2012-13 OFS plus

Žhavé novinky týkající se sezóny 12 / 13
Odpovědět
33mc
Veterán
Veterán

Re: 2012/13 OFS

Příspěvek od 33mc »

xmkrejci píše:Je znam checklist? Mj. na webu OFS pisou, ze na patch kartach bude podpis jen na Young Blood, ale na jednom nejmenovanem shopu jsem videl podepsanou i dvojicku Heavy Horses...
Je to tak - viděl jsem podepsanou HH týmu Plzeň a Zlín.

33mc
Veterán
Veterán

Příspěvek od 33mc »

worlikk píše:Sháním sponzora na nevratné zapůjčení několika tisíc korun českých... *dlr*
Nevratné zapůjčení - ó jak krásný a diplomatický výraz pro dar... *rfl*

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

33mc píše:Nevratné zapůjčení - ó jak krásný a diplomatický výraz pro dar... *rfl*
To skoro vypadá, jako kdybys měl zájem :D :D :D :wave:
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

Nick-Sloter-Zasahuje
Opora
Opora

Příspěvek od Nick-Sloter-Zasahuje »

worlikk píše:Sháním sponzora na nevratné zapůjčení několika tisíc korun českých... *dlr*
Připojuju se a hledám sponzora nebo darce na nevratné zapůjčení několika tisíc trnek (švestek) do mé bečky *rfl*
Jinak ty karty OFS Extreme začínají na pohákových cenách za kus :)

kulometcik
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulometcik »

kdy bude checklist, respektive mě zajímá jestli je v sérii i podepsaná IBB Vokouna, zda je na kartě nějaká spešl ražba.....
Obrázek

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

cl je slíben na úterý, Voky bych řekl že nebude, ale nevim. Karta je stejná jako původní IBB akorát přes hokejku je podpis a na zadní straně není vyražená limitace a místo toho je tam nálepka s ručně psanou limitací.

kulometcik
Hvězda
Hvězda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulometcik »

*cl*
Steven Hockey Cards píše:cl je slíben na úterý, Voky bych řekl že nebude, ale nevim. Karta je stejná jako původní IBB akorát přes hokejku je podpis a na zadní straně není vyražená limitace a místo toho je tam nálepka s ručně psanou limitací.
Dík za info a když vidím ceny tak sem rád že Vokoun (asi) není :-)
Obrázek

Tukans
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od Tukans »

taže karty se mezi normální sběratele nedostanou jinak než v předražených kartách minimálně 700kč za kus je to pěkný když v Boxu byly 3 podpisovky dobrej JOB pro toho kdo skoupil skoro celej náklad před oficiálním prodejem to je docela podraz.
Takže série je dělaná pro zhura pět lidí kteří zkoupili celý náklad a nazdar, takže ceny si můžou určovat sami proč né z boxu za 1880kč vydělat dvakrát nebo i třokrát tolik.
Tímto se mi sběratelství dost znechutilo.
VYHLAŠUJU BOJKOT TĚMTO KARTÁM OFS A E-SHOPU KTERÝ JE PRODÁVÁ PROTOŽE TO ZKOUPIL CELÉ. MOŽNÁ I BOJKOT PANU VRKOČOVI,ALE PRO NĚJ JE TO TAKY OBCHOD. pRODAL PRODAL CO NO TAK SI MŮŽE DÁLE DĚLAT KARTY JEN PRO PÁR VYVOLENÝ KTEŘÍ JE ZASE ZKOUPÍ DŘÍVE NEŽ PŮJDOU NA TRH.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
tAKŽE SI TO CHLAPCI UŽÍVEJTE OFS, NEJMENOVANÝ E-SHOP A PANE VRKOČI UŽ NIKDY VÍCE!!!!!!!!!!!!!!!!!§§§
KARTY SI MŮŽETE NECHAT A DĚLAT S NIMA CO CHCETE SBOHEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Bianconero
Legenda
Legenda

Příspěvek od Bianconero »

vojta píše:Opět něco z dílny OFS...
http://ofscards.com/unnuke/modules.php? ... le&sid=198
Nechápu onu limitaci podpisů. Vysvětlí mi ji prosím někdo? Kolik bude podpisů od jednoho hráče?

Pakliže by to bylo od každého hráče 30 podpisů, tak tu máme 810 boxů (27 hráčů krát 30 podpisů). Což mi přijde jako slušné megalomanství. Pokud to znamená, že je 30 různých podpisů (27 hráčů + 3 muži realizačního týmu???), tak v jaké limitaci jsou? Děkuju za každé vysvětlení.
Let them hate. Just make sure they spell your name right.

Steven Hockey Cards
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Steven Hockey Cards »

Já to chápu, jako že každá z těch 27 má limit X/30, ale nevim. 810 boxů je celkem dost, ale zas třeba ne všichni podepsali, tipnu, že třeba ask tu o prázdninách asi nebyl, možná někdo další ?

Michal
Legenda
Legenda

Příspěvek od Michal »

Možná pan vydavatel by se mohl ozvat jednou k věci...mě zase opravdu fascinuje, že místo toho, aby z toho byl insert do OFSek, tak je z toho už třetí série p. Hrbka během půl roku (vypadá to, že vedlejším efektem vlastnění licence je průjem karet všeho druhu), myslím si, že český trh na to není připraven a zajímá mě, kolik lidí bude zvědavých na 27 karet za skoro 400.
Co sbírám:
Curtis McElhinney - 2xx/??? (xx%)
1992-1993 Pro Set - Kompletní set
2002-2003 UD MVP - 775/1021 (76%)
2018-2019 UD Black Marks of Obsidian - Kompletní set
2018-2019 SOTT (1st + 2nd Edition)- 132/133 (99%)
2019-2020 Admirable Impressions (1st, 2nd & 3rd Edition) - 16/21 (76%)

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Michal píše:Možná pan vydavatel by se mohl ozvat jednou k věci...mě zase opravdu fascinuje, že místo toho, aby z toho byl insert do OFSek, tak je z toho už třetí série p. Hrbka během půl roku (vypadá to, že vedlejším efektem vlastnění licence je průjem karet všeho druhu), myslím si, že český trh na to není připraven a zajímá mě, kolik lidí bude zvědavých na 27 karet za skoro 400.
Skoda ze nejsou tyto veci mistru udelany na vsechny tymy (tedy na ty ktere ziskali titul v ELH) a ne jen na jeden klub... Protoze kdyby tam byla Sparta tak ji beru... Jinak doufejme ze inserty v normal OFSkach pribudou a o mnoho se zlepsi!! A at uz nestoji takovou palku *pnch* :cry:
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

worlikk
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od worlikk »

boliholi píše:Skoda ze nejsou tyto veci mistru udelany na vsechny tymy
Neboj, po následující sezoně se dočkáme... *cl* :thumbup:
NABÍDKA POPTÁVKA
Kočí 35(+2 neoficiální) Kratěna 127

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

tak to jsem klidnej worlikku... :wave: Růčovi to bude na těchto kartách slušet ;)
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

Bianconero píše:
vojta píše:Opět něco z dílny OFS...
http://ofscards.com/unnuke/modules.php? ... le&sid=198
Nechápu onu limitaci podpisů. Vysvětlí mi ji prosím někdo? Kolik bude podpisů od jednoho hráče?

Pakliže by to bylo od každého hráče 30 podpisů, tak tu máme 810 boxů (27 hráčů krát 30 podpisů). Což mi přijde jako slušné megalomanství. Pokud to znamená, že je 30 různých podpisů (27 hráčů + 3 muži realizačního týmu???), tak v jaké limitaci jsou? Děkuju za každé vysvětlení.
dobrý večer Bianconero,
podpisovky do setíku Plzně jsme nechali vyrobit pro 12 hráčů a zveřejnit jsme se je chystali až poté co bude naprosto jasné kdo a kolik karet podepsal(bude jasno ve čtvrtek). Marek Mazanec karty podepsal jako první, protože v pondělí odlétá do Nashvilu.
plzeňský klub od nás dostane jako dárek pro sponzory a partnery 50 boxíků.
inspirace pro tento produkt je jasná v zámoří a rádi bychom aby se podobná tradice ujala i u nás, ať už extraligový pohár vyhraje jakékoliv mužstvo
karty s replikou mistrovského poháru budou vyrobeny také pro 12 největších hvězd mistrovského celku a zveřejníme je opět ve čtvrtek až dorazí z výroby. jejich limitace bude 10 kusů od každého hráče.
v boxu bude přibalena i velká karta slavícího plzeňského týmu(opět inspirace v zámoří), představíme ji spolu s podpisovkami
boxíky budou představeny a vystaveny k prodeji na pražské burze.
děkuji Hrbek

xmkrejci
Veterán
Veterán

Příspěvek od xmkrejci »

pavelbart píše:tak to jsem klidnej worlikku... :wave: Růčovi to bude na těchto kartách slušet ;)
tak to snad vykoupim vsechny boxy a sesbiram si komplet ruci podepsanej set 1-30/30 :D
Obrázek

boliholi
Veterán
Veterán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boliholi »

Pravda worlikku :D ale doufam ze uz nebudou takhle nizky limitace *bang* :D
Sbírám karty týmu HC Sparta Praha....
Podívejte se také na můj Wantlist!!!!

HC SPARTA PRAHA - (1059/1336) (Official) 79,2 %
Aktualizace: 23. 11. 2014
http://my-hockey-cards.webnode.cz

smiesek
Technická podpora
Technická podpora
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smiesek »

ráda bych se vrátila k sérii OFS exclusive, jak je to s "gradováním" - a asi jako celkově jak je to bráno v kartách.

Měla jsem za to, že ji určuje a vytváří vydavatel - rozhodne, která karta se dá do toho speciálního obalu, udělá nějaké štítky apod.
Ale dle toho, co jsem narazila na ebay (jeden z možných odkazů ke koupi) mi to spíše příjde tedy jako home made tvorba gradování prodejců.
Nebo ono něco takového vyšlo, ale jen se o tom nemluví? :roll:
Obrázek
* Chybějící karty do sbírky * | >> Nabídka karet Obrázek <<
" Jedna víra, jeden tým, jeden cíl " (Petr LEŠKA #19) Obrázek
Jmenovec Lukáš KRAJÍČEK Obrázek

Veteran fans hcs
Legenda
Legenda

Příspěvek od Veteran fans hcs »

smiesek píše:ráda bych se vrátila k sérii OFS exclusive, jak je to s "gradováním" - a asi jako celkově jak je to bráno v kartách.

Měla jsem za to, že ji určuje a vytváří vydavatel - rozhodne, která karta se dá do toho speciálního obalu, udělá nějaké štítky apod.
Ale dle toho, co jsem narazila na ebay (jeden z možných odkazů ke koupi) mi to spíše příjde tedy jako home made tvorba gradování prodejců.
Nebo ono něco takového vyšlo, ale jen se o tom nemluví? :roll:
nic takového nevyšlo, ogradovat kartu u soukromé společnosti si může nechat každý, jak se mu chce

Odpovědět

Zpět na „2012 / 2013“