1. box ITG Stickwork

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2014.
vodry22
Veterán
Veterán

1. box ITG Stickwork

Příspěvek od vodry22 »

na tenhle box jsem se těšil hodně a představoval si co v něm asi bude...nechtěl jsem kartu bez fotky a nebo jo ale fakt nějaký top jméno, z těch co bych byl ochotnej akceptovat bez fotky tak např. Gretzky, Dryden nebo nějakou tu handle 1/1 když už nic jinýho :D nakonec jsem s výsledkem naprosto spokojenej(samozřejmě může být i mnohem líp :D

1. karta v boxu

Denis Savard game used stick silver /19

sice nejobyčejnéjší karta v sérii, ale pěknej, velkej kus hokejky špinavej od lepidla z pásky.Bílo, černo, špinovo, popraskaná hokejka se krásně hodí k barvám karty. :thumbup:

Obrázek

2. karta v boxu

Mike Palmateer Game used goalies stick silver /19

Pro mě víceméně neznámej hráč.

hráč Toronta a Washingtonu, 356zápasů 149výher - 138proher - 52remíz - 3,52 průměr gólů
jestli to dobře chápu, měl by ale mít rekord NHL v počtu asistencí za sezonu: 80-81 - 8 asistencí
takovou kartu jsem si ale taky přál, pro mě neznámej hráč o kterým se můžu dočíst něco novýho a zjistit, že dobrý :)

Obrázek

3. karta v boxu

Kennedy, Keon, Gilmour, Sundin Stick rack quad silver /9

Když ne nějakou 1/1 kartu tak jsem chtěl takovou quad kartu s legendama, aby ta z breaku měla společnost a jelikož mám štěstí na Sundina a smůlu na Kennedyho tak se to tak nějak dalo všechno dohromady a vzniklo z toho tohle :D

Obrázek

z boxem maximální spokojenost, jen je to strašně rychý, ale zas když to pak vezmu tak, že si o každým hráči něco přečtu tak je to pro mě lepší zážitek než box se současnýma hráčema z nichž mi půlka jmen nic moc neříká, děkuji za pozornost *thks*

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 1. box ITG Stickwork

Příspěvek od Maurice Richard »

Tak jsem čekal až se objeví první break Stick....
Je dobře že jsi spokojený, gratulace! Já bych v takové náladě nebyl.... snad jedině Kennedyho kousek stick, ale jinak? Budu věřit že můj bude pro mě lepší, ale víme jak to je...
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

3 karty habs tam mít asi nebudeš, ale já jsem spokojenej, nechtěl jsem současný hráče a ani jedno jméno určitě není k zahození. Koukám že mám ve sbírce top karet nejvíc hráčů z Toronta :D ale já to beru tak všeobecně...Jsem zvědavej na každej box kterej se tady objeví a držím palce ať si spokojenej :thumbup:

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Ty woe, kdybych tam měl jednu tak budu šťastnéj jako blecha! Uvidíme a taky každýmu držím palce k co nejlepším kartám, protože tohle je super produkt!
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

za mě asi nejlepśí co jsem rozbaloval, někdo to nemá rád když je co karta to hit, ale pro mě je to super. Když box nevyjde podle mojich představ tak si říkám, že sem si mohl koupit za cca 2500Kč fakt nějakou dobrou kartu do sbírky, tady to nehrozí a ještě je šance na opravdu karty co bych si asi v životě nepořídil vzhledem k cenám. Jestli jsem to dobře spočítal tak je šance 1:41 boxům, že vytáhneš lumbergarph 1/1 a to jsou jména panečku :thumbup:

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Tak určitě :-)! Šance je vždy na super kartu veliká, ale chce to i štěstí... Těšil jsem třeba i na Forever Rivals a nedopadlo to nejlépe... Jen díky výměně s fanouškem Toronta to nakonec bylo v pohodě.
Cena Stick je relativní. Je to hodně, ale určitě máš tři hodně dobré karty v průměru za Něco přes tisícovku což je v pohodě. A spíš najdeš lepší! Co jsem viděl. Ale co zbyde na mě :-):-):-)???

Obrázek

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Forever u mě taky nezabodovaly, ale to jsou takový ty produkty o deseti kartách kde když náhodou nevytáhneš neco lepšího tak ke to cely k ničemu, tady spis vytáhneš jak píšeš...co zbyde?uvidíš az rozbalíš co zbylo. Koukal jsem ale na ebay ze spoustu toho co by se mi líbilo vytáhnout už je pryč, spoustu ale jeste zbývá...kdyz bych teda bral ebay jako měřítko coz je jasny ze nejde, ale jen tak pro orientaci dobry. Jinak ten quad se prodal dnes za 75usd a ty dalsi dve chodí tak za 500+- takže jsem víceméně na svým, protože ta quad karta mohla jit klidně za víc. Prodejce slevil polovinu. Ja si ty svý nechám, ze tří boxu udělám folii a bude to :)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Ta 4ka je skvělá, já bych byl spokojenej. Je to těžký. Vody to popsal přesně. Mně se tenhle break taky líbil. Krátký, ale samý pěkný karty. Mrzelo mě, že jsem neměl podpis, ale ono jich tam zas tolik není a když, jsou to většinou megapecky. Když to srovnám třeba s SPGU, radši 100x tohle...Ale jinak obecně, 3500 za 3 karty je samozřejmě dost peněz. Nicméně, člověk dostane v hodnotě celkem dost velkou část z boxu, narozdíl třeba od SPGU.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Buď se člověk který fandi jednomu týmu, jako třeba já :-), že zkusí štěstí s boxem nebo si rovnou pořídi kartu hráče oblíbeného týmu i když za větší peníze. Tady taky byl jeden break Kde se objevil hráč Habs jménem Mahovlich :-), ale majitel zatím nereagoval na mou otázku co s Ním? ... Co Pavle :-):-):-)? M

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

pardón :) - ten už je připravený na shop, nebo už tam je - nevím přesně. Je to tape /4. Vlastně celý obsah karet jde na shop, až na dvě karty (Gold stick Mess/Batgate a Sawchuk Tape /4 - ty šly na bej).
Jinak ty tape chodí za celkem dost peněz, ale musím se přiznat, moc se mi nelíbí.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Je jich tam 60 w zas tak málo není, ale věřím ze jeden z těch boxu co se budou breakovat u nás, bude, je to fakt dost slušná šance. SPGU jsou karty k ničemu, vzhledove se mi nelíbí, drahej box a u mapka v breaku Monahan a MacKinnon, trojicka rookie habs (všechno Jersey bez limitu) celkem karty za 300 a to jsou víceméně hity celyho boxu a to jeste vydařenýho.stickworky můžu jen doporucit, samej hit a jeste ty karty vypadají fakt hezky.

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Jsem zvědavej jaký budou ceny za delší čas, ceny karet jsou nastavený ne ebay docela vysoko, ale zároveň co jsem, koukal tak občas se najde prodejce kterej jde třeba o půlku dolu jako třeba ta quad karta co jsem měl já nebo i ten Syl Apps, toho pustil z 500 USD na 250 a to sem udělal jen smutný oči a napsal, že fakt už výš nemůžu :thumbup: ale třeba u superlative first six set Memorable moments co sbírá Tkachuk jsem koukal ze začátku ceny ještě byly v víceméně v pohodě a teď už jsou výš a je to limit /14. Třeba ještě ty karty hodnotu znásobí až si je rozeberou sběratelé a nebudou moc k sehnání. přece jenom 7500 karet není tolik. Třeba teď je tam jeden blázen co prodává box za 6000, asi už nejdou moc sehnat :)

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Cenu tvoří vždy zákazník a tady si ji lidi sami nahodili celkem dost vysoko. Myslím, že to bude časem skutečně nahoře, jako jedna z mála sérií, protože je už rozebraná a ty karty jsou v podstatě jedinečný svého druhu. ITG si podle mě zachránili zadek. Jejich poslední výtvory nestály za moc. Tímto se vrátili do hry.
Mě co zaráží, že se u nás zatím prodaly jestli se nepletu 3, 4 boxy. Když vezmu v úvahu, jak se rychle rozebraly UD series 2, tak mě to celkem překvapuje. Jasně, je to pro jinou cílovou skupinu, ale nečekal jsem to. Navíc, cenu máme oproti zámoří hodně dobrou.
Nicméně, myslím si, že kdy to jednou rozbalí či bude mít nějakou pecku v ruce, jeho zájem hodně vzroste.

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Já si zrovna říkal že bych si dal každej měsíc jeden boxík :D Zmiňuju pořád toho Appse, ale podle mě ten hodnotu neztratí, za rok dva ho dát k prodeji(což nemám vůbec v plánu)tak mi lidi utrhají ruce :D ITG si zachránili krk, ale na jak dlouho? Co potom vymyslet dál...Golmanskou serii s kouskama kůže?nebylo by to možná špatný

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

pavelbart píše:pardón :) - ten už je připravený na shop, nebo už tam je - nevím přesně. Je to tape /4. Vlastně celý obsah karet jde na shop, až na dvě karty (Gold stick Mess/Batgate a Sawchuk Tape /4 - ty šly na bej).
Jinak ty tape chodí za celkem dost peněz, ale musím se přiznat, moc se mi nelíbí.
Právě, ty Tape mě připadají, jako nějaký odpad ze Stick *bang* !??!?

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

vodry22 píše:Já si zrovna říkal že bych si dal každej měsíc jeden boxík :D Zmiňuju pořád toho Appse, ale podle mě ten hodnotu neztratí, za rok dva ho dát k prodeji(což nemám vůbec v plánu)tak mi lidi utrhají ruce :D ITG si zachránili krk, ale na jak dlouho? Co potom vymyslet dál...Golmanskou serii s kouskama kůže?nebylo by to možná špatný
No těžko říci, tipuji, že udělají box Bostonu....
Ale opravdu nemyslím, že by měli chrlit každý měsíc stejné série, lidem se to zprotivý, resp. už asi zprotivilo. BTP jsou plněná hůře a hůře a ITG Ultimate už nemají mezi lidmi zdaleka takovou cenu jako dříve. I když to už nemá nic. Budou to mít v ITG těžký.
To Maurice - ano, dá se to brát i takhle. Kus hokejky je zajímavý, ale ty pásky vypadají jako kusy hadru.

Maurice Richard 9
Veterán
Veterán

Příspěvek od Maurice Richard 9 »

tenhle produkt se mě moc líbí,až na ty tape karty přesně jak píše Pavel,sleduji na ebay karty z téhle serie a chytnout auto 1/1 Frank Selk to je paráda nebo Raketu stick...to musí být nádhera.Marty by nejraději stick auto MR 1/1 ,Plante 1/1 auto stick a Beliveau-MR-Henri Richard-Lafleur stick :wave:
Obrázek

Jean Beliveau autograph karty
Connor McDavid autograph
David Pastrňák memorabilia cards

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Maurice Richard 9 píše:tenhle produkt se mě moc líbí,až na ty tape karty přesně jak píše Pavel,sleduji na ebay karty z téhle serie a chytnout auto 1/1 Frank Selk to je paráda nebo Raketu stick...to musí být nádhera.Marty by nejraději stick auto MR 1/1 ,Plante 1/1 auto stick a Beliveau-MR-Henri Richard-Lafleur stick :wave:
a Kdo by tohle nechtěl :-):-):-)? Ale buďme skromní a ono třeba Něco přijde :-):-):-)? MR

Obrázek

vodry22
Veterán
Veterán

Příspěvek od vodry22 »

Když už týmový boxy tak ale nějaký pořádný a ne jako forever nebo ten Detroit nebo Philadelphia...treba dražší ale fakt poradnej a ne ze se pak podpisovky nebo memo budou prodávat za par dolaru a ty karty nemají poradnou hodnotu. No necháme se překvapit s cim přijdou.

a jinak jak píše Marty, kdo by takový karty nechtěl, to by snad chtel i sběratel motylu :mail: ale je pravda ze je lepší nic nečekat, ale u takovýho boxu kde karta stoji 1000kc ( to můžeme byt v republice radi za takovou cenu)nic neocekavat moc nejde.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Včera jsem to zakřikl, dnes si jeden zákazník koupil všechny boxy Stickworks...A to jsem si chtěl chviličku předtím jeden box loupnout.

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2014“