Taaak, na své první PTH burze jsem se dostal i k nějakým těm brejkům boxů
Jako první šel na řadu MVP 07/08 boxík, který jsem vyhrál u Pavla na shopu za 100. objednávku, což moc děkuju a na oplátku přikládám fotky s brejku .. řadovky nescanuju, jsou myslím všem dobře známé
Rookies, které se myslím celkem povedly...
A pak tak hromádka moc pěkných insertů... Tady se poštěstilo na Sida
Hodnocení boxu: Jak se říká, darovanému koni na zuby nekoukej, i když vlastně sám jsem vybíral konkrétní box... Já ale neměl opravdu ani sebemenší důvod si stěžovat, protože tahle série přinesla jednak pěkné řadovky, tak především skvělé inserty Já jsem s výběrem boxu maximálně spokojený a klidně bych si ho brejknul ještě jednou Už jen kvůli tomu, že se mi nepovedlo chytnout na RC JTho nebo Price pro Milana .. Inserty jsou k mání, base a RC si zatím nechávám.
Druhým boxem byl Score 11/12. Rozmýšlel jsem, co bych rozdělal a důvody v podobě počtu karet, ročníku a ceně mě dovedli až sem Řadovky nemá smysl scanovat, už tu byly omílané několikrát, to samé glossy...
Takže nejprve nováčci... zde se objevil první a poslední duplikát boxu v podobě RC Vande Veldeho...
Pár fešáků na Sudden Death a Net Cam (Millera jsem hned předal bráchovi a Viktor natvrdo vyjednával o trejdu ale brácha byl neoblomný a nechal si ho )
A následuje zbytek pánů... Tady se povedlo narazit jak na Gold paralelku, tak i na Black, což mě trochu udivilo... Každopádně žádná velká jména... bohužel...
Hodnocení boxu: Převládá spokojenost Loupnul jsem další z těch nových levnějších produktů a nezklamal mě. Možná si i poskládám base set. Jinak veškeré ostatní karty, tedy inserty, jsou k mání (kromě tedy Net Cam Millera) Co mě překvapilo, byla s goldkou i black paralelka, která je jedna na case. Co trošku možná mrzí je, že jsem nenašel NHL shield die cut, ale co, nemůže být vše skvělé, byla tam ta black
PTH brejk ... MVP 07/08; Score 11/12
- Bianconero
- Legenda
PTH brejk ... MVP 07/08; Score 11/12
Let them hate. Just make sure they spell your name right.
Re: PTH brejk ... MVP 07/08; Score 11/12
Sice si nenašel die-cut, ale za to si našel Score B a ten se taky objevuje v boxech poměrně zřídka. Navíc Taylor Hall. Takže ten box Score se celkem vydařil. A MVPčka 07/08 nemůžou zklamat, nádherné řadovky a nádherné inserty, které se v mých očích řadí k jedněm z nejhezčích za poslední roky celkově.
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
Re: PTH brejk ... MVP 07/08; Score 11/12
I actually quite like the 2006-07 and 2007-08 UD MVP series. Congratulations on the decent cards - that Yutaka Fukufuji RC is nice! His autographs from 2006-07 ITG BTP are worth a couple hundred dollars or more!
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky