No je to jak limitem x/9 tak tím podpisem a když si vezmu že ta karta s limitem /25 Sparty se vydražila každá za cca 200 Kč tak je to u té sparty asi určitě odpovídající..icespoon12 píše:Stejnou kartu akorát bez podpisu a s limitem /25 jsem před týdnem koupil za 75 korun. Neřekl bych, že s podpisem je to úměrný vzrůst ceny.Lukyn55 píše:tak já myslím že podepsaná karta s limitem /9, která už se tEď nedá skoro nikdo sehnat může mít cenu kolem 500,- ..
Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto
- boliholi
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zajímavosti na Aukro a Odklepnuto
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!
HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz
- Bianconero
- Legenda
Naprostý souhlas Je to jen o našich prioritách, co chceme mít. Člověk si musí uvědomit, že v životě nemůže mít všechno. A jsme sběratelé ne? Musíme mít všechno hned? Nemyslím si. Třeba ji za 10-15 let někdo bude prodávat, protože se toho bude chtít zbavit. Hlavně z toho mít pořád tu radost a karty jenom neshromažďovatsuperman66 píše:
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
- icespoon12
- Zkušený
Nevím, mě se to zdá předražené. Ještě když vezmu v úvahu, že onen prodejce prodává slavnější jména na stejné kartě (x/9 + podpis) za stejnou cenu. Ani jako Suchánkův fanoušek si nemyslím, že by byl stejně slavný jako například bratři Holíkové.
Pleteš si dojmy s pojmy - neprodáváme je za stejnou cenu - jen je stejná vyvolávací cena. A mimochodem - nezkoušel ses nad tím zamyslet i opačně ? Nezdá se Ti naopak cena 75,- Kč za kartu s limitem xx/25 příliš nízká ? Třeba Dzurilla se na stejné kartě s limitem xx/25 prodal za 510,- Kč !!! Už to tady jednou s velikým humbukem bylo, takže znova: nechceš - nekupuj, je to tak prosté...icespoon12 píše:Nevím, mě se to zdá předražené. Ještě když vezmu v úvahu, že onen prodejce prodává slavnější jména na stejné kartě (x/9 + podpis) za stejnou cenu. Ani jako Suchánkův fanoušek si nemyslím, že by byl stejně slavný jako například bratři Holíkové.
Mimochodem minulý týden jsem vydražil Petra Břízu s limitem /13
a to za 374kč
takže vyvolávací cena u limitu /9 je celkem odpovídající...
Jak jsem si všiml na aukru chtějí všichni vše zadarmo... nakoupím kartu na ebayi např. za 20USD + 8USD poštové a mám kartu za 550kč, pak se rozhodnu se jí zbavit jelikož se mi třeba nelíbí a na aukru ji vydražím za pouhých 50kč... takže asi tak
a to za 374kč
takže vyvolávací cena u limitu /9 je celkem odpovídající...
Jak jsem si všiml na aukru chtějí všichni vše zadarmo... nakoupím kartu na ebayi např. za 20USD + 8USD poštové a mám kartu za 550kč, pak se rozhodnu se jí zbavit jelikož se mi třeba nelíbí a na aukru ji vydražím za pouhých 50kč... takže asi tak
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Ceny myslím,že jsou v pořádku, akorát mě zaráží, že všechny karty mají limit 5/9 to by nenasbíral ani sebelepší sběratel!!!! Tady nevím možná asi nějaká záložní řada co zbyla na stole výrobce, nebo se mýlím?
- Luky
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem potom zvědavý kde zbyde záložní řada k 1/1 Buybackům. Jinak co se týče ceny, přijde mi celkem v pořádku.
Sbírám New York Rangers: 5158 ks k 9. 4. 2023
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
Most wanted: Nakládal na Fleer Showcase 2016-17
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To jistě ano, ale pořád za to chce nesmyslně moc. I když progres od původních 20.000 tu je značnej
Neřekl bych nesmyslně moc. Ano, cena těchto PP klesá čím dál více, ale pořád nějakou cenu mají. Jsou to pořád 1/1... Navíc za to určitě utratil více + snaha je sehnat. Na jeho místě bych chtěl taky tolik a než je prodat "za nic", tak si je raději nechat.
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1
2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1
2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ty bys neřekl, ale já jo
Bohužel s tím člověkem není moc domluva, tak budu muset počkat, až spadne ještě níž...
PS: to, jakou s tím měl práci při shánění potenciální zájemce nemusí moc zajímat...nebo vlastně vůbec. A v propočtu 800 za kus je dost, to mi nevymluvíš
Bohužel s tím člověkem není moc domluva, tak budu muset počkat, až spadne ještě níž...
PS: to, jakou s tím měl práci při shánění potenciální zájemce nemusí moc zajímat...nebo vlastně vůbec. A v propočtu 800 za kus je dost, to mi nevymluvíš
Naposledy upravil(a) worlikk dne pát 22. lis 2013 21:27:13, celkem upraveno 1 x.
Jde o to kolik si představuješ. Nevím, za kolik je kupoval. Ale když to budu brát podle těch, které jsem kupoval já a byl bych na jeho místě. Tak bych pod 4.000 - 5.000,- Kč nešel. Vše záleží na tom v jaké je situaci. Pokud např. potřebuje nutně peníze, atp.worlikk píše:Ty bys neřekl, ale já jo
Most Wanted:
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
PETR VRÁNA
2016-17 OFS Classic:
2017-18 OFS Classic:
vše
No, podle me 8000 uz neni uplne tolik, mas to 10 karet, bez shaneni, bez posty z USA...worlikk píše:To jistě ano, ale pořád za to chce nesmyslně moc. I když progres od původních 20.000 tu je značnej
Přesně tak, 8000Kč, to je nějakých $400, deset karet, $40 za jednu, odečti náklady na poštu (cca $5-7/ks), riziko dph, ztráta zásilky,... hodně důležitý fakt, že deset karet najednou už teď asi neseženeš/ budeš shánět hodně dlouho... Takže cca $35 za 1/1 pressplate z The Cup... Samozřejmě je to hodně (jako celek, obnos najednou), ale taky bych neřekl že je to nějaká přehnaná cena.
- worlikk
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
OK, asi jsem z jiný galaxie...navíc prostě vysypat osmičku jen tak z fleku nedám, ani kdybych se rozkrájel na milion kousků.
Navíc jak jsem už psal...je prakticky nepřístupnej diskuzi, možný domluvě na platbě po částech atd atd. Vyměnili jsme si dost mailů
Navíc jak jsem už psal...je prakticky nepřístupnej diskuzi, možný domluvě na platbě po částech atd atd. Vyměnili jsme si dost mailů
To neni taky o tom, jestli cena je hodne nebo malo. Jen proste to je tak, ze ten, kdo vydelava nejakou korunu a ma neco bokem, tak 8 tic. muze dat. Chapu, ze napr. student to ma rozpocet na 2-3 mesice. Proste kazdy to ma nastavene jinak. Tim nechci nikoho odsuzovat, jen konstatuju. Presne to rozpocital Dzejdy. Kupovat po jednom, tak to vyjde i o tretinu vic, pokud se to ovsem sezene.worlikk píše:OK, asi jsem z jiný galaxie...navíc prostě vysypat osmičku jen tak z fleku nedám, ani kdybych se rozkrájel na milion kousků.
taky myslíš že cena těch 1/1 je průměrná.... vídám prodávat tyto karty i za 200USD za kus...
GOALIES COLLECTOR: Byron Dafoe, Pelle Lindbergh and CZECH goalies in NHL !
Jen tak mimochodem - byla chyba v přihazování na aukru na ty RTE patche jenom u mě nebo šlo o globální záležitost? Podle příhozů bych možná tipoval i tu druhou možnost. Vůbec mi nešly rozkliknout jednotlivý aukce, házelo to nějaký errory a odkazy do archivu a když se mně to na x-tý pokus přeci povedlo, tak opět to samé při pokusu o příhoz. Škoda no...
- Maurice Richard
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
nebo přes hubičku ????? Za tu cenu??
Sbírám auto a memo karty Legend Montrealu Canadiens. Dále pak materiály týkající se LTC Praha a historie hokeje u nás do roku 1950.