Parkhurst Champions 11/12
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Parkhurst Champions 11/12
Vzhledem k tomu, že poslední dobou se mi fakt líbí legendy, tak jsem se rozhodl pořídit box Parkhurst Champions 11/12.
Cíl je jasný a to sesbírat base set. Řadovky jsou parádní a pevné...
Další cíl pro box je mít aspoň dva podpisy. Docela by mě mrzelo kdybych trefil jen jeden. A kdyby to byl podpis někoho z Habs bylo by to ještě lepší
Takže tady je slibované video (doporučuji zvětšit). Scany až večer...
Tak a tady jsou tedy konečně i ty obrázky, abych vás netrápil jen videem
Nejprve mini Champs 1:1
Pak mini Champs Green back 1:6
Mini Champs SP 1:20
Wire Photo 1:5
Renditions inserty Black 1:32 a Color 1:8
První podpis:
No a tady je vítěz boxu:
Igor Larionov mini Champs signatures:
Šance na tuto kartu 1:90 balíčkům a v boxu jich je 20 po 5 kartách
Cíl je jasný a to sesbírat base set. Řadovky jsou parádní a pevné...
Další cíl pro box je mít aspoň dva podpisy. Docela by mě mrzelo kdybych trefil jen jeden. A kdyby to byl podpis někoho z Habs bylo by to ještě lepší
Takže tady je slibované video (doporučuji zvětšit). Scany až večer...
Tak a tady jsou tedy konečně i ty obrázky, abych vás netrápil jen videem
Nejprve mini Champs 1:1
Pak mini Champs Green back 1:6
Mini Champs SP 1:20
Wire Photo 1:5
Renditions inserty Black 1:32 a Color 1:8
První podpis:
No a tady je vítěz boxu:
Igor Larionov mini Champs signatures:
Šance na tuto kartu 1:90 balíčkům a v boxu jich je 20 po 5 kartách
Naposledy upravil(a) jarosenko dne pát 23. bře 2012 15:06:44, celkem upraveno 1 x.
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- Bianconero
- Legenda
Re: Parkhurst Champions 11/12
Pěkné .. Nazval bych to "Larionov Champions Box" .. na řadovce, na mini, na mini green a pak pěkná trefa i do podpisovky ... A Pletta jsem si musel "vygooooooglovat" má opravdu zajímavý původ a jeho číslo trestných minut mluví samo za sebe
Ale co vyzdvihnu, je parádní hudba na pozadí, díky za brejk, parádní
Ale co vyzdvihnu, je parádní hudba na pozadí, díky za brejk, parádní
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Příjemné pokoukání v poledne u oběda ... A chytil jsi to tedy hezky ty podpisovky, gratuluju. Jak to je vůbec se těmi kartonky, dají se nají v těchto Champions nějaké "tlustší" inserty? Viděl jsem zatím jen podpisovky nebo maximálně printingy
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433
Myslím, že sesbírat celý base set je docela zajímavý cíl. Karty se mi co do provedení celkem líbí, ale mně osobně tyhle "vzpomínkové" produkty moc neříkají...
Tyhle x/10Uphon píše:Příjemné pokoukání v poledne u oběda ... A chytil jsi to tedy hezky ty podpisovky, gratuluju. Jak to je vůbec se těmi kartonky, dají se nají v těchto Champions nějaké "tlustší" inserty? Viděl jsem zatím jen podpisovky nebo maximálně printingy
https://www.blogsport.cz - Blog o hokejových kartách, sportu a sběratelství
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Díky za gratulaci Bianconnero
Ještě jsem pro ostatní zapomněl dodat aby se video nejen zvětšilo ale i nastavila nejlepší kvalita HD. Ty karty pak úplně jiskří barvama...
Ještě jsem pro ostatní zapomněl dodat aby se video nejen zvětšilo ale i nastavila nejlepší kvalita HD. Ty karty pak úplně jiskří barvama...
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
Super video brejk! Obrázky bych měl projetý za půl minuty, ale takhle jsem si užil deset minut live otvíračky . Larionov taky dobrá trefa, ale osobně bych ho raději bral na klasický kartě.
- Joffrey_15
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle karty se mi docela páčí, hlavně teda base, ale potřeboval bych alespoň tak 5-6 autograph na box abych do něj šel jinak video super ... taky budu muset zkusit natočit alespoň poštu
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
To Dzejdy: Jj taky sem zrovna teď Matějovi říkal, že na klasické kartě bych si ho nechal asi i doma. Takhle půjde o dům dál. A pro mě byla priorita základ na sesbírání setíku A Samozřejmě krásný pocit s breaku, který se zase dostavil...
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
That Canadiens logo in the background of the video should be replaced with a Maple Leafs one.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky