2012-13 OFS plus
Re: 2012/13 OFS
Že by se po 8 letech opakovala insertní série Jaromír Jágr, kde bylo 8? divných karet s Jardou? 

- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řek že před osmi lety byly všechny ty karty divný )) , jedna z nejhorších serií v historii lidstva i v době kamený byly schopný vytvořit lepší věci na stěně v jeskyni než OFS s jejich nemoderní technikou a ještě zastaralejšim myšlenim , fakt zkažená věc v době výluky . Jsem na to zvědavej s čim se teď vytasí , velký naděje si nedělám .

To určitě, ale ta série s Jágrem byla obzvlášť nehezká a ty karty absolutně postrádaly smysl...
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
no já myslim, že inserty už tam píšou celkem dlouho. A těch insertů Jardy bylo jenom 6 karet, zbytek byl na ostatních rádoby insertech
-
- Legenda
Já osobně letos OFS věřím !
......??? .....ja vas znam jako zaryteho kritika OFS .... copak nejaky obrat ???
-
- Legenda
kdy jindy by měli uspět,když ne při výluce !!!marduk píše:......??? .....ja vas znam jako zaryteho kritika OFS .... copak nejaky obrat ???
nechci do toho blbě kecat,ale jestli vyberou ze soutěže návrhy p.Maleňáka,tak proti těm opravdu nic nemám.
na kritiku je vždycky dost času
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Ty první dva bloky návrhů na který jsem koukal jsou typický OFS i ty Maleňákovo , jenom lehce upravený , takže zase nic co by stálo za řeč , neřikám že je to špatný dá se to zkousnout nevim ale proč by nemohly přijít sami s něčim novym , trochu už se posunout aspoň někam k těm kartám DS co jsou už deset let starý , takže pro OFS návrat do minulosti ale svym způsobem vlastně pro ně posun . Koukám že Ma-Me už to taky vzdal a neangažuje se ikdyž by byl schopnej udělat něco 10x lepšího než oni. Někdo by nejdřív musel odstranit to bednění co má kolem sebe OFS . Jsem na ně fakt zvědavej ale spíš doufám že něco udělá UD nebo teď i Panini jako v sezoně 04/05 , známe svý lidi .

Teď jsem na ty návhry koukal, a musím říct, že některé návhry od toho Michala Maleňáka jsou super. Rozhodně je nevidím jako typické OFS, podle mě jsou typické OFS karty o několik úrovní níže. Ty single i double jersey, podpisovky, golmanský die-cut, legendy, 3 stars a warriors jsou myslím dost povedené. Jak nápad tak designové provedení.
- SugarRay
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Jo ten Maleňák vzal OFS design nebo styl a vylepšil ho o něco . Je rok 2012 a výluka ale dobrý dá se to zkousnout .

Asi se díváme každý na jiné návhry no. Když nepočítám se saves, trenéři a stars (tam bych souhlasil) tak u ostatních karet žádný ofs design ani styl nevidím a to ani v nejmenším. Možná ještě ti snipeři už před pár lety měli podobný design. A výluku bych do toho absolutně netahal, ta soutěž začala mnohem dříve, než nějaká výluka začala. (A dokonce myslím i skončila dříve)
- Steven Hockey Cards
- Veterán
- Kontaktovat uživatele:
Problém ale je, že i když tam sou některý fajn návrhy, že pokud se neodlepěj od rádoby insertů sniper, points ... A třeba u podpisovek to bude stejný jako vždycky, že někdo je vrátí a někdo ne, tak to moc velkej posun nebude.
-
- Legenda
Ale vždyť to není žádný problém tak se podpisovky které se nevrátí nebo kterých se vrátí málo,vyřeší redemption kartou nebo se z toho udělají verze SP. chce to v klidu a v pohodě vytipovat kteří hráči se podepíší rádi a ještě to posychrovat ze strany nějakého PR managera který by na to měl dohlédnoutSteven Hockey Cards píše:Problém ale je, že i když tam sou některý fajn návrhy, že pokud se neodlepěj od rádoby insertů sniper, points ... A třeba u podpisovek to bude stejný jako vždycky, že někdo je vrátí a někdo ne, tak to moc velkej posun nebude.

Takhle by to fungovat prave ale nemelo. To je zpusob, ktery muzete uplatnovat vy, ktery vydavate nikym nelicencovane karty. Ale kdyz OFS plati svazu skrz BPA takovy nehorazny penize, tak si musim taky za to vydupat nejaky podminky. Vydavam tyhle a tyhle karty, a potrebuji od techto hracu tolik a tolik podpisu. Nebo minimalne alespon ze ty hrace vybere nekdo ze svazu a zaruci ze dojde k podepsani v potrebnym rozsahu. Ale aby nekam neco posilali postou s tim, ze se jim mozna nejaka cast vrati, to je amaterismus. Pravda, hodny OFS...
- TwentyTwo
- Legenda
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se schválně podíval na ty návrhy. Vám se vážně něco z toho líbí? Mě to fakt udivuje. U zahraničních karet zazní názor, že se nelíbí a i že je to hnus. A tady u návrhů, které někdo zmastí za odpoledne ve photoshopu, někdo napíše, že se to líbí. Tenhle směr výběru designu nikdy nefungoval a nikdy fungovat nebude.
Docela by mě zajímalo jak to pak probíhá, když od někoho návrh vyberou a chtějí to nachystat k tisku
Docela by mě zajímalo jak to pak probíhá, když od někoho návrh vyberou a chtějí to nachystat k tisku

-
- Legenda
jen by mě zajímalo jaký směr výběru tedy funguje? tohle je vyloženě dělané pro firmu OFS,a proti tomu co bylo v minulých letech je to mírný pokrok .TwentyTwo píše:Tak jsem se schválně podíval na ty návrhy. Vám se vážně něco z toho líbí? Mě to fakt udivuje. U zahraničních karet zazní názor, že se nelíbí a i že je to hnus. A tady u návrhů, které někdo zmastí za odpoledne ve photoshopu, někdo napíše, že se to líbí. Tenhle směr výběru designu nikdy nefungoval a nikdy fungovat nebude.
fakt sorry Šugy,tohle,v kombinaci s výlukou bude fungovat(bude se to prodávat).teď jde o to jestli ty návrhy použijí.
Dvacet dvojko, chtěl jsem poprosit,jestli ovládáte grafickou práci lépe,ozvěte se přes SZ dohodneme spolupráci.
To je sice rámcově pravda, ale to si do dneška na 100% nevydupal ani Upper Deck. Ono to vážně není jednoduché a neníDzEjDy píše:Takhle by to fungovat prave ale nemelo. To je zpusob, ktery muzete uplatnovat vy, ktery vydavate nikym nelicencovane karty. Ale kdyz OFS plati svazu skrz BPA takovy nehorazny penize, tak si musim taky za to vydupat nejaky podminky. Vydavam tyhle a tyhle karty, a potrebuji od techto hracu tolik a tolik podpisu. Nebo minimalne alespon ze ty hrace vybere nekdo ze svazu a zaruci ze dojde k podepsani v potrebnym rozsahu. Ale aby nekam neco posilali postou s tim, ze se jim mozna nejaka cast vrati, to je amaterismus. Pravda, hodny OFS...
na světě síly, která by k tomu "zaseknutého" hráče donutila...