2006-07 ITG BTP Case a něco break - Box 12 - Ende
Re: 2006-07 ITG BTP Case a něco break - Box 1
Zatím supr karty, moc rád sleduju tenhle tvůj "seriál" Jen se ti divím ... mě to ležet doma, tak je to rozbalené během jednoho dne. Cukaly by mi ruce Ale když říkáš, že jsi konzervativní člověk Držím palec ať zredukuješ počet duplikátů
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
S těma duplikátama musíš počítat, asi jich bude hodně, ale co bys chtěl, když otevíráš třetí (?) kejs. Jinak memo zatím super - Esposito, Cheevers, Smith
No Valento, je to už čtvrtý case. A jak už jsem psal, tak s tím počítám, že těch duplikátů bude dost. Tohle je jeden z mála produktů, kde mám větší radost z Game-used karet než z podpisů. Samozřejmě, když se na podpisovce urodí nějaká legenda, tak ta radost bude velká.
Ahoj .... no kdyby nebyly drahé tak já bych o nějaké řadovky zájem měl
A budeš jich chtít půl kila, kilo nebo víc? Protože Hans už na čísla a jména nehrajemarduk píše:Ahoj .... no kdyby nebyly drahé tak já bych o nějaké řadovky zájem měl
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
No řadovky jsou za 4 Kč, tak doufám, že to drahé není. Jinak i pro ostatní. Kdyby měl někdo zájem o base set, tak jich mám několik a cena je 450 Kč, což jsou 3 Kč na kartu, protože set má 150 karet. No a už konec té hrozné reklamy.
tak to je zadarmo to bych určite vzal ....
Tak dost reklamního brejku ... a pojďme na box brejk, chci viděl další game used pecku
Správně, dost řečí a otvírat. Jelikož jsem až do konce týdne ve starém domově, tak na brejkování bude snad víc času.
Box 2
4) Wilf Cude Forgotten Franchises - duplikát
3) Mikael Tellqvist The Mask IV. silver version /100
2) Bernie Parent Double Memorabilia /40 - duplikát
1) Felix Potvin Greats of the Game Autograph
Tak boxík podle mého gusta. Sice jsem to asi minule zakřikl, že nemám žádné duplikáty u memo karet, ale v případě téhle karty Parenta mi to vůbec nevadí. Určitě za ní něco podobně hezkého vyměním. Navíc si ani nemusím dělat hlavu s tím, kterou si nechám, protože jsou téměř na chlup totožné. Dneska nejvíc samozřejmě potěšil Felix "The Kočka" Potvin. Víc takových auto karet prosím.
Box 2
4) Wilf Cude Forgotten Franchises - duplikát
3) Mikael Tellqvist The Mask IV. silver version /100
2) Bernie Parent Double Memorabilia /40 - duplikát
1) Felix Potvin Greats of the Game Autograph
Tak boxík podle mého gusta. Sice jsem to asi minule zakřikl, že nemám žádné duplikáty u memo karet, ale v případě téhle karty Parenta mi to vůbec nevadí. Určitě za ní něco podobně hezkého vyměním. Navíc si ani nemusím dělat hlavu s tím, kterou si nechám, protože jsou téměř na chlup totožné. Dneska nejvíc samozřejmě potěšil Felix "The Kočka" Potvin. Víc takových auto karet prosím.
Re: 2006-07 ITG BTP Case a něco break - Box 2
Já myslím, že fajn je i ta silver maska /100 i díky tomu, že to taky není double
Re: 2006-07 ITG BTP Case a něco break - Box 2
Box 3
5) Alex Connell Forgotten Franchises - duplikát
4) Earl Robertson Forgotten Franchises - duplikát
3) Jacques Plante The Mask IV. - duplikát
2) Tyson Sexsmith Future Stars Autograph
1) Dominik Hašek/Terry Sawchuk Double Jersey gold version /10
Tak první desítka je na světě. I když co se týče barevnosti se moc neliší od základních verzí této karty, tak složení určitě potěšilo. Je to úplně prvním game-used věc od Sawchuka, kterou jsem kdy vytáhnul. Kousek na kartě pochází z dresu LA Kings, kde strávil v letech 1967-68 jedinou sezonu. Docela mě to zaskočilo, protože jsem myslel, že krom Detroitu už chytal pouze u Maple Leafs. Parádní záležitost a prosím Pavla, aby mě neproklel.
5) Alex Connell Forgotten Franchises - duplikát
4) Earl Robertson Forgotten Franchises - duplikát
3) Jacques Plante The Mask IV. - duplikát
2) Tyson Sexsmith Future Stars Autograph
1) Dominik Hašek/Terry Sawchuk Double Jersey gold version /10
Tak první desítka je na světě. I když co se týče barevnosti se moc neliší od základních verzí této karty, tak složení určitě potěšilo. Je to úplně prvním game-used věc od Sawchuka, kterou jsem kdy vytáhnul. Kousek na kartě pochází z dresu LA Kings, kde strávil v letech 1967-68 jedinou sezonu. Docela mě to zaskočilo, protože jsem myslel, že krom Detroitu už chytal pouze u Maple Leafs. Parádní záležitost a prosím Pavla, aby mě neproklel.
Re: 2006-07 ITG BTP Case a něco break - Box 3 - první desítk
gratulace Hašek - Sawchuk supr
Gold verze Hašek + Sawchuk nádhera
Moc paráda, gratuluju k Hašanovi/Sawchukovi ... říkal jsem si, že bych ti napsal jestli máš podpisovku Sexmitha (měl jsem jej v brejku). No jak tak koukám, tak už ti psát nemusím Těším se na další díl téhle telenovely
Sexsmith je už naše legendaUphon píše:Moc paráda, gratuluju k Hašanovi/Sawchukovi ... říkal jsem si, že bych ti napsal jestli máš podpisovku Sexmitha (měl jsem jej v brejku). No jak tak koukám, tak už ti psát nemusím Těším se na další díl téhle telenovely
MARC ANDRE FLEURY / KRIS LETANG + PENS
Pavel radši dělá, že nevidí, co také jiného může dělat, když tu kartu má pouze v limitaci /40!!!!!!!! To je pěkné, asi si na noc nabiju pořádně telefon
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Hansi super boxík. Desítková karta se vždy počíta a k tomu dvě legendy. Chudák Pavel. Vůbec mu poslední dobou nezávidím, že sbírá Haška...
Ajéje, tak to radši na noc vypínám phone.
Box 4
5) Hap Holmes Forgotten Franchises - duplikát
4) Mikael Tellqvist The Mask IV. - duplikát
3) Brian Finley Game-Used Jersey /90
2) Ken Wregget Greats of the Game Autograph
1) Grant Fuhr/Ray Emery Aspiring gold version /10
Tak se s těma desítkama nějak roztrhl pytel. Otrošku se obávám, aby zůstal nějaký borec na konec. Radost udělal i Ken Wregget, i když jeho kolegu z Pens Toma Barrassa bych viděl radši. Ale boxík super.
5) Hap Holmes Forgotten Franchises - duplikát
4) Mikael Tellqvist The Mask IV. - duplikát
3) Brian Finley Game-Used Jersey /90
2) Ken Wregget Greats of the Game Autograph
1) Grant Fuhr/Ray Emery Aspiring gold version /10
Tak se s těma desítkama nějak roztrhl pytel. Otrošku se obávám, aby zůstal nějaký borec na konec. Radost udělal i Ken Wregget, i když jeho kolegu z Pens Toma Barrassa bych viděl radši. Ale boxík super.
- kidder
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2006-07 ITG BTP Case a něco break - Box 4 - druhá desítk
Hezky pekne.. Wreg je paradni a Furh taky... moji oblibeni brankari