nejde.zkoušel jsem to hned.superman66 píše:No zkus jí fakt ještě zadat, nikdy nevíš... ale jinak za 20 táců fakt provar...
já už můžu vybalit jen prošlou auto stick zetterbergaVasil píše:Nevěřím, Žemli si dělá srandu, tu 1 of 1 kartu vybalí až zítra ne?
to snad radši ani nepočítej protože to je na mašli.pavelbart píše:Na mu obranu - já Žemliho asi v půlce jeho braků brzdil, ale nedal se...![]()
Hall super, koukal jsem, prodává se dobře. BAP silně nadprůměrný. UD Ser. 05-06 nebyly zas tak hrozný jako třeba Crowny nebo Zenith....ty zklamaly. Celkově bída. Ale ještě nevíš přce za kolik to bylo...teprve to počítám
No to jo, ale to byla evidentně nějaká podpultovka pro SupermanaZemli píše:to snad radši ani nepočítej protože to je na mašli.pavelbart píše:Na mu obranu - já Žemliho asi v půlce jeho braků brzdil, ale nedal se...![]()
Hall super, koukal jsem, prodává se dobře. BAP silně nadprůměrný. UD Ser. 05-06 nebyly zas tak hrozný jako třeba Crowny nebo Zenith....ty zklamaly. Celkově bída. Ale ještě nevíš přce za kolik to bylo...teprve to počítám
to sem si moh vzít od Tie ty marks of obsidian nebo jak se to jmenuje a moh jsem mít aspon hezký karty než ty tvoje ležáky s prošlejma kartama
Prachy budou, my nebudem! Ty pocity před a při rozbalování Ti nikdo nevezme a že bys těch 20k vyloženě zahodil, to se říct určitě nedá! Naopak, já jako sběratel si Tě za to velmi vážím,protože plno zajímavých karet jsi "urval" pro zdejší sběratele, mě konkrétně by třeba zajímalo, jestli ten Wayne na YOUNG GUNS byl jediný, nebo jestli jich na Tebe vykouklo vícero...Zemli píše:Nemam slov.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host