Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Vše ostatní (aukro, ebay ... )
Odpovědět
boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto

Příspěvek od boliholi »

icespoon12 píše:
Lukyn55 píše:tak já myslím že podepsaná karta s limitem /9, která už se tEď nedá skoro nikdo sehnat může mít cenu kolem 500,- ..
Stejnou kartu akorát bez podpisu a s limitem /25 jsem před týdnem koupil za 75 korun. Neřekl bych, že s podpisem je to úměrný vzrůst ceny.
No je to jak limitem x/9 tak tím podpisem a když si vezmu že ta karta s limitem /25 Sparty se vydražila každá za cca 200 Kč tak je to u té sparty asi určitě odpovídající..
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

superman66 píše:
Naprostý souhlas *gp* Je to jen o našich prioritách, co chceme mít. Člověk si musí uvědomit, že v životě nemůže mít všechno. A jsme sběratelé ne? Musíme mít všechno hned? Nemyslím si. Třeba ji za 10-15 let někdo bude prodávat, protože se toho bude chtít zbavit. Hlavně z toho mít pořád tu radost a karty jenom neshromažďovat :)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

icespoon12
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od icespoon12 »

Nevím, mě se to zdá předražené. Ještě když vezmu v úvahu, že onen prodejce prodává slavnější jména na stejné kartě (x/9 + podpis) za stejnou cenu. Ani jako Suchánkův fanoušek si nemyslím, že by byl stejně slavný jako například bratři Holíkové.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

icespoon12 píše:Nevím, mě se to zdá předražené. Ještě když vezmu v úvahu, že onen prodejce prodává slavnější jména na stejné kartě (x/9 + podpis) za stejnou cenu. Ani jako Suchánkův fanoušek si nemyslím, že by byl stejně slavný jako například bratři Holíkové.
Pleteš si dojmy s pojmy - neprodáváme je za stejnou cenu - jen je stejná vyvolávací cena. A mimochodem - nezkoušel ses nad tím zamyslet i opačně ? Nezdá se Ti naopak cena 75,- Kč za kartu s limitem xx/25 příliš nízká ? Třeba Dzurilla se na stejné kartě s limitem xx/25 prodal za 510,- Kč !!! Už to tady jednou s velikým humbukem bylo, takže znova: nechceš - nekupuj, je to tak prosté...

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

Mimochodem minulý týden jsem vydražil Petra Břízu s limitem /13
a to za 374kč
takže vyvolávací cena u limitu /9 je celkem odpovídající...
Jak jsem si všiml na aukru chtějí všichni vše zadarmo... nakoupím kartu na ebayi např. za 20USD + 8USD poštové a mám kartu za 550kč, pak se rozhodnu se jí zbavit jelikož se mi třeba nelíbí a na aukru ji vydražím za pouhých 50kč... takže asi tak :?
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

Tukans
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tukans »

Ceny myslím,že jsou v pořádku, akorát mě zaráží, že všechny karty mají limit 5/9 to by nenasbíral ani sebelepší sběratel!!!! Tady nevím možná asi nějaká záložní řada co zbyla na stole výrobce, nebo se mýlím?

Luky
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky »

Tak to jsem potom zvědavý kde zbyde záložní řada k 1/1 Buybackům. Jinak co se týče ceny, přijde mi celkem v pořádku.
Nicklas Lidström - 1255

TRADELIST
WANTLIST

Stefi
Legenda
Legenda

Příspěvek od Stefi »

http://aukro.cz/d-koci-exlusivni-kolekc ... 68899.html

to vypadá velmi hezky takhle pohromadě *cl*
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

To jistě ano, ale pořád za to chce nesmyslně moc. I když progres od původních 20.000 tu je značnej
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

Neřekl bych nesmyslně moc. Ano, cena těchto PP klesá čím dál více, ale pořád nějakou cenu mají. Jsou to pořád 1/1... Navíc za to určitě utratil více + snaha je sehnat. Na jeho místě bych chtěl taky tolik a než je prodat "za nic", tak si je raději nechat.
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

Ty bys neřekl, ale já jo ;) *cl*
Bohužel s tím člověkem není moc domluva, tak budu muset počkat, až spadne ještě níž...

PS: to, jakou s tím měl práci při shánění potenciální zájemce nemusí moc zajímat...nebo vlastně vůbec. A v propočtu 800 za kus je dost, to mi nevymluvíš
Naposledy upravil(a) worlikk dne pát 22. lis 2013 21:27:13, celkem upraveno 1 x.
NABÍDKA POPTÁVKA

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

worlikk píše:Ty bys neřekl, ale já jo ;) *cl*
Bohužel s tím člověkem není moc domluva, tak budu muset počkat, až spadne ještě níž...
Jde o to kolik si představuješ. Nevím, za kolik je kupoval. Ale když to budu brát podle těch, které jsem kupoval já a byl bych na jeho místě. Tak bych pod 4.000 - 5.000,- Kč nešel. Vše záleží na tom v jaké je situaci. Pokud např. potřebuje nutně peníze, atp.
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

worlikk píše:To jistě ano, ale pořád za to chce nesmyslně moc. I když progres od původních 20.000 tu je značnej
No, podle me 8000 uz neni uplne tolik, mas to 10 karet, bez shaneni, bez posty z USA...
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Přesně tak, 8000Kč, to je nějakých $400, deset karet, $40 za jednu, odečti náklady na poštu (cca $5-7/ks), riziko dph, ztráta zásilky,... hodně důležitý fakt, že deset karet najednou už teď asi neseženeš/ budeš shánět hodně dlouho... Takže cca $35 za 1/1 pressplate z The Cup... Samozřejmě je to hodně (jako celek, obnos najednou), ale taky bych neřekl že je to nějaká přehnaná cena.
Obrázek

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

OK, asi jsem z jiný galaxie...navíc prostě vysypat osmičku jen tak z fleku nedám, ani kdybych se rozkrájel na milion kousků. :wave:
Navíc jak jsem už psal...je prakticky nepřístupnej diskuzi, možný domluvě na platbě po částech atd atd. Vyměnili jsme si dost mailů
NABÍDKA POPTÁVKA

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

worlikk píše:OK, asi jsem z jiný galaxie...navíc prostě vysypat osmičku jen tak z fleku nedám, ani kdybych se rozkrájel na milion kousků. :wave:
Navíc jak jsem už psal...je prakticky nepřístupnej diskuzi, možný domluvě na platbě po částech atd atd. Vyměnili jsme si dost mailů
To neni taky o tom, jestli cena je hodne nebo malo. Jen proste to je tak, ze ten, kdo vydelava nejakou korunu a ma neco bokem, tak 8 tic. muze dat. Chapu, ze napr. student to ma rozpocet na 2-3 mesice. Proste kazdy to ma nastavene jinak. Tim nechci nikoho odsuzovat, jen konstatuju. Presne to rozpocital Dzejdy. Kupovat po jednom, tak to vyjde i o tretinu vic, pokud se to ovsem sezene.
Obrázek

dj4u
Veterán
Veterán

Příspěvek od dj4u »

taky myslíš že cena těch 1/1 je průměrná.... vídám prodávat tyto karty i za 200USD za kus...
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Jen tak mimochodem - byla chyba v přihazování na aukru na ty RTE patche jenom u mě nebo šlo o globální záležitost? Podle příhozů bych možná tipoval i tu druhou možnost. Vůbec mi nešly rozkliknout jednotlivý aukce, házelo to nějaký errory a odkazy do archivu a když se mně to na x-tý pokus přeci povedlo, tak opět to samé při pokusu o příhoz. Škoda no... :roll:
Obrázek

Maurice Richard
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maurice Richard »

nebo přes hubičku *pnch* *pnch* *pnch* ????? Za tu cenu??
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“