.
Jen aby dodání takové redemption netrvalo déle než z UD nebo Panini17.11.2011
JERSEY budou! do balíčků budou vkládány karty REDEMPTION které se budou zasílat zpět výrobci a za ně výrobce zašle jersey!
Balení bude stejné jako každý rok 36 balíčků po 10 kartách.
Podle velkoobchodníků až po víkendu.vojta píše:Tak nové OFS by již měly vycházet již tento Pátek (25.11.) Jsem tedy docela zvědav kdy se objeví na stáncích...
Nejspíš proto že žádné nevyjdou,zkoumal jsem checklist a jediné co mě zaujalo points cut,takže karta s výsekem což může být zajímavé.redcraft píše:docela by mě zajímalo, proč nikde není zveřejněn seznam jersey karet, pokud mají nějaké vyjít, tak už musí být známo jaké, ne?
"Jersey" by prý nakonec měly být ... ale údajně později. Takže nevím jakým způsobem to pak míní míchat do balíčků nebo boxů, když na začátku nebudou a pak ano. Třeba jersey nebudou, ale slyšel jsem to tady u nás asi od tří lídí nezávisle na sobě, tak fakt nevímSugarRay píše:Teda ty nás nachávaj napnutý jak kšandy , já už odpočítávam každej den a ještě ani nevim jestli tam vůbec budou jsy karty ))) .
Sice mi neprošla rukama ani jedna z nich ale ostatní lidi to hodnotí nic moc.Viz. break tady na foru s plno komentářema.Uphon píše:Karty se už objevily v prodeji ... jaké jsou první zkušenosti s nimi?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů