08/09 OPC "GROUP BREAK" - video
08/09 OPC "GROUP BREAK" - video
Zdravím, borci! Tak je tu ta moje troška do mlýna! Berte to, prosím, spíš jako hozenou rukavici a moc mě (hlavně Vy koupivší), neproklínejte, protože když jsem dělal rekapitulaci, měl jsem nutkání některým z Vás vrátit prachy, jak mě to mrzelo, ale pak mi došlo, že naopak budu já moc rád, když se tohle chytne a já budu moct "provařit" těch pár kaček zase na oplátku Vám!
P.S. Omlouvám se za délku (36 balíčků je hold 36 balíčků), a že jsem to musel rozdělit na dvě videa, ale Youtube jinak nedalo... Nejpozději v úterý vše rozešlu!
Co se týče spokojenost/nespokojenost, původně jsem celkem zklamaný, ale na netu jsem zjistil, že ten "Evža" by měl mít BV snad 80 a na eBay jsem ho ani nikde nenašel! Ale možná se pletu...
P.S. Omlouvám se za délku (36 balíčků je hold 36 balíčků), a že jsem to musel rozdělit na dvě videa, ale Youtube jinak nedalo... Nejpozději v úterý vše rozešlu!
Co se týče spokojenost/nespokojenost, původně jsem celkem zklamaný, ale na netu jsem zjistil, že ten "Evža" by měl mít BV snad 80 a na eBay jsem ho ani nikde nenašel! Ale možná se pletu...
http://gretzky.webnode.cz/
CÍLE:
W.G. ROOKIE CARD - SPLNĚNO
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: 08/09 OPC "GROUP BREAK" - video
No to jsou životy v pracovní době si brejkuje , a ještě takovej box 36 balíčků krásná práce .
- affly
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
no já našel tohle, takže asi ano Pěknej break, škoda že nebyla jersey, ale i tak dobrý
2008-09 O-Pee-Chee Winter Classic Highlights
Evgeni Malkin SP
Book Price:
$80.00
2008-09 O-Pee-Chee Winter Classic Highlights
Evgeni Malkin SP
Book Price:
$80.00
PAUL KARIYA 895
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
T.J OSHIE 170
Jordan Kyrou
BE A PLAYER 09-10 SIGNATURES 136/156
ST.LOUIS BLUES
- Joffrey_15
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud jsem dobře koukal tak mám 1x Retro 3x Base a Insert Vezina Trophy ... paráda
- MuadDib1982
- Zkušený
Tak děkuji za pěkné video. Udělal jsem si kafe a byl jsem zvědavej co se poštěstí. Není to nářez, ale nestěžuji si. 4 karty co nemám jsou dobrý. First Team super!! Nevydělal jsem na tom, ale nakonec ani neprodělal. S tím rizikem jsem do toho šel, takže pohoda. Jen snad škoda, že nebyla žádná Retro 79-80
Jinak gratuluji k Malkinovy Gretzky nebyl, tak kdyby jsi kupoval další box (třeba i jiný) Tak se určitě ozvy, zkusíme to znovu.
Díky moc
Jinak gratuluji k Malkinovy Gretzky nebyl, tak kdyby jsi kupoval další box (třeba i jiný) Tak se určitě ozvy, zkusíme to znovu.
Díky moc
Detroit Red Wings přes 4.200
Mise 5.000 ks (stav za duben 372/400)
Mise 5.000 ks (stav za duben 372/400)
Díky za chválu! Možná se budete divit, ale fakt jsem pro někoho z Vás chtěl vytáhnout nějakou bombu, abych tohle trošku zpopularizoval... Ale i tak to snad za ten adrenalin stálo. Jinak, Malkin mi tedy udělal radost, ale stejně tak i ten Pepa Vašíček (možná víc)!
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
Voe, ten den učím od devíti, smrděl jsem tam takhle brzo jenom kvůli Tvejm vtipnejm komentům...SugarRay píše:No to jsou životy v pracovní době si brejkuje , a ještě takovej box 36 balíčků krásná práce .
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
Pěkný break Dokonce se tam našlo i pár karet pro mě Malkin jednoznačně trefa
Joe Sakic: 744/948
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
Milan Hejduk: 953/1268
1998-99 Topps: 459/460
Wantlist: http://www.forum-hokej-karty.cz/viewtop ... f=45&t=481
pravitko misto noze
-
- Hvězda
To pravítko mě taky pobavilo. Vzpomněl jsem si na to, jak jsem před cca 15 roky taky rozbaloval krabice v práci, když jsem dělal v US IT firmě na recepci. To byly časy! Vzpomínám si ještě, že největší pecka, co jsem tenkrát rozbalil, byla podepsaná jersey RC karta Lecavaliera.
A jednou jsem si krátil čas v letadle při letu z USA do ČR tím, že jsem na palubě breaknul case Bowman Best.
A jednou jsem si krátil čas v letadle při letu z USA do ČR tím, že jsem na palubě breaknul case Bowman Best.
prej: Nebo já si ty keci odpustím, stejně to všichni víte Musím říct že mít učitele sběratele, to by bylo super Jinak break asi normální, tuhle sérii mám hodně rád, trochu chyběla nějaká ta perlička, ale když je jersey 1:3boxům, tak asi nemůže být v každém no.
Hele, učitel sběratel Ti hned musí opravit podpis - píše se "sháním" a ne "scháním" - je to Tvoje vizitka, stejně jako žákovská knížka!James píše:prej: Nebo já si ty keci odpustím, stejně to všichni víte Musím říct že mít učitele sběratele, to by bylo super Jinak break asi normální, tuhle sérii mám hodně rád, trochu chyběla nějaká ta perlička, ale když je jersey 1:3boxům, tak asi nemůže být v každém no.
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
CÍLE:
W.G. PATCH - SPLNĚNO
W.G. SIGNATURE - SPLNĚNO
W.G. 1 OF 1 - SPLNĚNO
o.k. diktáty nikdy nebyly moje silná stránkanecak píše:Hele, učitel sběratel Ti hned musí opravit podpis - píše se "sháním" a ne "scháním" - je to Tvoje vizitka, stejně jako žákovská knížka!James píše:prej: Nebo já si ty keci odpustím, stejně to všichni víte Musím říct že mít učitele sběratele, to by bylo super Jinak break asi normální, tuhle sérii mám hodně rád, trochu chyběla nějaká ta perlička, ale když je jersey 1:3boxům, tak asi nemůže být v každém no.
jdu to přepsat, díky
Listerin - taky používám
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.
- TwentyTwo
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Není nad to, projet se s kartami po pracovním stole. Nevím, mně osobně by to vadilo.
sbírka Evan BOUCHARD: https://www.absolutecardcollector.cz/pu ... 4b67903eb6
Necaku na co ten Listerin ? to používáš těsně před tím, než jdeš učit nějaký deváťačky ne ?
No matter where you play. You'll be forever Sabre!
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
#30 Miller Time #39 | #28 Latvian Locomotive - Zemgus Girgensons | #58 Sven Andrighetto
- jarosenko
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jo a nejlepší je když jsi vytáhnul Ovci. A heleho........Magora
Carey Price 531 cards Rookie Canadiens 523 cards Tomas Plekanec 382 cards Vincent Damphousse 151 cards Brendan Gallagher 149 cards
- MaskCollector95
- Hvězda
- Kontaktovat uživatele:
I think those base cards actually look quite decent for an O-Pee-Chee product.
Sbírám Masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky
Pinnacle, In The Game, evropský masky