2013-14 OFS plus

Žhavé novinky týkající se sezóny 13 / 14
Odpovědět
DaveBrownsound
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Re: 2013/14 OFS plus

Příspěvek od DaveBrownsound »

fiila píše:...chudáci obyčejný lidi a fanoušci z Phoenixu, Denveru, Raleigh, Dallasu nebo New Jersey, všichni by to měli asi u tebe asi těžký, prtž to jsou zlý zloději co ukradli týmy jinejm lidem z jinejch měst. A co Winnipeg ten je chudinka, že mu bylo ukradeno (zlými obyvateli Phoenixu) nebo je zloděj, že okrad miliony Atlanťanů??...
Já nevím, jakým způsobem došlo ke stěhování klubů u těch týmů z NHL, ale v ČR se kluby stěhovaly (prodej licence), když došly peníze, prostě klub na to už neměl. Tohle se ale Motoru nestalo, ten klub byl v podtatě vyloupen zevnitř. To u nás obdobu nemá :thumbdown:
MOST WANTED:
Karty HC Motor ČB
--------------------------------------------
HC Č. Budějovice - cca 2130 (bez expo apod.)
Detroit Red Wings - cca 2000
www.sbirka-karet.cz
Obrázek
Wantlist | Tradelist

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Osobně se přidávám k Dzejdymu, z karet jsem také trochu zmatený, ten výřez a podpis na papíru mi nepřipadá nic moc. Něco mi tam chybí, aby to bylo jako ITG Ultimate (sportovně musím přiznat, že srovnávat to s těmito kartami ale není moc fér, protože to bylo nejspíš jedno z nej, co se v kartách vůbec udělalo). Ale naživo to může být lepší.
Co ale určitě zaslouží obrovský respekt je to, že HK vůbec investuje do hokejových karet a dělá si své klubové karty. Další věc, vyražené limitace, neumí je dnes ani ITG... nebo je nechce umět, abych je neurazil...
Co kazí ty naše karty, ale to už tady píšeme dokola, jsou ty reklamy na dresech.
GU memorabilie, to vše má velkou úroveň. Za mě hlavně palec nahoru pro HK. :thumbup: Opět vidíme, že to jde, když se chce.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Jo, s tím že to toho Hradec takhle jde, to je opravdu na pochvalu. I jak to popisuje Gameworn (patrně někdo kdo se na tom podílel), tak to má nějakou myšlenku. Jediný co opravdu byl asi problém, byl ten čas. Když si vezmu že na výrobu byly maximálně necelý tři týdny, tak to je dělaný hodně narychlo.
Obrázek

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Zatím se mi v 90% případů tyhle projekty od p. Hrbka vzhledově líbily, ale tentokrát naopak vůbec ne. Nelíbí se mi design, písmo, výběr fotek, ani "umístění" fotek, ani ty již zmíněné výřezy. Každému se člověk nezavděčí samozřejmě, tak hlavně aby se to líbilo lidem z Hradce, ti z toho určitě mít radost budou (což by měl asi každý, kdyby takovéto karty vyšly pro jeho klub, bez ohledu na to co jsem napsal výše.)

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Molda píše:Zatím se mi v 90% případů tyhle projekty od p. Hrbka vzhledově líbily, ale tentokrát naopak vůbec ne. Nelíbí se mi design, písmo, výběr fotek, ani "umístění" fotek, ani ty již zmíněné výřezy. Každému se člověk nezavděčí samozřejmě, tak hlavně aby se to líbilo lidem z Hradce, ti z toho určitě mít radost budou (což by měl asi každý, kdyby takovéto karty vyšly pro jeho klub, bez ohledu na to co jsem napsal výše.)
to je přesně ono - Náš Zákazník náš pán, takhle to připravili, takhle to je :)

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Na webu OFS je už taky větší info o těchto kartách: http://ofscards.com/unnuke/modules.php? ... le&sid=209

Gameworn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gameworn »

Set karet s pořadovým číslem 1/x včetně Redemption karty je v aukci na aukce.esports.cz...

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

Nevím jestli se mám vyjadřovat či ne... jelikož kritika se špatně přijímá... ale ty karty mi přijdou (na první pohled) fakt špatné, hodně špatné. Koukal jsem na to na burze, přišel jsem ke stolu koukám a teď si říkám, tady někdo rozjíždí HOMEMADE karty? Ty podpisy jsou tragický, fakt nepovedený, moji kritiku ale neberte špatně, chybami se člověk učí a věřím pokud bude někdy pokračování tak horší už to snad být nemůže :wave:
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

Gameworn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gameworn »

Můžu poprosit o konkrétnější kritiku? :-) CO je na těch podpisech tak tragickýho? :-) A na kartách - co je na nich tak homemade? :-) To jen, abychom se příště poučili... Jinak samozřejmě není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem...

Faktem je, že ohlasy jsou zatím v součtu spíš pozitivní, rozhodující pro nás bude pátek a to, jak karty přijmou fandové v HK.

SantiB
Nováček
Nováček

Příspěvek od SantiB »

Tragickej bych viděl výřez, jak u auto tak memo karet. Absolutně nevhodný místo. :wave: :D

GameZone
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od GameZone »

Já myslím, že se tu některé věci řešili i u jiných sérií. Třeba i u SPX 11-12 nahoře ořízlé hlavy hráčů, že se to víc lidem nelíbí.
Dále pak nevhodně zvolené písmo (kontrast), dávat ho přímo na fotku mi nepřijde zrovna profesionální. Nehledě na to, že i výběr fotek mi nepřijde zrovna štastný. No a nakonec chybí nějaký rámeček okolo výřezů.
Celkově sečteno a podtrženo, když tyto karty srovnám s těmi, co hráči podepisují na autogramiádách (ve Futuru, Dopravním podniku) tak na mě opravdu působí homemade. Opravdu by mě zajímalo, jak je možné, že karty zdarma na podpisy mají lepší design než hokejové kartičky. Myslím, že je to celkem k zamyšlení, jak to s OFS kartama vypadá. Bohužel, byl jsem nucen přestat je sbírat, i když některé ročníky jako 08-09 , 09-10 mám skoro kompletní.

No a jelikož nechci za všechno jen kritizovat, tak bych rád pochválil dvě věci. Jednak ty podpisové karty na autogramiády, ty se klubu opravdu vydařily a zadruhé pak cenu těchto nových karet, ta je podle mého názoru velmi sympatická, když uvážíme, že jde o hraný dres Tomáše Mertla.

Gameworn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Gameworn »

No vidíš... a zrovna podpisové karty klubu a tyhle kartičky dělal stejný grafik.

Ale troufám si říct - jestli se přijdeš podívat na stánek s kartama v pátek na Slavii - že změníš názor. Ono to v tom scanu možná vypadá prapodivně, ale v reálu jsou ty karty opravdu celkem povedený. A do homemade to má fakt daleko. Jo, pár věcí by se dalo vylepšit, ale to člověk vidí teď, když ty karty jsou na světě.

Sečteno a podtrženo: je to první pokus a jestli to takhle s tím vaším přístupem půjde dál, tak to bude taky pokus poslední :-) A radši na klubu prodáme ten dres Mertla v aukci, finanční přínos bude zhruba stejnej, jen to bude stát tisícinu práce a dvě tisíciny nervů :-)

No uvidíme, no... dokonalé to není, ale až budeme dělat tyhle karty popadesátý, tak to třeba bude lepší.

A k ceně - v pátek budou game used jersey karty v prodeji v zaváděcí ceně od 60,- do 100,- Kč (podle toho, jestli je tam třeba jen černá nebo kus loga, nápisu atd.), a to myslím není špatná cena ani na homemade karty :-) Nebo vám to příště napálíme za 250,- za kartu a pozveme grafika z New Yorku :-)

Hele, sorry, no. Snaha byla, teď uvidíme, co s tím bude dál :-)

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

karty se mi nelíbí ani trochu...a jen dotaz, proč nejsou u 1/xxx karet v aukci nějaké hezké kousky dresu, hokejky a puku? vypadá to, jak když se udělaly karty a pak se prostě vzaly ty, co byly po ruce a na ty se vyrazil limit 1/xxx ... to je dost velká škoda si myslim...tak snad příště bude vše lepší !
Obrázek

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Gameworn píše: Sečteno a podtrženo: je to první pokus a jestli to takhle s tím vaším přístupem půjde dál, tak to bude taky pokus poslední :-) A radši na klubu prodáme ten dres Mertla v aukci, finanční přínos bude zhruba stejnej, jen to bude stát tisícinu práce a dvě tisíciny nervů :-)
No já osobně si myslím, že by to byla velká škoda ... pánbůh zaplať za každou takovou iniciativu jakéhokoli klubu, že do něčeho takového jde. A to, že se jeden nezavděčí lidem všem, je holt normální. Za mě určitě :clap:

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Gameworn píše:Sečteno a podtrženo: je to první pokus a jestli to takhle s tím vaším přístupem půjde dál, tak to bude taky pokus poslední :-) A radši na klubu prodáme ten dres Mertla v aukci, finanční přínos bude zhruba stejnej, jen to bude stát tisícinu práce a dvě tisíciny nervů :-)
Tohle ,,vydírání" nemám rád. Tak buď to chcete dělat nebo ne. Kritika bude vždy a chytrý člověk se z objektivní kritiky poučí. Já se třeba řídím tím, že: kdo tě chválí, je nepřítel, kdo tě kritizuje, je učitel.
Chápu, že kritika je nepříjemná, ale třeba uživatel pochi děla kupu návrhů, které mu všichni zkritizují, a nakonec je upraví tak, že karty jsou z toho opravdu moc pěkné, navíc on to dělá pro radost a zadarmo, vy na tom ještě vyděláváte. Tak proč třeba nuděláte nějakou ankteru o nejhezčí design nebo už KONEČNĚ není zaplacený člověk, co má papír na to, že je grafik, a zná pravidla, která běžnému uživateli programu unikají, ví, co, kde, jak a proč. Prostě udělat karty pořádně od A po Z, a nemít vždy jen polotovary, kde je třeba super kus memorabilie, ale kupa gramatických chyb v textu, nebo super kvalitní papír, ale zase design na zeblití.
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Michal píše:
Gameworn píše:Sečteno a podtrženo: je to první pokus a jestli to takhle s tím vaším přístupem půjde dál, tak to bude taky pokus poslední :-) A radši na klubu prodáme ten dres Mertla v aukci, finanční přínos bude zhruba stejnej, jen to bude stát tisícinu práce a dvě tisíciny nervů :-)
Tohle ,,vydírání" nemám rád. Tak buď to chcete dělat nebo ne. Kritika bude vždy a chytrý člověk se z objektivní kritiky poučí. Já se třeba řídím tím, že: kdo tě chválí, je nepřítel, kdo tě kritizuje, je učitel.
Chápu, že kritika je nepříjemná, ale třeba uživatel pochi děla kupu návrhů, které mu všichni zkritizují, a nakonec je upraví tak, že karty jsou z toho opravdu moc pěkné, navíc on to dělá pro radost a zadarmo, vy na tom ještě vyděláváte. Tak proč třeba nuděláte nějakou ankteru o nejhezčí design nebo už KONEČNĚ není zaplacený člověk, co má papír na to, že je grafik, a zná pravidla, která běžnému uživateli programu unikají, ví, co, kde, jak a proč. Prostě udělat karty pořádně od A po Z, a nemít vždy jen polotovary, kde je třeba super kus memorabilie, ale kupa gramatických chyb v textu, nebo super kvalitní papír, ale zase design na zeblití.
nedá mi to a musím odpovědět, grafici vymřeli s odchodem ma-meho a když se někdo šikovný objeví (pochi, uphon)
tak i když se domluvíme na nějaké spolupráci, tak většinou nestíhají z pracovních, nebo studijních důvodů.
proto Vás všechny, kdo máte zájem o spolupráci při navrhování hokejových karet, prosím jestli chcete pro české h.karty něco udělat, máte možnost(a rozhodně to nebude zadarmo!!)
musí to být někdo, kdo pro to bude mít cit, znovu musím jmenovat Ma-meho. člověk který má papír na to že je grafik, nemusí tak specifickou věc jako je h. karta, vůbec zvládnout a špičkoví grafici se takovou prací ani nebudou zabývat.
díky Hrbek

elko
Nováček
Nováček

Příspěvek od elko »

já bych se chtěl na hokejových kartách podílet jakkoli co pro to musim udělat?

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

elko píše:já bych se chtěl na hokejových kartách podílet jakkoli co pro to musim udělat?
už letí SZ

Staal
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Staal »

Muzu se zeptat, proč skončil ma-me?

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Staal píše:Muzu se zeptat, proč skončil ma-me?
mám pocit že ze dvou důvodů, první je propojení Legend CS s OFS a následný způsob spolupráce, navrhování ho už přestalo bavit,
ma- me navrhoval hlavně pro radost, jako odměnu si vždycky bral jen karty , nikdy peníze.
a druhý důvod, byl podle mě čas který navrhováním strávil a o který musel zákonitě okrást svoji
rodinu, která ho potřebuje (nebudu více informací dávat bez jeho souhlasu).

Odpovědět

Zpět na „2013 / 2014“