Tak jsem si říkal, že před burzou ještě prubnu jeden box, abych měl co nabízet a ejhle - Crown Royale mě poprvé zklamaly. Celkem 27 duplikátů (!) a k tomu ještě v podstatě duplikát na pozici jersey (stejné jméno jersey a patch). Tak jsem si poprvé užil opravdové zklamání z boxu. Aspoň že jména na jersey jsou docela slušné a přišla i jedna pěkná RC, no však uvidíte...
Nejdříve bonusy a tři balíčky. Olaf s párkem moc potěšil =D.
Pár Čechů...
Pár Slováků...
RC a Rink, moc pěkný Yzerman.
Další inserty, Fleury je potěšil.
No a konečně ony jersey. Jména dobré, ale Hemský nadvakrát, navíc jsem ho už tahal i z minulého boxu
Blue sem ani nedávám, až na Messiera, Turka a Lalime nic moc...
No a aspoň něco více potěšilo, vítěz boxu - RC Erica Staal (dle BV 15 USD)
Celkově docela špatný box, hlavně extrémní počet duplikátů. Je to poprvé, kdy mě Pacific zklamaly... ale snad se zadaří jindy. Jinak patch opět jednobarevný . Ale což, vždyť jsou to jenom karty. Tahle fotka z Pinnacle mě potěšila úplně jiným způsobem a to je hlavní =). Jinak Pinnacle celkově parádní fotky .
Korunky plné duplikátů...
- GoFlyersGo
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Korunky plné duplikátů...
tak patch a jersey Hemského by som až takým prevarom nenazval
Zbieram Philadelphia Flyers - 5373/???
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
Pavel Bure - 464/1897
R.I.P. Pavol #38
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ty hele nechci klafat, ale ten hemák není stejný. Ten jeden je Patch. I když prakticky jednobarevný. Jen na kraji je šev, ale i tak se to počítá. A další zpráva je ta, že já mám doma jen tu jersey
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Tak pro mě je tohle fakt standartní pacific box, u kterého se mi několikrát stalo, že těch duplikátních řadovek je fakt dost a tak s tím i počítám. Inserty fajnový a jména na nich více než v pohodě. Jedinou vadu bych viděl v tom, že ten patch Hemského nemá alespoň dvě barvy. Jinak bych raději vytáhl 2x jersey kartu Hemského než jména jako Barret Jackman nebo Antoine Vermette, se vší úctou k těm hráčům.
Já bych byl s boxem spokojen.
Já bych byl s boxem spokojen.
- Luksa9
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jarosenko píše:Ty hele nechci klafat, ale ten hemák není stejný. Ten jeden je Patch. I když prakticky jednobarevný. Jen na kraji je šev, ale i tak se to počítá. A další zpráva je ta, že já mám doma jen tu jerseyCelkem 27 duplikátů (!) a k tomu ještě v podstatě duplikát na pozici jersey (stejné jméno jersey a patch)
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jooo no neumim číst Ale s Jarinem už jsme to pořešili a Hemáček mi říká paneLuksa9 píše:jarosenko píše:Ty hele nechci klafat, ale ten hemák není stejný. Ten jeden je Patch. I když prakticky jednobarevný. Jen na kraji je šev, ale i tak se to počítá. A další zpráva je ta, že já mám doma jen tu jerseyCelkem 27 duplikátů (!) a k tomu ještě v podstatě duplikát na pozici jersey (stejné jméno jersey a patch)
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Díky kluci, asi jsem teď byl přemlsanej. Hlavně mě zklamaly ty duplikáty, to se mi ještě nikdy nestalo. Jinak jak říká jarosenko, Hemák už se těší za ním na burzu .