2012-13 Between The Pipes

Žhavé novinky týkající se sezóny 12 / 13
Felipe
Moderátor
Moderátor

Re: 2012-13 Between The Pipes

Příspěvek od Felipe »

Veteran fans hcs píše:možná to bude i trošku tím že golmani se obecně neradi podepisují (mluvím z vlastní zkušenosti )
Ano hlavně legendy a starší golmani co už nechytají neradi dávají podpisy. Takže čím to nahradit??? Mladýma. Nic jinýho nezbývá. Samozřejmě, že pro sběratele je to škoda. Ikdyž se objeví i nové podpisovky. Třeba v loňských BTP podpisovka Jima Careyho. Jen co mě takhle z hlavy napadlo. Takže si myslím, že se snaží sehnat co nejvíce podpisů, ale né vždy se zadaří.
Obrázek

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Tak už je checklist base a masked men. No a velmi zajímavý jména na masked men i na base. V base i dost Čechů. Machovský, Pavelka, Langhamer, Bartošák, Polívka, Pavelec, Vokoun, Hašek, Crha.
Obrázek

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Tak si tu už asi diskutuju sám. *lgh* Dnes byla zveřejněna další část checklistu. Popisovky a memorabilie.
Já už začal šetřit. Letos si nemůžu nechat ujít Shooting gallery.
Obrázek

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

Felipe píše:Ano hlavně legendy a starší golmani co už nechytají neradi dávají podpisy.
to myslíš u nás v Čechách ???
Obrázek

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

hokejcards píše:
Felipe píše:Ano hlavně legendy a starší golmani co už nechytají neradi dávají podpisy.
to myslíš u nás v Čechách ???
Ne za mořem... Stačí se podívat kolik podpisovek za posledních pár let má Richter, Beezer a další. Však jejich sběratelé tady na fóru by mohli vyprávět.
Obrázek

hokejcards
Hvězda
Hvězda

Příspěvek od hokejcards »

Felipe píše:Ne za mořem... Stačí se podívat kolik podpisovek za posledních pár let má Richter, Beezer a další. Však jejich sběratelé tady na fóru by mohli vyprávět.
tak to jo ;) pan Hrbek psal právě o vlastní zkušenosti, tak jsem myslel že to Tvoje je na gólmany u nás...s tim jsem chtěl totiž nesouhlasit, tak dobrý :thumbup:
Obrázek

KRALzLA
Opora
Opora

Příspěvek od KRALzLA »

Felipe píše:Tak si tu už asi diskutuju sám. *lgh* Dnes byla zveřejněna další část checklistu. Popisovky a memorabilie.
Já už začal šetřit. Letos si nemůžu nechat ujít Shooting gallery.
No, já si dražší karty moc nekupuji, ale ta Shooting, to bude mazec jako kráva.-) I když bych tam přivítal jednu změnu ve jméně.-)
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Tak letos vyjde 133 podpisovek, což je hodně. :shock: Díval jsem se na jména a není to špatný. Ale celkově jak podpisovky, tak i memorabilie ovlivnily předchozí produky. Jak Forever Rivals tak i Motown Madness. Dost jmen brankařů z těchto produktů se objevuje i v BTP.
KRALzLA píše:No, já si dražší karty moc nekupuji, ale ta Shooting, to bude mazec jako kráva.-) I když bych tam přivítal jednu změnu ve jméně.-)
Loňská mi utekal o pár dolarů. Přehodil mě těsně před koncem. Byl tam místo Potvina Bernier. Já bych osobně vyměnil Cloutiera. Třeba za Čechmánka.
Obrázek

KRALzLA
Opora
Opora

Příspěvek od KRALzLA »

Felipe píše:Tak letos vyjde 133 podpisovek, což je hodně. :shock: Díval jsem se na jména a není to špatný. Ale celkově jak podpisovky, tak i memorabilie ovlivnily předchozí produky. Jak Forever Rivals tak i Motown Madness. Dost jmen brankařů z těchto produktů se objevuje i v BTP.
KRALzLA píše:No, já si dražší karty moc nekupuji, ale ta Shooting, to bude mazec jako kráva.-) I když bych tam přivítal jednu změnu ve jméně.-)
Loňská mi utekal o pár dolarů. Přehodil mě těsně před koncem. Byl tam místo Potvina Bernier. Já bych osobně vyměnil Cloutiera. Třeba za Čechmánka.
Tak tak, Cloutier a Potvin pryč. Já osobně, jako patriot, bych odstavil i Sawchuka. Je to sice legenda, ale za L. A. neodehrál ani celou jednu sezonu. Místo něho Lessarda, který měl tu smůlu, že nebyl tak opěvovaný jako Vachon. Takže za mě: Lessard, Vachon, Hrudey, Storr, Quick, Bernier. A kdybych si to měl vyrobit sám, tak bych ještě vyměnil Berniera za Fukufujiho (raritka).-)
Naposledy upravil(a) KRALzLA dne stř 20. bře 2013 12:41:19, celkem upraveno 1 x.
Hlavní sbírka: Los Angeles Kings - brankáři + RC
Nově: Martin Jones

Lembi
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lembi »

Vy vubec nemyslite na Hnilicku.... :D
http://hokej-karty.webnode.cz/
Obrázek
Roman Turek 784
Václav Prospal 276 Roman Horák jr. 192

Felipe
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Felipe »

Je to prostě o finanční politice... Prostě dáme tam hráče co se nejvíce sbírají a prodávají aby jsme toho prodali co nejvíce....
Obrázek

Hans
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Hans »

No já se přiznám, že nejspíš letos svůj oblíbený case vynechám. Časy jsou kruté a peněz není na rozhazování. Asi se tentokrát přeorientuju na kusovky. V podpisovkách potěšila nová jména jako Essensa, Hebert, Terreri, Tugnutt, Sidorkiewicz, Cheveldea. To jsou určitě hráči, které si rád seženu.

zette
Legenda
Legenda

Příspěvek od zette »

No já se přiznám, že nejspíš letos svůj oblíbený case vynechám.

Neverim:-))!

vojta
Legenda
Legenda

Příspěvek od vojta »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Po delší době bych dal firmě ITG jedničku s hvězdičkou:-).
Perfektní série, konečně originalita (podpisovky se povedly dát do jiného) a ne další stejný produkt. Spousta hodně zajímavých jmen... Toho se mají držet a ne nějakých kravin typu History of Hockey...
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Mně se líbí jak mají letos zpracovaný Masked Men. Použili zajímavý efekt na fotkách.

Obrázek
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

Mně přijdou spíš kreslený ne?
Dominik Hašek sbírka - k 29. 7. 2016 NHL celkem 2603 ks. OFS a Legend CS - 221 ks v roce 2014.

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Právě že to bude asi nějaký ten kreslený efekt, protože takhle dokonalý kresby by asi u všech karet nezainvestovali. Vypadá to jako kreslený, ale bude to podle mě "zdeformovaná" fotka.
Obrázek

pavelbart
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od pavelbart »

To je možný.
Pro mě jediný negativum této série, i když hezky udělaný. Kreslených karet už jsme tu měli tento rok až až...

DzEjDy
Legenda
Legenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DzEjDy »

Jo, těch kreslených karet letos ITG vyplodilo celkem dost, ale zase tyhle MM se s tím co pustili ven u H&P nedá srovnávat ani se zavřenýma očima :D .
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „2012 / 2013“