Jeden nehokejový - Sešívaní z Edenu (update - 2.box a 1/1)
Jeden nehokejový - Sešívaní z Edenu (update - 2.box a 1/1)
S odchodem Řebíčka se zase vrátila skrývaná láska ke Slavii. Je to tuším 5 let, co pan Hrbek vydal sérii věnovanou čistě Slávii. Jenom pro připomenutí dodám, že set o 40, resp. 39 kartách byl doplněný o 35 podepsaných karet /59, lepší hráči - Vlček, Jarolím, Vaniak, Latka, Černý, Hubáček a Šmicer se objevovali na inzertech, no a konečně existovaly 4 memorabilia karty - dresovka, brankářské rukavice, kopačák a kopačky. Všechny i v podepsané a nízce limitované verzi. Balení bylo v základních balíčcích, lepších balíčcích se šancí na inzerty a konečně v plechových krabičkách, které kromě base setu měly garantovány 6 podpisovek a nějakou podepsanou memorabilia kartu. Koupil jsem si tehdy osobně u pana Hrbka jeden boxík a z obsahu byl nadšený... cca před 2 měsíci jsem na jednom eshopu náhodou natrefil na 2 zapomenuté a zřejmě i jediné neotevřené boxy, no a jeden posloužil pod stromeček...
Pro připomenutí balení:
inzerty - Patrioti z Edenu
Červená /59, Stříbrná /29 a Jarolím je Gold /15
"canvas" provedení - Červenobílá hrdost /35
podpisovky /59
Berkovec ! , Hrubeš, Veselý, Milutinovič a Trubila
Rukavice /10 a Kopačky /15
Podepsaný kopačák /5
no a konečně 3 hity
3.místo - Staníííííík Vlček - můj srdcový hráč
2.místo - Staníííííík Vlček - dres /5
a konečně ......
............
...........
............
Standáááááááááá Vlčeeeeeeeeeeeeeeeek
...........
..........
...........
limit do 3 kusů
Co dodat. Za pár korun neuvěřitelně radosti. Chci si sesbíral podpisy, kdyby měl někdo na prodej nebo výměnu. Mám navíc třeba Vlčka /x 2 / a nějaké další hráče. Stejně tak nějaké inzerty, i Vaniak rukavice je u mě 2 x . K dispozici je za pár korun i kompletní base set.
Pro připomenutí balení:
inzerty - Patrioti z Edenu
Červená /59, Stříbrná /29 a Jarolím je Gold /15
"canvas" provedení - Červenobílá hrdost /35
podpisovky /59
Berkovec ! , Hrubeš, Veselý, Milutinovič a Trubila
Rukavice /10 a Kopačky /15
Podepsaný kopačák /5
no a konečně 3 hity
3.místo - Staníííííík Vlček - můj srdcový hráč
2.místo - Staníííííík Vlček - dres /5
a konečně ......
............
...........
............
Standáááááááááá Vlčeeeeeeeeeeeeeeeek
...........
..........
...........
limit do 3 kusů
Co dodat. Za pár korun neuvěřitelně radosti. Chci si sesbíral podpisy, kdyby měl někdo na prodej nebo výměnu. Mám navíc třeba Vlčka /x 2 / a nějaké další hráče. Stejně tak nějaké inzerty, i Vaniak rukavice je u mě 2 x . K dispozici je za pár korun i kompletní base set.
Naposledy upravil(a) sabres911 dne pát 25. pro 2015 22:05:33, celkem upraveno 1 x.
- Bianconero
- Legenda
Re: Jeden nehokejový - Sešívaní z Edenu.
Taky jsem s Řebíčkovým odchodem opět trochu pookřál. Ten člověk mě donutil absolutně bojkotovat veškeré dění v klubu. Co se tam posledních pár let dělo vůbec nevím, jen z doslechu od kamarádů.
Tohle je moc pěkná série. Mám doma pár karet, tuším ze dvou balíčků, co jsem tehdy na burze, když to vyšlo, kupoval. Tuším podpisy pánů trenérů Rady a toho druhého šášuly, jen nevím jak se jmenoval... Martin... nějak na P?? ufff, nevzpomenu si
Standa Vlček je vynikající trefa. Co trefa, trefy! Takový "Standa Vlček box" šitý ti na míru
Tohle je moc pěkná série. Mám doma pár karet, tuším ze dvou balíčků, co jsem tehdy na burze, když to vyšlo, kupoval. Tuším podpisy pánů trenérů Rady a toho druhého šášuly, jen nevím jak se jmenoval... Martin... nějak na P?? ufff, nevzpomenu si
Standa Vlček je vynikající trefa. Co trefa, trefy! Takový "Standa Vlček box" šitý ti na míru
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- kulometcik
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
nejluxusnější je Standova Jersey... luxusní kousek dresu jinak sem taky jako fotbalovej slávista zas začal nosit kulich šálu a z jara opráším dres
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
JA kdyz vidim Latku, tak se mi otevira nuz v kapse... a Standu Vlcka mam spojeneho s rcenim ze je Zadarmo drahej
Nechci tu nejak pumpovat nevrazivost mezi tymy, ale je vtipny, jak se posle par chechtaku a najednou budou zase vsichni hrozni slavisti
Ja taky nebyl nadsenej z Hrebika ve sparte, ale fandim klubu a vedeni je a zase odejde..
A ted konecne ke kartam. Ac jsou slavisticky, tak jsou pekne udelany. Nezlobil bych se kdyby neco podobneho vzniklo i na Letne!
Ja taky nebyl nadsenej z Hrebika ve sparte, ale fandim klubu a vedeni je a zase odejde..
A ted konecne ke kartam. Ac jsou slavisticky, tak jsou pekne udelany. Nezlobil bych se kdyby neco podobneho vzniklo i na Letne!
Sbírám: David Aebischer, Jakub Škarek, David Výborný, Lukáš Rousek
Série: CZ Legendy, Wien 96
Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple
Série: CZ Legendy, Wien 96
Aebischer http://tinyurl.com/zsxtrba
Rousek https://rousek10.webnode.cz/
Tradelist:http://tinyurl.com/cdva8yk
Wantlist: http://tinyurl.com/onfwpkm/
WANTED: Jakub Škarek Purple
- Bianconero
- Legenda
V mém osobním případě jde o osobu Řebíčka, peníze mi jsou úplně volné. Nesnáším ho jako osobu proto můj distanc vůči klubu. Další pan zloděj našeho slavného státu. Ale dodržím dekorum a dál se k tomu "člověku" vyjadřovat nebudu.
Taky si nechci kazit svátky Řebíčkem, jehož jediným cílem bylo legálně vyprat nakradené peníze, což se mu i díky novým majitelům krásně povedlo. Já chodil na Slávii jakožto mimopražský celkem často, nezapomenu, jak jsme s tátou zmrzali na Strahově na LM , to bylo kolem nuly, lol.Heppig píše:Nechci tu nejak pumpovat nevrazivost mezi tymy, ale je vtipny, jak se posle par chechtaku a najednou budou zase vsichni hrozni slavisti
Bílá barva v logu má symbolizovat čistotu sportovní myšlenky a čestného boje, a náš exministr byl podobným myšlenkám hodně vzdálený. Po odstoupení Ondry Zlámala, který ke Slavii odjakživa patřil, bylo poslední špetkou... alespoň pro mě... když si vzpomenu na zápasy s Oxfordem, jak mi sháněl kravatu, kterou hráči nosili při cestování na Ligu mistrů, musím se usmívat Tohle je moje Slavia. Jo, pořád se nedaří a nákupy mnohdy vyhaslých hvězd klub dál neposunou, ale momentálně mi stačí, že člověk, který má sedět ve vězení alespoň nehanobí můj oblíbený klub...
K tomu Hřebíkovi... já ho považuju za člověka, který je schopný nastartovat mládež, fotbalu na rozdíl od pojídače tataráků rozumí. A myslím, že výsledky juniorské Sparty tomu nasvědčují. Tohle asi znáte, kopačky byly ještě mladé, ale životní cesty jsou mnohdy nevyzpytatelné. https://www.facebook.com/slaviapraha/vi ... nref=story
Kdyby to šlo, zůstal bych u samotného breaku a chtěl jsem jen prezentovat práci pana Hrbka
BTW, prodejce mi poslal nějaké 2-3 balíčky Bohemky, kuchnul jsem je, jsou tam řadovky, jersey tuším Budínského a 3 podpisovky, kdyby měl někdo zájem, tak mu je klidně pošlu, mně jsou na nic. Bližší info ve SZ.
Ať nezakládám duplicitní vlákno. Psal jsem, že jsem sehnal celkem 2 boxy... tady je výsledek toho druhého....
Vaniak už vlastně potřetí, všechny /15. Podpisovky jen 1 karta do sbírky, jinak duplikáty, ale Vaniak navíc potěšil. Do sbírky putoval Jarolím. Potom Petrák /10 a Prošel /12. Jinak Jarolím je GOLD /15
Jak jsem rozbaloval balíčky, nechal jsem si ty s tlustější kartou na samotný závěr. Jedna kartička měla na zadní straně 1/1. Ani jsem netušil, že Canvas mohou být 1/1... podle čísla to byl ... to snad není možné...
..............
..............
...............
................
................
Standááááááááááááá Vlček
..................
...................
....................
Vážně nevím, co říct. Z hokejových boxů moc dobré karty netahám, i když pár jich potěšilo. Od karet Slavia jsem nečekal naprosto nic a ono je to asi nejlepší. Včera tři bombastické karty Standy Vlčka a dneska 1/1, o které jsem ani netušil, že může existovat.
Snad se vim break líbil alespoň trošku
Vaniak už vlastně potřetí, všechny /15. Podpisovky jen 1 karta do sbírky, jinak duplikáty, ale Vaniak navíc potěšil. Do sbírky putoval Jarolím. Potom Petrák /10 a Prošel /12. Jinak Jarolím je GOLD /15
Jak jsem rozbaloval balíčky, nechal jsem si ty s tlustější kartou na samotný závěr. Jedna kartička měla na zadní straně 1/1. Ani jsem netušil, že Canvas mohou být 1/1... podle čísla to byl ... to snad není možné...
..............
..............
...............
................
................
Standááááááááááááá Vlček
..................
...................
....................
Vážně nevím, co říct. Z hokejových boxů moc dobré karty netahám, i když pár jich potěšilo. Od karet Slavia jsem nečekal naprosto nic a ono je to asi nejlepší. Včera tři bombastické karty Standy Vlčka a dneska 1/1, o které jsem ani netušil, že může existovat.
Snad se vim break líbil alespoň trošku
- Bianconero
- Legenda
Re: Jeden nehokejový - Sešívaní z Edenu (update - 2.box a 1/
Wow, ty ses s tím nemazal Super Standa "malý vlk". Zkrátka boxy na objednávku
- fantomas 66
- Hvězda
Ty karty vypadají moc krásně. A ta 1/1 je nádherná. Moc gratuluju.
Tradelist http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=9856
Sbírám Anaheim Ducks, 1996/97 Pinnacle Mint
Sbírám Anaheim Ducks, 1996/97 Pinnacle Mint
Karty krasne, gratuluji.
Stejne ale nechapu, jak typci nekde ze Slovacka, Znojma ci vychodnich Cech muzou fandit nejake Slavii. Jeste snad bych to pochopil u hokeje, kde tech klubu neni tolik, ale ve fotbale...
Stejne ale nechapu, jak typci nekde ze Slovacka, Znojma ci vychodnich Cech muzou fandit nejake Slavii. Jeste snad bych to pochopil u hokeje, kde tech klubu neni tolik, ale ve fotbale...