Objednal jsem si nějaké balíčky na uvolnění stresu během zkouškového a musím říct, že to pomohlo
Teď by to ještě chtělo v průběhu března a dubna něco objednat, protože se diplomka a státnice kvapem blíží
Děkuji e-shopu za bonusový balíček victorek. Akorát menší chybička se vloudila, k objednávce jsem si objednal 22 fólií, přišlo jen 20. Ale to jsou malé věci.
Dneska bez komentáře k jednotlivým fotkám, není čas. :/
Balíčky na uvolnění stresu :D
Re: Balíčky na uvolnění stresu :D
No tak ten Turek je nejlepší
Turek parádní trefa!!!Za folie se omlouvám, prosím o info u příští objednávky, dodáme je tam určitě.
Děkuji za pochopení.
Děkuji za pochopení.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
-
- Zkušený
Turek fajn trefa, co by bolo na redemption ak by bolo???? A folie sa dost zle počitaju zo skusenosti z burzy
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
3 Rookie karty... a jinak me udivuji Canvasky... 3 ze dvou balicku?raidmer píše:Turek fajn trefa, co by bolo na redemption ak by bolo???? A folie sa dost zle počitaju zo skusenosti z burzy
Nene 3 ze 4 balíčků Bral jsem 2x S1 a 2x S2.Lembi píše:3 Rookie karty... a jinak me udivuji Canvasky... 3 ze dvou balicku?raidmer píše:Turek fajn trefa, co by bolo na redemption ak by bolo???? A folie sa dost zle počitaju zo skusenosti z burzy
Úplně v pohodě. Stane se.pavelbart píše:Turek parádní trefa!!!Za folie se omlouvám, prosím o info u příští objednávky, dodáme je tam určitě.
Děkuji za pochopení.
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jaj, ja kokot stary jsem myslel ze jsou to dva ruzne rocnikySte3v3 píše:Nene 3 ze 4 balíčků Bral jsem 2x S1 a 2x S2.Lembi píše:3 Rookie karty... a jinak me udivuji Canvasky... 3 ze dvou balicku?raidmer píše:Turek fajn trefa, co by bolo na redemption ak by bolo???? A folie sa dost zle počitaju zo skusenosti z burzy