Lidstrom je pěkná stříbrná karta, pěknej inzertík

13-14 Crown Royale
Tenhle box asi nezklamal, ale mě vyloženě nenadchl, neříkám, že je to slabota, ale určitě se breakovaly lepší boxy

výběr řadovek

teď 4 top karty jedna po druhý jak u mě zabodovaly

Henrique /199
víceméně je vše volné
..............................................................................................................................................................................................
OFS Masked stories
box řekl bych bez komentáře, každý ho chválí, každý ho breakuje a všichni jsou nadšený. Původně jsem do něj nechtěl jít, ale řekl jsem si, že by mi to bylo třebas líto tak jsem ho vzal a musím říct, že nezklamal ani trošičku
nejdřív bonusový balíček

1ND Period - výbě hráčů z Českých Budějovic + repre

2ND Period /50

3ND Period /10

Dvojičky /80

Masky /50

TO THE CUP /80, Machovský/12

Magic Moments /50, Authentic Moments /80
Tohle jsou parádní inserty, hlavně ten Mikoláš a ještě s krásným limitem 50/50

Autograph /39
1. podpisovka Jiřího Holečka a už sem byl spokojenej a myslel že bude na prvním místě z celýho boxu

Game used memo /40 Ján Lašák vyrážečka
parádně popraskanej kousek výstroje, to já můžu takový ty špinavý, popraskaný a ošoupaný memo

Další karta Holečka a to Printing plate yellow1/1. PP mnoc nemusím, ale tohle mi ani trošku nevadilo

a teď poslední balíček v boxu, chyběla jedna podpisovka a jedna memo karta, jelikož jsem nezkoumal checklist tak jsem si nejvíc přál memo auto Haška, ale vykoukla na mě tahle paráda
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Game used memo auto Jiří Holeček 8/9

No box zhodnotím asi takhle...už jsem si objednal další dva

.....................................................................................................................................................................................................
To se to breakuje, když se tahají takovýhle pecky
jedeme dál

ITG STICKWORK, poslední box ze shopu nad kterým jsem dlouho uvažoval, cena vyšší, ale převládlo u mě to, že je to nejspíš poslední box Stickworků, kterej budu rozbalovat, škoda, bylo to prima, děkuju ITG

1. karta v boxu
STICK RACK TRIPLE /14 Modano - Ciccarelli - Bellows
trojička a hned na prvním místě jako nejhorší karta v boxu

2. karta v boxu
velký dilema jaká bude ta druhá, nakonec to prohrál Gretzky, takže zase paráda

"obyčejná" stick karta /19
bohužel bez fotky, ale v tomhle případě mi to nevadí

3. karta v boxu a vítěz, ale v případě tohohle boxu je vítěz i ta první

GOAIES GAME-USED STICK /14 Ken Dryden
i když zase bez fotky tak lepší než silueta a hlavně jako u Wayna mi to ani trošku nevadí

Tak to byl můj break z pátka(Crown Royale) a dneška, na karty dnešní den suprovej

děkuju za pozornost