Mimo těchto karet se mají nakonec objevit i "jersey" karty ... uvidíme.
Web OFS s novou sérií: http://www.ofscards.com/unnuke/modules. ... le&sid=157
Base karta

Signature Limited

Legendy

Klubová karta

Seznamy

Trenéři

Rozhodčí

Koukal jsem na to, jak se do popředí dostávají ty návrhy, jejichž autoři mají nejvíce kamarádůMolda píše:A po té loňské frašce s návrhy fanoušků, kdy nepoužili téměř nic a inspirace veškerá žádná, letos ještě větší fraška, protože o letošních návrzích se rozhoduje pomocí ankety, která se dá lehce zneužít a už to tak vypadá. Spoustu hlasů tam mají nějaké čmarance v malování nebo skeny existujících karet mírně přečmárané v malování apod
Kéž by, ale mám pocit, že to se bohužel nesplní.ma-me píše: ...Každopádně bych byl rád, kdyby se extraligových karet ujal méně arogantní spolek otevřený nápadům a naslouchající sběratelům...
První co mě napadlo když jsem četl příspěvek od Uphona. Menší náklad, není reprezentace a ani jersey, vše hovoří jasně. Doufám že to otevře cestu k licenci někomu, kdo s ní dokáže naložit lépe. O jednom bych věděl. Nějakej HrbekDzEjDy píše:Slyším v dáli zvonit umíráček?
Jenže to je naprostá vykrádačka ze série Collectors Choice 96/97.Molda píše:A kromě těch řadovek od těch bratrů Hollů, které se mi celkem líbí, je zbytek bída.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host