2011 Canada vs. the World Hockey

Žhavé novinky týkající se sezóny 11 / 12
pavelbart
Administrátor
Administrátor

Re: 2011 Canada vs. the World Hockey

Příspěvek od pavelbart »

Tak hoši, tady máte odpověď Briana H. Price - presidenta ITG. Proto miluju ITG :thumbup: A proto (snad) budeme mít vlajku na ITG Canada vs. World...no není to úžasný? ;) Jestli to teda stihnou...

Mimochodem, napsal jsem, že to sice na našem foru všichni chválí, ale že nám tam nesedí ty Němci. Že jsme s Kanadou sehráli mnoho bitev (napsal jsem hockey wars), ale že Němci ani jednu...

Pavel:

You are absolutely correct.

I do not know why our design department put the German flag on the box.

I am going to make the change right now and make sure the boxes are printed properly.

Thank you and your forum members for bringing this to my attention.

Brian
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

pavelbart píše:Tak hoši, tady máte odpověď Briana H. Price - presidenta ITG. Proto miluju ITG :thumbup:
Tak to je paráda, když takhle odpovídá "ten nejvyšší". Je vidět, že není jeden z těch, který to dělá jenom pro peníze (aspoň myslím)...
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

rmiller
Legenda
Legenda

Příspěvek od rmiller »

wow BOREC
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Super, klobouček dolů :thumbup:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

corfix píše:
pavelbart píše:Tak hoši, tady máte odpověď Briana H. Price - presidenta ITG. Proto miluju ITG :thumbup:
Tak to je paráda, když takhle odpovídá "ten nejvyšší". Je vidět, že není jeden z těch, který to dělá jenom pro peníze (aspoň myslím)...
ITG je srdcová záležitost. Bohužel vůči UD nedoceněná, ale pravý hokejový fanoušek a sběratel je musí mít rád, už jen za to, že přináší podpisy hráčů, na které UD zapomíná.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

Pěkně pan Price, tomu říkám vstřícnost a ochota, smekám..... sakra chybí smajlík :D ... tak aspoň takto *cl* ... jinak samozřejmě dík patří i Pavlovi, který panu B.H.P. napsal :thumbup:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

trtrtr
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od trtrtr »

Tak to je luxus *drink* Je pěkné vidět, že ve dnešním penězi zkaženém světě se ještě najdou takoví lidé, jako pan Price :thumbup:
Sbírám karty Ricka DiPietra

DiPietro: 302/XXX

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

pavelbart píše:
corfix píše:
ITG je srdcová záležitost. Bohužel vůči UD nedoceněná, ale pravý hokejový fanoušek a sběratel je musí mít rád, už jen za to, že přináší podpisy hráčů, na které UD zapomíná.
tenhle projekt bude opravdu fajn
Mimochodem dnes jsem měl schůzku s Dominikem a ten prozradil že jsem patrně poslední člověk v České republice komu podepisoval karty pro komerční projekt,protože jeho agent dojednává exclusivitu na podepisování hokejových karet jedné nejmenované firmy (hádejte jaké) palec nahoru pro p.Price :thumbup:

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

Tak to je nářez. Naprostej respekt! Jestli si s ním ještě budeš psát, tak mu dej vědět, že díky změně vlajky objednávám 20ti boxovej case. *lgh* Pokud budeš mít Pavle možnost, tak se zeptej i na předběžnou cenu.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Hans píše:Tak to je nářez. Naprostej respekt! Jestli si s ním ještě budeš psát, tak mu dej vědět, že díky změně vlajky objednávám 20ti boxovej case. *lgh* Pokud budeš mít Pavle možnost, tak se zeptej i na předběžnou cenu.
Sorry - už jsem odepsal. Že moc děkujeme, a že to určitě pomůže prodeji v ČR, nejen kvůli vlajce, ale tomu postoji. Takže v podstatě to znamená - Hans koupí určitě case :D

wrc3
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od wrc3 »

To je mazec. Já, jak jsem si s nima psal, tak odpovědi na maily přicházely někdy i za 3 minuty. Neskutečné. Pak jsem jim poslal kartu na opravu, a přišla zpět opravená a poslaná doporučenou poštou z Kanady, a já neplatil vůbec nic. Prostě fantastický přístup.. *drink*
MARC ANDRE FLEURY / KRIS LETANG + PENS

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Právě jsem dostal opravený obal - co na to říkáte? No nevypadá to hned líp? :thumbup:
Já tomu nemůžu věřit, že napíšete do takový firmy jako je ITG a oni za 20 minut změní návrh na box. Za všechny jsem mu moc poděkoval. Cenu jsem neřešil, nehodilo se to.

Obrázek

Pavel;

Already changed, show this to your members.

We appreciate your support and the support of your members.

Brian

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Hansi - o tobě jsem mu napsal :thumbup:

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

pavelbart píše:Právě jsem dostal opravený obal - co na to říkáte? No nevypadá to hned líp? :thumbup:
Já tomu nemůžu věřit, že napíšete do takový firmy jako je ITG a oni za 20 minut změní návrh na box. Za všechny jsem mu moc poděkoval.
No tak k tomuto už nemám co říct :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

pavelbart píše:Právě jsem dostal opravený obal - co na to říkáte? No nevypadá to hned líp? :thumbup:
Já tomu nemůžu věřit, že napíšete do takový firmy jako je ITG a oni za 20 minut změní návrh na box. Za všechny jsem mu moc poděkoval. Cenu jsem neřešil, nehodilo se to.
*lgh* pánové, tak tohle je na mě moc silný kafe... tohle fakt neznám... úžasný!!! :shock: :crazy: *thks*
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

ma-me
Veterán
Veterán

Příspěvek od ma-me »

Tak a teď bych rád viděl argumenty všech těch UD obhajovačů... :D (nemyslím to zle)...

Toto si zaslouží velký respekt :thumbup:
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství

tom_182
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tom_182 »

ou jeee! nestacim sa cudovat, co sa to tu deje_) clovek si najskor precita, ze vyjde nova seria a zrazu takato skvela bleskova komunikacia s panom najvyssim z ITG. pekne pjekne!

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: ... co víc dodat, snad jen :thumbup:

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Nabídl jsem panu Priceovi, snad se neurazí, zdarma reklamu na ITG web. Za vše co pro nás všechny dělají...Snad to nebude brát nijak blbě...nabídl jsem jak shop, tak forum.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

tom_182 píše:ou jeee! nestacim sa cudovat, co sa to tu deje_) clovek si najskor precita, ze vyjde nova seria a zrazu takato skvela bleskova komunikacia s panom najvyssim z ITG. pekne pjekne!
Tome, kdyby bylo víc místa, snad tam dostaneme i Slovensko. Ale co se týče těch RIVAL zápasů ze 60, 70 a 80. let, ty stejně byly ještě pod Československem, a vlajka byla stejná, takže to snad můžeme brát trochu jako společné vítězství.

Odpovědět

Zpět na „2011 / 2012“