2012-13 KHL All Star Collection 2013
- valento3
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
2012-13 KHL All Star Collection 2013
Checklist
In late April Kontinental Hockey League concluded its excellent season by crowning its 2012./2013. champion. Therefore, to once again remind hockey fans of this unique season, "KHL Marketing" and "Sereal" have created a card collection-"All Star Collection 2013". The card collection is a dedication to the KHL All-Star Game 2013th, which took place on the 12th and 13th January in Chelyabinsk, as well as NHL players who played for the KHL during the lockout.
"KHL All Star Collection 2013" complements the extensive series of letter and autograph cards. The collection will be packaged in boxes with 34 packages in each box. One card package will consist of five cards, or one jersey or letter card. As the most exclusive series of this collection will be "Draft Label" cards, which are created in a single copy for each player.
The collection is set to be available on June 2013. The dates and information on where to buy the new collection will be announced soon.
Here is an insight at "All Star Collection 2013" card series:
• KHL without borders
• Celebration
• Focus on the goalies
• KHL Coaches
• Two Worlds. One game
• Autograph Collection
• Coach Autograph
• 2013 All-Star Game - Kings of hockey
• 2013 All-Star Game - Jersey
• 2013 All-Star Game - Jersey Double-
• East / West - Jersey
• Leaders'gear - Jersey
• Two Worlds. One game - Jersey
• KHL alphabet - Letter's collection
• Draft Label - Jersey
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Re: KHL All Star 2013 Collection
prostě SeReal je na dobré cestě se stát celkem velkým hráčem a výluka jim k rozmachu obrovksy pomohla .. jinak se mi moc livbí zachování vzhledu podpisovek, ty se podle mě fakt povedly ..
co mě trošku mrzí je, že zase půjde o limitovaný produkt bez řadovek .. jsem zvědavej na cenu
co mě trošku mrzí je, že zase půjde o limitovaný produkt bez řadovek .. jsem zvědavej na cenu
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
praveze maju byt aj radovky, pozri si checklist, nie vsetko je limitovanie, vyzera to na nieco medzi gold ediciou a tou normalnou
- Lukyn55
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
no právěže na něj koukám a žádný řadovky nevidím, všecko jsou jen jersey, auto, nebo inzerty .. u jedněch je sice napsaný base, ale to je jen jedna ze tří verzí u série inzertů .. a pak tam jsou ještě ty alphabet, ale to mi taky přijde jen jako inzertní subset .. ale každopádně to vypadá pěkně a uvidíme jaká bude cena
RADEK DVOŘÁK, TOMÁŠ VINCOUR, LIBOR HÁJEK, BRNO COLLECTOR
tak base by mali byt without borders, celebration, focus on the goalies, khl coaches, 2013 All star game. kings of hockey + tie by mali mat aj limity a zvysok su limity a cena by mala byt podla slovenskeho dodavatela do 1 eura za balicek ta cena ked bude taka tak ma to celkom tesi + sanca na letter co potesi. inak design trochu divny ale uvidime nazivo
Parádní karty dobrá konkurence NHL výrobcům, jen tak dál chlapci.