The BART KO-LLECTION made by Hrbek
Re: The BART KO-LLECTION made by Hrbek
Jestli si to myslel tak, pak přijmi mou omluvu. Pochopil jsem to špatně.
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- hokejcards
- Hvězda
Jistě že myslel, v pohodě. Je to fakt pěkný a hodně osobní, ani bych nevěděl jak bych na to reagoval jápavelbart píše:Jestli si to myslel tak, pak přijmi mou omluvu. Pochopil jsem to špatně.
A jinak ještě...to co tu bylo dřív s panem Hrbkem vůbec nebylo o jeho práci a vynikající kvalitě karet - to je u nás nepolapitelný mistr ve výrobě takových produktů. Bylo to o jednání a chování, na to pozor. Jeho práci naopak smekám.
-
- Legenda
Jenom bych k tomuto tématu ještě rád podoktnul že práce na výrobě karet mě strašně baví a že jsem jí poslední dobou hodně propadnul a ať je zakázka pro kohokoliv vždy se snažím aby to bylo co nejvíc profesionální a chci si dokázat že i u nás v Čechách dokážeme dělat dobré karty
možná je to naivní ale jsem rád když z toho lidi maj radost a doufám že je to pro sběratelství u nás přínos
mějte se Hrbek
možná je to naivní ale jsem rád když z toho lidi maj radost a doufám že je to pro sběratelství u nás přínos
mějte se Hrbek
Můžu tě ubezpečit, že tyhle karty mi přijdou zase někde výše, kvalitou a zpracováním.
Myslím, že na těch kartách vyjít Vokoun, Turek, Čechmánek....budeme tady psát, jaká to je pecka. Mně se strašně líbila série HSHW, ale troufnu si tvrdit, že kdyby na tom byly profi fotky, bylo by to výše.
To hokejcards - do smrti dobrý
Myslím, že na těch kartách vyjít Vokoun, Turek, Čechmánek....budeme tady psát, jaká to je pecka. Mně se strašně líbila série HSHW, ale troufnu si tvrdit, že kdyby na tom byly profi fotky, bylo by to výše.
To hokejcards - do smrti dobrý
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
Abych se velmi lehce vyjádřil i já... ano Pavla jsem nazval kartičkářským tátou protože se semnou opravdu s prominutim sr** jak s malým klukem otevřel mi oči pomáhal s ebayem atd atd atd možná díky němu jsem s kartama nesekl a pokračoval až mě to nehorázně kouslo a snad už ani nepustí... díky pavlovi jsem potkal super lidi ke kterym zajdu třeba i na kafe (mapko) a Pavel hlavně zachráni bortící se pověst z SK fora které klesalo hodně rychle ke dnu... to je můj názor ohledně modleb na Pavla... Za mě musim říct, že Pavel si tento krásný dárek vysloužil tím jaký je, jakou pověst si vybudoval a jakou manželku si vzal (sry pavle joke )
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
- superman66
- Legenda
Přišlo mi že se tu rozvíjí docela zajímavá debata o sběratelství, která se ale moc nehodí to tohodle brejku. Založil jsem proto téma: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... =32&t=1359 snad je to ok, mě osobně zajímá toto dost, ale přijde mi škoda diskutovat o tom zde.
Sbírám karty Maria Lemieuxe, Michala Neuvirtha a hrané hokejky českých hráčů z NHL (aktuálně asi 60 ks, most wanted Dominik Hašek a David Pastrňák).
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Nabídka: https://www.absolutecardcollector.cz/na ... 88bf49ad98
Díky supermane.
- hokejcards
- Hvězda
superpavelbart píše:To hokejcards - do smrti dobrý
...no jinak doufám, že kvůli Tvému boxu jsme nepřišli právě o karty Čemana to bys mě hodně naštval! (vtip)
mě osobně se líbí HSHW i s těmito fotkami, já mám rád když jsou karty decentní...i když byly karty Legendy CS v podstatě na "obyčejném dřevěném podkladu", mělo to pro mě to největší kouzlo
ja len malu reakciu -
Pavla pozna vela ludi a vela ludi mu fandi prave preto, ze pre zberatelov robi vela veci, ktore nemusi a casto krat na svoj ucet.
Ti pani co sa tu proti nemu ozyvaju - pozna vas niekto? Ja nie! A preco? Pretoze neviem o nicom co ste pre zberatelov urobili, ja som z toho nemal ziadny osoh a tak tazko vas budem chvalit ked ani neviem, ze existujete.
A pred Pavlovym shopom som v CZ a na SK nekupoval takmer nic, lebo kazdy chcel len zbohatnut. Takze asi tak. Ak niekto urobi nieco podobne ako Pavel, cize to bude mat pre mna a pre siroku zberatelsku obec pozitivny prinos, rad na neho napisem odu. Tazke do toho, ukazte sa!
Pavla pozna vela ludi a vela ludi mu fandi prave preto, ze pre zberatelov robi vela veci, ktore nemusi a casto krat na svoj ucet.
Ti pani co sa tu proti nemu ozyvaju - pozna vas niekto? Ja nie! A preco? Pretoze neviem o nicom co ste pre zberatelov urobili, ja som z toho nemal ziadny osoh a tak tazko vas budem chvalit ked ani neviem, ze existujete.
A pred Pavlovym shopom som v CZ a na SK nekupoval takmer nic, lebo kazdy chcel len zbohatnut. Takze asi tak. Ak niekto urobi nieco podobne ako Pavel, cize to bude mat pre mna a pre siroku zberatelsku obec pozitivny prinos, rad na neho napisem odu. Tazke do toho, ukazte sa!
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Jagr 2.394 ks; Lemieux 969 ks
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
Zbierka Jagra - zatial len cast https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 618a398325
- MuadDib1982
- Zkušený
Moc pěkné karty. Blahopřeji Tobě i výrobcům!!
Detroit Red Wings přes 4.200
Mise 5.000 ks (stav za duben 372/400)
Mise 5.000 ks (stav za duben 372/400)
Preptej se na me Pavla ( nejlepe pres SZ ), nestojim o slova chvaly...mapko píše:ja len malu reakciu -
tak ale asi stojite o chvalu ked ju zavidite chvalu Pavlovi, ja sa za to nehanbim
ja myslim, ze vsetci budu radi ked napisete do novej temy o zaciatkoch zberatelstva co ste urobili, ako to ovplyvnilo ostatnych, ako im to pomohlo a co robite dnes, ja som zvedavy ako ostatni
ja myslim, ze vsetci budu radi ked napisete do novej temy o zaciatkoch zberatelstva co ste urobili, ako to ovplyvnilo ostatnych, ako im to pomohlo a co robite dnes, ja som zvedavy ako ostatni
https://www.facebook.com/groups/958587620819907/
Kluci, už bysme mohli pokračovat jinde:-)
- Omerta
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
WOOOW....nic jiného se na toto nedá napsat.
A Respect pro všechny kteří se na tom podíleli, protože to muselo být časově dost náročné. A čas, to je to čeho máme čím dál tím míň. A o to víc jsou takový dárky cenější....
A Respect pro všechny kteří se na tom podíleli, protože to muselo být časově dost náročné. A čas, to je to čeho máme čím dál tím míň. A o to víc jsou takový dárky cenější....
Ray Bourque - 1046
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
Bobby Orr - 167
02-03 SPx Winning Materials Silver - 30/35
OFS - Immortals - 49/75
Boston Hard Signatures - 157
Tomáš Rolinek (PCE) - 15
Kompletní Wantlist
Tipuj s námi na NHL, MLB, NFL, UCL a NBA --> Stanley Cup tip
tak k těmhle kartám nemám vůbec slov, palec nahoru pro každého kdo se tohohle projektu zůčastnil
Tak to je nářez Nádhera a hlavně hrozně moc milý.
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Hello,
Those are some absolutely amazing cards! Fantastic design. As a Mask card collector I must say that the "The Mask Colors" card looks great. Did you get Dominik Hasek to sign for you? That would make the cards even cooler. I enjoy the "Hometown Heroes" insert as well.
Which program is used to create such cards?
Keep making those cards and thanks for posting,
-Ethan
Those are some absolutely amazing cards! Fantastic design. As a Mask card collector I must say that the "The Mask Colors" card looks great. Did you get Dominik Hasek to sign for you? That would make the cards even cooler. I enjoy the "Hometown Heroes" insert as well.
Which program is used to create such cards?
Keep making those cards and thanks for posting,
-Ethan
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
tak to koukam,opravdu krasny darek,krasna prace,radost pohledet
Klobouček!! Nápad perfektní, ačkoliv největší práci musela dát realizace. Dotáhnout něco takového do konce musel být slušný zápřah..
Sháním tyto řadovky k dokončení setů:
2002-03 Upper Deck Foundations - 28, 40, 52, 64, 76, 88
2001-02 Upper Deck Legends
2001-02 Fleer Greats of the Game
2002-03 Upper Deck Foundations - 28, 40, 52, 64, 76, 88
2001-02 Upper Deck Legends
2001-02 Fleer Greats of the Game