Vzal jsem od každýho 2 balíčky. Portfolio, protože jsou to úplně nový karty a chtěl jsem si je "ošahat". OPC Platinum jsem vzal k nim, protože z minulých balíčků mi nezůstalo doma nic a protože ty karty se mi moc líbí.
Začal jsem OPCéčkama a musím říct, že za mě maximální spokojenost. V každým balíčku golman nováček + limitovaná paralelka + 2 supr řadovky. Bobby je pro sběratele Bruins velká pecka - Retro Gold Rainbow /149. Jasně, není to žádnej extra limit, ale vytáhnout kartu do sbírky je nejvíc Potěšily i RC golmanů, oba ještě nemám a tak zůstanou doma. Shinkaruk je White Ice /199. Asi si nechám i Greena za Wings a Landeskoga s céčkem, jen musím po albech zjistit, jestli je už takhle nemám.
Portfolio tady na fóru snad ještě nikdo neotvíral. Podle toho, co jsem viděl na YT video z otvíraček, docela i chápu proč. Karty se mi sice líbí, ale v boxu toho celkově moc "navíc" není. Plus zdejší icebooková horečka nemá obdoby a sbírat český karty, nějaký Portfolio by mě taky mohlo leda drbat na zádech. Ani tady jsem nezůstal bez "hitu". Ale do sbírky nic, takže úsměv na mým ksichtě nebyl tak velikej. Doma určitě zůstává Kurri, zbytek se uvidí až projdu alba s řadovkama.
Platinum & Portfolio
Platinum & Portfolio
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
Re: Platinum & Portfolio
no myslím, že Orr na goldce je víc než dobrý. On vlastně každý limit u Orra je celkem pecka a 149 je nááádhera ... někdo říkal, že se mu tyto retro karty nelíbí, ale mně se naopak líbí moc a rozhodně víc než řadovky. Gratulace, karta je fakt parádní.
Rozhodne krasna karta ten Orr, gratuluju!
- fantomas 66
- Hvězda
Ten Orr je moc pěknej, gratuluju.
Moc se mi líbí ty záběry na kartách Portfolio.
Moc se mi líbí ty záběry na kartách Portfolio.
Tradelist http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=9856
Sbírám Anaheim Ducks, 1996/97 Pinnacle Mint
Sbírám Anaheim Ducks, 1996/97 Pinnacle Mint
Pěkný karty já mám na cestě také jeden balíček UD Portfolio, zvědavost mi nedala jak píše fantomas 66 zaběry na kartách jsou zajímavé a také se mi líbí
Montreal Canadiens
Saku Koivu
Vybrané sety NHL
Saku Koivu
Vybrané sety NHL
pani Orr je skvelej!!
Co se tyce Portfolia tak jsem si ted otevrel jeden pack a takova ta klasika - potesi ale nic extra
Zabery maji super o tom zadna, ejn me trosku mrzi ten hnedy ramecek, nejak se mi nelibi :/ jinak kvalita karty je fajn
Co se tyce Portfolia tak jsem si ted otevrel jeden pack a takova ta klasika - potesi ale nic extra
Zabery maji super o tom zadna, ejn me trosku mrzi ten hnedy ramecek, nejak se mi nelibi :/ jinak kvalita karty je fajn
CZ - Ondřej Pavelec, Tomáš Hyka
World - Teemu Selänne, Mika Zibanejad
CALGARY FLAMES
MY OFFER https://tom10karty.rajce.idnes.cz/
World - Teemu Selänne, Mika Zibanejad
CALGARY FLAMES
MY OFFER https://tom10karty.rajce.idnes.cz/
Bobby je luxusný a parádny je aj ten Larkin