2011-12 Crown Royale VIDEO break

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2012.
Odpovědět
DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

2011-12 Crown Royale VIDEO break

Příspěvek od DzEjDy »

Takže! Abyste neřekli že tady pořád jenom něco připomínkuji a sám nic aktivně nevytvářím, půjdu s vlastní kůží na trh. Zkusím takový test jestli má nebo nemá smysl pokračovat a případně i dál vytvářet a inovovat. Tenhle konkrétní box mám už nějaký ten čas otevřený, takže jde spíš o takový recap. Nicméně to nevadí a budu rád když by to někteří vzali jako hozenou rukavici a přidali se. Proběhla tady i diskuze že začíná fórum upadat, málo se diskutuje, tak třeba něco podobnýho opět nakopne motor na plný otáčky. Uvidíme...

Video:
(doporučuji zvětšit a přidat kvalitu)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

A tady ještě samotný karty na skenech:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Hodnocení brejku: Tady mně ani tak nejde o to jestli to byl dobrý nebo špatný brejk a už vůbec ne o to jestli se vyplatil nebo ne. Jak už jsem napsal nahoře, spíš by mě zajímalo jestli to může nějak pomoct k "updatu" fóra a jestli se najdou i další, kteří nebudou mít strach z toho že jejich hlas zní na videu poněkud divně, že občas netrefí úplně tu správnou výslovnost, přeřeknou se, zadrhnou, atd. Samozřejmě ne všechny druhy boxů jsou ideální pro video brejk, který by trval třeba půl hodiny, ale občas vyjdou série, který k tomu celkem vybízí. Takže?
Obrázek

Joffrey_15
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Re: 2011-12 Crown Royale VIDEO break

Příspěvek od Joffrey_15 »

Tak to video je parádní a určitě lepší než jen prohlížet scany *cheer* kdyby se tady objevovalo víc takovýchto brejků, tak by to určitě bylo zajímavější ...
Obrázek

affly
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od affly »

Super break Dzejdy. A je super že jsi se dělal i s tím videem. Tohle tady taky chybělo. Všichni jenom vždycky naplácáme skeny a hotovo. Takhle je to hodně zajímavější. Palec nahoru :thumbup: až budu otvírat taky nějaký lepší boxík, spravím taky video...no ale kdo ví kdy to bude *bang*
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170

Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES

Molda
Legenda
Legenda

Příspěvek od Molda »

Souhlas, super video break, je to určitě zajímavější než jen scany. Navíc si ukázal všechny karty včetně řadovek, dobrá kvalita, na karty šlo dobře vidět, takže určitě super. A bylo by fajn kdyby se to chytlo a dělalo to více lidí. A klidně stejnou formou jako Dzejdy - box brejknout mimo video jakkoliv je člověk zvyklý, mít na to kolik času člověk chce, prohlížet si vklidu karty, a potom až nasledně karty vratit zpět a natočit to. Kdybych měl box break natáčet já, tak bych to takto udělal, protože kdybych to měl točit přímo při rozbalování, tak by to video za prvé trvalo sto let, a za druhé bych nedokázal zachovat řekněme "serióznost":D

takže dík dzejdy za video break a tším se na další.Jinak ta podpisovka má asi daleko větší zajímavost pro američany, protože tam jsou ti komentátoři fakt legendy a velcí matadoři a lidi je tam dost obdivujou. Tady v evropě se o ně až tolik nezajímáme jako tam.

Jinak ta limitace se mi stejně nějak nezdá, mě tak nějak připadá, že je u některých karet zapomněli vyrazit nebo co :D Protože aby skoro všechny karty neměly limit, to se mi zdá divné u takového produktu.

Vasil
Legenda
Legenda

Příspěvek od Vasil »

Molda píše:bych nedokázal zachovat řekněme "serióznost":D
Serióznost si nech do práce a hledej inspiraci u jednoho Japončíka :D

Jinak díky za video DzEjDy, je to lepší než jen obrázky. Je to točený na telefon, foťák, nebo nějakou kameru?

A k brejku - vždycky mě zajímalo jestli je jméno "Dick" v Americe tak běžný, že to těm lidem ani nepřijde divný. Neví někdo? Já mít kamaráda s takovým jménem tak by mi trvalo asi tak 5 let, než bych přestal s vtipama :oops:
Sháním řadovky - 92/93Ultra#254Panteleev, 92/93UD#492Panteleev, 93/94Leaf#3Leach, 93/94Parkhurst#15Stumpel, 93/94Ultra#266Casey, 94/95SP#6Bourque, 96/97Fleer#7Ranford, 97/98Coll.Choice#18Stumpel, 97/98Omega#19Thornton, 98/99Dynagon#12Laaksonen

martink
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od martink »

Vasil píše:
Molda píše:bych nedokázal zachovat řekněme "serióznost":D
Serióznost si nech do práce a hledej inspiraci u jednoho Japončíka :D
Souhlasím, tady nejsme v národním a emoce jsou u rozbalování na místě!

Přidávám se a chválím video, super kvalita, všechno je krásně čitelné. Pokusím se taky něco natočit :)
Sháním tyto řadovky k dokončení setů:

2002-03 Upper Deck Foundations - 28, 40, 52, 64, 76, 88
2001-02 Upper Deck Legends
2001-02 Fleer Greats of the Game

jarosenko
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarosenko »

Dzejdy paráda. U mě máš obrovský palec nahoru za to video. A sem rád že nejsem jediný, kdo ho občas udělá. Víc takovýchto odvážlivců... Je to velké z pestření!!
Obrázek
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards

Uphon
Veterán
Veterán

Příspěvek od Uphon »

Taky se přidám - super video, parádní kvalita!!! :clap: Taky by mě zajímalo, jak je to točeno - jestli na mobil nebo kameru. Fakt paráda, o moc lepší než čučet pořád na fotky :think: Uvidím, jestli někdy s Markem natočíme brejky ... obvykle totiž trvají i víc než hodinu a kecáme u toho o ptákovinách. A hodnocení některých hráčů nebo týmů by asi někteří neradi slyšeli *lgh*
Obrázek
VINCENT LECAVALIER 1221 | BRETT CONNOLLY 220 | 10-11 CROWN ROYALE 961/1433

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

No tak na Satokena nemáš *rfl* ale dobrý , karty se daj takhle pěkně prohlídnout to ti skeny neumožní , palec nahoru ikdyž nebyl St.Louis )))
Obrázek

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Super, tak doufám že co nevidět se na fóru bude moct vytvořit vlákno Video box breaks! :thumbup:

Natáčený je to mobilním telefonem. A k tomu pánovi s mikrofonem, je to člen Hokejový síně slávy NHL, takže v zámoří určitě respektovaná osoba (i přestože je to Dick :D )...

Sugar: *h-s*
Obrázek

SugarRay
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SugarRay »

Já budu dělaj video brejky klidně každej týden když se najde někdo kdo to bude sponzorovat :angel:
Obrázek

Simicek
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Simicek »

Nápad točit box breaks me chytl už před 2 lety. Točil jsem s fotátek ale bez zvuku takže jsem zvuk musel nahrávat dodatečně a to mě štvalo tak jsem skončil. Kdybych měl lepší mobil tak točim furt ale tak to zatím není. Snad se vám bude dařit
Marc-Andre Fleury 108/XXXX

Dampa17
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dampa17 »

Za sebe musím říct, že super :thumbup: a to jsem video breakům zatím moc na chuť nepřišel, protože těch pár, co jsem si dal tu námahu a koukl na ně, tak mě zklamalo v tom, že nebyl čas si kolikrát ty rozmazaný šmouhy (rozuměj karty) ani pořádně prohlídnout ... ale takhle, jak jsi to udělal se mi to moc líbí - video kvalitní, karty v poho čitelný a to, že je to dělaný ex-post až na podruhý vůbec nevadí a to, že se pak můžu pěkně podívat i na kvalitní skeny je parádní kombinace - DÍKY za moc pěkný zpracování brejku

Zdenek1968
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Zdenek1968 »

Krásná práce, jednoznačně palec nahoru. Už se těším na další break. :-)

MaskCollector95
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaskCollector95 »

I really like the design of Panini's Crown Royale releases. Thanks for uploading the video!
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky

corfix
Legenda
Legenda

Příspěvek od corfix »

Opravdu luxus, máš u mně obdiv, že ses rozhodl o video break i s komentováním, je to úplně o něčem jiném a o 1000 % lepší! *gp*
Most Wanted:

PETR VRÁNA

2016-17 OFS Classic:
#7 Purple /5, #2 Guarantee of Quality 1/1

2017-18 OFS Classic:
#3 + #4 Rainbow Dotted /9,Printing Plate 1/1

2018 OFS You Want the Best You Got the Best
vše

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2012“