Tak si člověk našetří na boxy, ale přijdou mu takové... No, jako první šel na řadu set Upper Deck Power Play Update 08/09. Ten asi netřeba vypisovat. Několik karet nepřežilo transport, takže poprvé vyhozené peníze. A to jsem si chtěl zkompletovat celou sérii.
A teď k Upper Deck Series 2. Hodně divný box. Jersey nebyla, zato hned 8 Young Guns, a 5 x řadovka Legaceho za Carolinu.
Young Guns: Olvecký (Nashville), Loktionov (L.A.), Gunnarsson (Toronto), Sanguinetti (Rangers), Wilson (Colorado), Zalewski (San Jose), Ennis (Buffallo), Dubnyk (Edmonton)
Rookie Debut: van Riemsdyk (Philadelphia)
Draft Day Gems: Vokoun (Florida), Ryder (Boston), Kurri (Edmonton)
Captain´s Calling: Luongo (Vancouver)
Playoff Performers: Hiller (Anaheim), Ward (Carolina), Zetterberg (Detroit)
Hockey Heroes: Messier (Edmonton)
The Champions: Jane Summersett (krasobruslení)
Victory Update Rookies: Gagnon (Dallas), Backlund (Philadelphia), Kindl (Detroit), van Riemsdyk (Philadelphia), Myers (Buffalo), Kane (Atlanta), Gustavsson (Toronto), Eller (St. Louis), Wilson (Nashville)
Victory Update: Nolan (Minnesota), Lupul (Anaheim), Afinogenov (Atlanta), Bifuglien (Chicago), Rinne (Nashville), Samuelsson (Vancouver), Pronger (Philadelphia), Mason (St. Louis), Koivu gold (Anaheim), Roloson (Islanders), Kovalev (Ottawa), Cleary (Detroit), Heatley (San Jose)
UD 2 09/10 - hodně divný box
UD 2 09/10 - hodně divný box
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones
Nově: Martin Jones
- Lembi
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: UD 2 09/10 - hodně divný box
podle me 8 YG take neni normalni...
Re: UD 2 09/10 - hodně divný box
tak 8 jsem ještě neviděl.pamatuju si že jsem často míval 7YG a 1 jersey