3x Pacific (Crown, Prism a Calder)
3x Pacific (Crown, Prism a Calder)
Pro potěšení jsem po dlouhé době rozbalil 2 boxy, třetí (Crown) byl víceméně z nutnosti, protože jsme potřebovali karty z této série. Některé karty jsou již dopněny v nabídce, takže je zde neuvidíte.
Začneme tedy 2003-04 Crownem - ikdyž jsem říkal z nutnosti, tento box bych mohl rozbalovat od rána do včera...máme jej z PAcificů asi nejdradši.
Tento produkt snad nemůže zklamat, což myslím, že pacific umí málokdy celkově...
JSY: Modano, Vermette a Hemský!
A pak krásný patch Saku Koviu, ale opravdu povedená záležitost.
Inserty - Lemieux (Lords of the Rink - na nich dále Spezza, Tkachuk, Roenick). Dále Gauntlet of Glory (Hašek, Aebischer, Turco, Denis), potom MA Fleury...nováčci - povedly se celkem, ale už nevím, kdo tam byl a paralelky Blue /850 (Super - Hašek...).
Celkově spokojenost, jako vždy s tímto boxem.
2002-03 Calder Hockey - Jason Spezza Box.
Box zaměřený hodně na nováčky, taháte je snad z každého balíčku. Nováčci jsou zde ve 2 úrovní:
- standard (vypadají jako Gold, ale v BV není nic - s limitací 825 ks. A pak silver s limitací 299 ks. Malá perla, SPezza /825 má 15USD, silver /299 má 8USD což jsem si všiml často, že paralelní karty RC karet nemají takovou hodnotu. Spezza byl v boxu 3x - ještě na RC insertu...
Box super, krásné řadovky, hodně povedené Pacific Complete (1 v každém balíčku), na nich bylo 80% Cz a Sk hráčů!!!
JSY - Murray a Naslund, nic moc...inserty HW Heroes - Yzerman, Lemieux...no comment.
Nakonec 1999-00 Prism - Patrcik Roy box. Na ten jsem se těšil nejvíce a udělal mi asi největší radost. Mně se ty karty strašně líbí (ikdyž já jsem pacificovej, to je těžký...).
Hrozně "jiný" karty, mají svou originalitu. Hodně se povedly RC karty, co jméno, to známý hráč. Potěšil nejvíce Jirka Fischer, nebo Kaberle F. Potom byli tito hráči_ Štefan, S. Kariya, Biron, Antropov, Bouliion,B. Staurt, Saprykin, Conolly, Legwand, Aubin, Michaud, Afinogenov, Hecht, Gagne!
Ice Advantage - Patrick Roy!
Paralelní karty Holographic Gold /480 - Patrcik Roy!!, Buzek RC, Iginla, Stuart B.
Holographic Mirror - Steve Shields /160
Začneme tedy 2003-04 Crownem - ikdyž jsem říkal z nutnosti, tento box bych mohl rozbalovat od rána do včera...máme jej z PAcificů asi nejdradši.
Tento produkt snad nemůže zklamat, což myslím, že pacific umí málokdy celkově...
JSY: Modano, Vermette a Hemský!
A pak krásný patch Saku Koviu, ale opravdu povedená záležitost.
Inserty - Lemieux (Lords of the Rink - na nich dále Spezza, Tkachuk, Roenick). Dále Gauntlet of Glory (Hašek, Aebischer, Turco, Denis), potom MA Fleury...nováčci - povedly se celkem, ale už nevím, kdo tam byl a paralelky Blue /850 (Super - Hašek...).
Celkově spokojenost, jako vždy s tímto boxem.
2002-03 Calder Hockey - Jason Spezza Box.
Box zaměřený hodně na nováčky, taháte je snad z každého balíčku. Nováčci jsou zde ve 2 úrovní:
- standard (vypadají jako Gold, ale v BV není nic - s limitací 825 ks. A pak silver s limitací 299 ks. Malá perla, SPezza /825 má 15USD, silver /299 má 8USD což jsem si všiml často, že paralelní karty RC karet nemají takovou hodnotu. Spezza byl v boxu 3x - ještě na RC insertu...
Box super, krásné řadovky, hodně povedené Pacific Complete (1 v každém balíčku), na nich bylo 80% Cz a Sk hráčů!!!
JSY - Murray a Naslund, nic moc...inserty HW Heroes - Yzerman, Lemieux...no comment.
Nakonec 1999-00 Prism - Patrcik Roy box. Na ten jsem se těšil nejvíce a udělal mi asi největší radost. Mně se ty karty strašně líbí (ikdyž já jsem pacificovej, to je těžký...).
Hrozně "jiný" karty, mají svou originalitu. Hodně se povedly RC karty, co jméno, to známý hráč. Potěšil nejvíce Jirka Fischer, nebo Kaberle F. Potom byli tito hráči_ Štefan, S. Kariya, Biron, Antropov, Bouliion,B. Staurt, Saprykin, Conolly, Legwand, Aubin, Michaud, Afinogenov, Hecht, Gagne!
Ice Advantage - Patrick Roy!
Paralelní karty Holographic Gold /480 - Patrcik Roy!!, Buzek RC, Iginla, Stuart B.
Holographic Mirror - Steve Shields /160
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 3x Pacific (Crown, Prism a Calder)
Nádherné karty! Pacific věděl, jak na to ...
Já myslím, že po Pacifiku budeme slzet pořád a skoro všichni , "nejlepší" na tom je, že já je objevil až v momentě, kdy už nefungovali ... moc se mi líbí ty RC z Prism - hlavně Kaberle a Fischer
- GoFlyersGo
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
jj Pacific bola firma s veľkým F, vedeli, ako to urobiť, aby boli zberatelia spokojný, je ich nesmierna škoda a breaky sú samozrejme skvelé
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Toho Hemskýho jsem už taky dvakrát vytáhnul. A na patche máš kliku, já tam měl pouze jednobarevýho Džej-ára (ne Jardu, ale Roenicka ).
Forever Pacific...po nedávném návratu ke kartám (cca 2-3roky) jsem otvíral jedině boxy od pacificu a nikdy nezklamaly (snad jen Exhibit, když jsem měl Time Warp redemption )
Za ty Prismy jsem rád,doufám,že všechny řadovky pujdou do shopu,už mi jich moc do kompl.setu nechybí .Ten Roy neni Ice Adventage ale Clear Adventage,insert Ice Prospects bohužel na fotce není...
J.T.Miller - jakékoliv karty
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Mike Richter
NYR memorabilia
Wantlisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =45&t=6183
Tradelisthttp://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =43&t=8130
Má pravdu ten chlapec - Clear Idvantage, já jsem se na to nekoukal, vím jen, že ty karty jsou nějaký advantage - na shop půjdou všechny.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- Joffrey_15
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Pacific prism jsou hodně povedený !!! Moc se mi ty karty líbí ...
Ty Pac. Prism jsou klasika, mohl bych se na ně dívat celé hodiny,
je to parada,mohl bych na to koukat porad,ty karty roenick lemieux se mi zda jako by to bylo pismo ze staricke hry diablo...
- svatos40
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Pavliku skvele boxiky.. Mozeme obaja povedat ze sme mali KOIVU-ovsky tyzden.. Ja hard signature a ty prekrasny patch..
Mna osobne omnoho viac zaujali prave ti dvaja royovia
Mna osobne omnoho viac zaujali prave ti dvaja royovia