2x Exclusive He Saves, He Wins

Boxy otevřené sběrateli v měsíci září 2011.
Odpovědět
pavelbart
Administrátor
Administrátor

2x Exclusive He Saves, He Wins

Příspěvek od pavelbart »

Dnes jsem i tak trochu kvůli Ma-memu, který potřebuje stick auto jsy, rozbalil ještě 2 boxy Exclusive.
Sice byly 3 podpisovky, místo 4, ale zase - Team Letter s Jancekým :thumbup: a Team Pride patch pro změnu s Janeckým... :thumbup: se obě hodí! Třeti do party 3/3 paralel AUTO. Ostatní jsem nescanoval, znáte.
Tím je mise skoro splněna (Team Letter), už jdu hlavně po maskách a po AUTO master of Trophies. Ještě bych rád Team letter s Crhou..
Obrázek
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Johann66
Veterán
Veterán

Re: 2x Exclusive He Saves, He Wins

Příspěvek od Johann66 »

tyhle breaky už pomalu nemá smysl komentovat, paráda :clap: :clap:

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

pavelbart píše:Dnes jsem i tak trochu kvůli Ma-memu, který potřebuje stick auto jsy
Já bych taky tak trochu potřeboval nějaký Team Letter... *lgh*
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Neboj, ještě něco otevřu:-)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Tony Lapacka
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tony Lapacka »

Objednával jsem si taky nějaké boxy ... a bylo mi řečeno, že už nejsou ... a místo toho sleduju tady ty otvíračky... tomu říkám dobrá obchodní politika...:-))
Hobby od roku 1994.

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Tony Lapacka píše:Objednával jsem si taky nějaké boxy ... a bylo mi řečeno, že už nejsou ... a místo toho sleduju tady ty otvíračky... tomu říkám dobrá obchodní politika...:-))
Exclusive jsem si bral 12 ks, z toho pro sebe 7 ks - k narozeninám. Mám ještě 2 ks, uvidím co s nimi udělám. Na shoop je určitě nedám. Jinak my budeme mít něco v nabídce příští týden. Kolem 20. 9. budeme ještě poslední boxy (ale již nezískané od pana Hrbka) vystavovat.
Jinak já jsem tady upozorňoval, že si Exclusive nechávám pro sebe. Nikde jsem to netajil. Je to to samé, jako kdybyste si je u Zábranských koupil Vy a dnes je vytáhl. Tu možnost měl přeci každý.
Sbírám jenom Haška, nevidím na tom nic zlého. Sice jsem prodejce, ale pořád také sběratel.

hokej399
Legenda
Legenda

Příspěvek od hokej399 »

Ahoj dneska prisly 3 boxy Hasek HSHW.Dva sametove a jeden "plechac".Fotky jsem dal zatim na rajce a nazev alba je Hasek HWHS.Mam to pod jmenem hokej399.Mam tam dvakrat jersey&stick podepsanou 1/7 a 2/9,jersey podepsanou 2/9 apod.Mam tam i podepsanou Ice could 5/9.Radovky jsem nefotil,ale myslim ze jsem mel docela stesti,protoze jsem vytahl ze 3 boxu vsechny.

Odpovědět

Zpět na „Září/September 2011“