Vzal jsem u mě už poslední dva boxy, říkal jsem si, že první box s auto memo Holečkem nic nepřekoná a tak se i stalo, ale i tak jsem s breakem spokojenej a sem zvědavej, jestli se mi z pěti boxů podaří psokládat set 1ND period, ještě jsem na to nekoukal. Tak jdeme na to
Bonusové balíčky
1 ND PERIOD vybíral jsem tentokrát jen "klasický Haškovo masky" ten Šindel sice není úplně stejnej ale nevadí. Zdeněk Orct chytal celou kariéru s takovou nebo ke konci změnil na tu modernější nevíte? Vždycky si vybavím Haška, Orcta a Irbeho
2ND PERIOD chybí Luděk Brož Tesla Pardubice
3ND PERIOD /10
MASKY
DVOJIČKY
RETRO
PODPISOVKY Hrubec 9/9
PRINTING PLATE Black
GLOVE SAVE 8/45 Martin Altrichter
PIECE OF MASK 9/39 Tomáš Popperle
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1ND PERIOD malá ukázka
2ND PERIOD chybí Karel Straka VTŽ Chomutov
3ND PERIOD
MASKY
DVOJIČKY Habal /12
RETRO
PODPISOVKY
PRINTING PLATE YELLOW modrou sem v ruce neměl, ale ta žlutá se mi líbí asi nejvíc
GOALIE MATERIAL 119/150 Luboč Horčička z pěti boxů podruhý, tentokrát obyčejnější
Dušan Salfický auto memo 3/9 z pěti boxů podruhý, takže malinko zklamání, ale nakonec jeden už zamluvenej a bude na jiný karty
děkuju za pozornost
2x Hobby box Masked stories
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: 2x Hobby box Masked stories
Fajn break. K tomu Orctovi... V Litvinove mel celou dobu helmu pak prestoupil 2001 na Kladno a v sezone 2003/04 vymenil helmu za masku:-) protoze v ty dobe prej neslo uz helmu sehnat
Diky za info, Orct s láskou není pravej Orct Docela by mě zajimalo jako ze je před deseti rokama neslo sehnat, Hašek je možná všechny koupil v nějakým výprodeji stylu "všechno musí pryč 90%akce"
Další salfa tady na fóru fajn Já vytáhl 6/9 tak myslím že už tady padly pomalu všechnu jeho AUTOMEMO
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Jak to bylo 10 let zpatky to fakt nevim. Ale dneska uz se to da uplne v pohode koupit u snekolika vyrobcu. Hasek toho treba vedel vic nez Orct a vedel kde je brat U Irbeho asi to samy nevim. Ale s tim Orctem sem cetl nejakej rozhovor a tam prave rikal, ze ji vzdycky sehnal v nejakym obchode vicemene nahodou jako posledni kus z doby kdy se to louzivalo a pak mu jednoho dne praskla a dalsi se mu nikde nepovedlo sehnatvodry22 píše:Diky za info, Orct s láskou není pravej Orct Docela by mě zajimalo jako ze je před deseti rokama neslo sehnat, Hašek je možná všechny koupil v nějakým výprodeji stylu "všechno musí pryč 90%akce"
-
- Legenda
jen informace které mám přímo ze zdroje.vodry22 píše:Diky za info, Orct s láskou není pravej Orct Docela by mě zajimalo jako ze je před deseti rokama neslo sehnat, Hašek je možná všechny koupil v nějakým výprodeji stylu "všechno musí pryč 90%akce"
Dominik chytal s tímto typem masky, Cooper posléze Bauer do sezony 99/00
potom mu ve firmě TPS vyrobili speciální skelet přímo na míru, s drobnými obměnami v těchto skeletech chytal až
do konce kariery.