11-12 Upper Deck Series 2
11-12 Upper Deck Series 2
Narychlo jsem si pořídil box UD2, ale nic moc extra tam nebylo ... potěšil mě velký počet karet Čechů, ale to jsem měl spíše asi jen štěstí. Naopak ani jedna Exclusives nebo Spectrum. Asi nejlépe zpeněžitelnou kartou je Program of Excellence na Canvas. Dost povídání, tady jsou karty:
Začnu updatem VICTORY, kde jsem měl Pavelce ... na Smith-Pellyho mám docela štěstí
Mezi rookie na Victorkách prima Jemelin ... Vokoun na MVP i O-Pee-Chee ... Brett Connolly do sbírky ... a na MVP Rookies Sean Couturier, což je jedno z těch lepších jmen
Na Canvesech průměr, jak už jsem uvedl asi nejlépe zpeněžitelná karta je Louis Leblanc ... checklisty UD2 jsou taky povedené se trojičkami brankářů
Nevím jaká jména se vyskytují na Young Guns, ale zaujal mě jen Orlov a Nilsson (dále ještě Finley, Nyquist, De Haan a Marshall) ... jediné dvě memorabilia boxu - Greening na Rookie Materials a Zajac na Game Jersey
A tady už začíná velká várka Čechů ... checklist podle mých propočtů čítá 18 Čechů a 3 Slováky ... mě se "podařilo" nechytit jen Petera Budaje, jinak mám všechny ... nejpíše pěkná haluz
Tady dva Slováci, Gáborík v kulíšku ... a ještě jsem nascanoval všechny gólmiky, bylo jich požehnaně ... na konci se mi do scanu ještě vešel Vinny do sbírky ... a taky něco pro Máru alias wrc
Kromě TAMPY, PITTSBURGHU a Leblanca je zatím vše volné ...
Začnu updatem VICTORY, kde jsem měl Pavelce ... na Smith-Pellyho mám docela štěstí
Mezi rookie na Victorkách prima Jemelin ... Vokoun na MVP i O-Pee-Chee ... Brett Connolly do sbírky ... a na MVP Rookies Sean Couturier, což je jedno z těch lepších jmen
Na Canvesech průměr, jak už jsem uvedl asi nejlépe zpeněžitelná karta je Louis Leblanc ... checklisty UD2 jsou taky povedené se trojičkami brankářů
Nevím jaká jména se vyskytují na Young Guns, ale zaujal mě jen Orlov a Nilsson (dále ještě Finley, Nyquist, De Haan a Marshall) ... jediné dvě memorabilia boxu - Greening na Rookie Materials a Zajac na Game Jersey
A tady už začíná velká várka Čechů ... checklist podle mých propočtů čítá 18 Čechů a 3 Slováky ... mě se "podařilo" nechytit jen Petera Budaje, jinak mám všechny ... nejpíše pěkná haluz
Tady dva Slováci, Gáborík v kulíšku ... a ještě jsem nascanoval všechny gólmiky, bylo jich požehnaně ... na konci se mi do scanu ještě vešel Vinny do sbírky ... a taky něco pro Máru alias wrc
Kromě TAMPY, PITTSBURGHU a Leblanca je zatím vše volné ...
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
- Tkachuk007
- Veterán
Re: 11-12 Upper Deck Series 2
Ten Leblanc na Program of Excellence na Canvas je super , ale jinak z mého pohledu stejný průměr, jako u mého boxu . Škoda, čekám jestli někdo nevytáhne Hagelina z NYR na YG.
Kam jsme se to s touhle sérií dostali, že nejlepší karta z boxu je nějakej mladej jouda v kanadským dresu? Já bych moc nadšenej nebyl s takovým obsahem. Ale asi byl. Vždycky kupuju box kvůli řadovkám, takže UD serie vlastně nemůže zklamat
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen
-
- Zkušený
Zdravím,
chci se zeptat (jelikož nemám karty z této série), kolik se podařilo vytáhnout Detroitu - případně jestli bude možnost koupě
díkes
Jarda
chci se zeptat (jelikož nemám karty z této série), kolik se podařilo vytáhnout Detroitu - případně jestli bude možnost koupě
díkes
Jarda
já myslím že celkem slušný box, řadovky jsou moc pěkné a třeba golmani tam mají hezké fotky. mě osobně se zamlouvá i Rookie Materials. Ale jak už tady na foru bylo hodně napsáno nelibi se mi tam ty MVP , OPC a Victory. Radši tam místo nic meli dát nějaké inserty.
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Great action shots on those UD Series 2 base cards (like Panini's Pinnacle series). Thanks for posting the scans!
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
MaskCollector95: Photos is better and more attractive than last season's UD ... You're right, on Pinnacle were beautiful shots
Jaroslaf_kh: Něco málo tam bylo - kromě scanů na řadovkách taky Holmström a Cleary
Vasil: taky mě to hodně mrzelo že "top" karta je kanadský junek ... proto si myslím, že ten box byl docela marný, navíc žádná exclusivka
Jaroslaf_kh: Něco málo tam bylo - kromě scanů na řadovkách taky Holmström a Cleary
Vasil: taky mě to hodně mrzelo že "top" karta je kanadský junek ... proto si myslím, že ten box byl docela marný, navíc žádná exclusivka
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Třeba ten jouda bude za pár let docela dobrý hráč
Jinak sem koukal na tu kartu Vokouna a musel jsem se fakt tlemit až se mi málem potrhali stehy na xichtě To je jak já po 10 pivech nad mísou
Jinak sem koukal na tu kartu Vokouna a musel jsem se fakt tlemit až se mi málem potrhali stehy na xichtě To je jak já po 10 pivech nad mísou
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Ty chodíš na pivo v brankářské výstroji? ... Jinak dneska šel ten LeBlanc za 39 dolarů, tak ho tam hodím dokud je ještě v kursujarosenko píše:Třeba ten jouda bude za pár let docela dobrý hráč
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
No tak i ve výstroji jsem jednou an ledě hodil šavli
Jinak prosím brejkujte všichni co nejvíc tuhle sérii. Hemák tam má dost karet, takže šup šup...
Jinak prosím brejkujte všichni co nejvíc tuhle sérii. Hemák tam má dost karet, takže šup šup...
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards