PTH brejk ... MVP 07/08; Score 11/12

Boxy otevřené sběrateli v měsíci březnu 2012.
Odpovědět
Bianconero
Legenda
Legenda

PTH brejk ... MVP 07/08; Score 11/12

Příspěvek od Bianconero »

Taaak, na své první PTH burze jsem se dostal i k nějakým těm brejkům boxů :)

Jako první šel na řadu MVP 07/08 boxík, který jsem vyhrál u Pavla na shopu za 100. objednávku, což moc děkuju a na oplátku přikládám fotky s brejku ;) .. řadovky nescanuju, jsou myslím všem dobře známé :)

Obrázek

Rookies, které se myslím celkem povedly... :)

Obrázek

A pak tak hromádka moc pěkných insertů... Tady se poštěstilo na Sida :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Hodnocení boxu: Jak se říká, darovanému koni na zuby nekoukej, i když vlastně sám jsem vybíral konkrétní box... Já ale neměl opravdu ani sebemenší důvod si stěžovat, protože tahle série přinesla jednak pěkné řadovky, tak především skvělé inserty :thumbup: Já jsem s výběrem boxu maximálně spokojený a klidně bych si ho brejknul ještě jednou :) Už jen kvůli tomu, že se mi nepovedlo chytnout na RC JTho nebo Price pro Milana :D :) .. Inserty jsou k mání, base a RC si zatím nechávám.

Druhým boxem byl Score 11/12. Rozmýšlel jsem, co bych rozdělal a důvody v podobě počtu karet, ročníku a ceně mě dovedli až sem :) Řadovky nemá smysl scanovat, už tu byly omílané několikrát, to samé glossy...

Takže nejprve nováčci... zde se objevil první a poslední duplikát boxu v podobě RC Vande Veldeho...

Obrázek
Obrázek

Pár fešáků na Sudden Death a Net Cam (Millera jsem hned předal bráchovi a Viktor natvrdo vyjednával o trejdu :D ale brácha byl neoblomný a nechal si ho ;) )

Obrázek

A následuje zbytek pánů... Tady se povedlo narazit jak na Gold paralelku, tak i na Black, což mě trochu udivilo... Každopádně žádná velká jména... bohužel... :D :)

Obrázek

Hodnocení boxu: Převládá spokojenost :) Loupnul jsem další z těch nových levnějších produktů a nezklamal mě. Možná si i poskládám base set. Jinak veškeré ostatní karty, tedy inserty, jsou k mání (kromě tedy Net Cam Millera) ;) Co mě překvapilo, byla s goldkou i black paralelka, která je jedna na case. Co trošku možná mrzí je, že jsem nenašel NHL shield die cut, ale co, nemůže být vše skvělé, byla tam ta black :D :)
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Molda
Legenda
Legenda

Re: PTH brejk ... MVP 07/08; Score 11/12

Příspěvek od Molda »

Sice si nenašel die-cut, ale za to si našel Score B a ten se taky objevuje v boxech poměrně zřídka. Navíc Taylor Hall. Takže ten box Score se celkem vydařil. A MVPčka 07/08 nemůžou zklamat, nádherné řadovky a nádherné inserty, které se v mých očích řadí k jedněm z nejhezčích za poslední roky celkově.

MaskCollector95
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Re: PTH brejk ... MVP 07/08; Score 11/12

Příspěvek od MaskCollector95 »

I actually quite like the 2006-07 and 2007-08 UD MVP series. Congratulations on the decent cards - that Yutaka Fukufuji RC is nice! His autographs from 2006-07 ITG BTP are worth a couple hundred dollars or more!
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky

Odpovědět

Zpět na „Březen/March 2012“