Vánoční box

Boxy otevřené sběrateli v měsíci prosinci 2015.
Odpovědět
Ceris
Hvězda
Hvězda

Vánoční box

Příspěvek od Ceris »

Konečně jsem našel trochu času a se zpožděním mohu dodat své dva boxy, které jsem si daroval k Vánocům. Jedná se hlavně o zažehnání mé nostalgie po starých kartách a hokejových legend.

Vybral jsem si box Parkhurst 1991-92 Serie I (36 balíčků po 12 kartách)

Obrázek

Velké množství řadových karet s možností získat mnoho skvělých jmen, bývalých i současných legend a také mnoho Rookie karet. Zkrátka ty staré karty s kterými valná většina z nás začínala, mají stále hodně co do sebe. Řadových karet bylo opravdu hodně a byl jsem potěšen, že na takové množství jsem měl minimum duplikátů tudíž si už dosbírám kompletní set.

Zde je první várka - Frequent All-Star a karty Leader - zde potěšila i Vánoční karta s přáním :D

Obrázek

Obrázek

Z některých balíčků občas vyskočily i karty 1000 point club

Obrázek

A během toho se začaly objevovat i Rookie karty - Dominik Hašek a Martin Ručinský dále unikají :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Jsou zkrátka kartičky, které Vás potěší, zahřejí na srdci, zaplní prázdná místa ve sbírce, způsobí vzpomínkové či infarktové otřesy nebo po výměně udělají radost dalšímu sběrateli a mnohé další...

Od řadových karet až po 1/1 se jedná o sběratelský zážitek plný mnoha různých pocitů, vlastností a lidí. Do Nového roku 2016 Vám všem přeji hlavně zdraví a děkuji, že jste shlédli tyto starší karty až do konce.

Obrázek

*thks*
Sbírám:

Marc Denis - 790/852

K 8. 9. 2019 ukončuji svůj sběratelský příběh i svoji aktivitu zde.

Tradelist - http://ceris1.rajce.idnes.cz/
- http://forum-hokej-karty.cz/viewtopic.php?f=43&t=9548

xmkrejci
Veterán
Veterán

Re: Vánoční box

Příspěvek od xmkrejci »

Ceris píše:
A během toho se začaly objevovat i Rookie karty - Dominik Hašek a Martin Ručinský dále unikají :)
Ty jsou v serii II.
Obrázek

morrow
Veterán
Veterán

Příspěvek od morrow »

super podívaná, serie PARKHURST mám nejraději a nikdy člověka nezklamou. *cheer* *cheer* *cheer*

leebour
Legenda
Legenda

Příspěvek od leebour »

Veľmi príjemná nostalgia *thks*

Odpovědět

Zpět na „Prosinec/December 2015“